Maltepe Özay Otomotiv'den Daihatsu Aşkına üyelerine özel kampanya!
%10 yedek parça indirimi ve %10 işçilik indirimi birlikte. Telefon: 0 (216) 417 25 24

1 Dakika!!!

Daihatsu'nun, Mini-MPV segmentindeki aracıdır. Kübik görünümü ile tam bir göz mıknatısıdır. Japonya pazarında Subaru Dex adı altında da satılmaktadır.

1 Dakika!!!

MesajKopiL26, 10 May 2010, 00:26

Merhaba Arkadaşlar Materia yı Araştırırken Forumunuzu Gördüm Renault Clio Hb Sahibiyim Ama Memnun Değilim Ve Materia Aşığıyım Materia Gold Arıyorum Yüksek Km li Olmayan 20 - 21 Bin Tl civarı Param Var Almak İstiyorum Ama Korkuyorum Eskişehirde 1 Kaç Tane Materia Var Ormancı Daihatsu Bayiide İnsana Güven Vermiyor Buda Biraz Satmak İçin Yalan Söylemeleri Ve Abartmaları Öğrenciyim Ve Yakıt Konusunda Tedirgin Oluyorum Lpg Taktırıcam Ama Yakıt Ne Kadar Düşer Bilgim Yok Ve Sizden Cevap Bekliyorum Bakımlarının Fiyatlarının Nasıl Bir Fiyat Çerçevesinde Olduğunu Merak Ediyorum Yani 10 000 - 15 000 Bakımları 60 000 Bakımları Araç Yurt Dışında Üretildiği İçin Yüksek Olur Diye Düşünüyorum Bunun İçinde Sizden Bir Cevap Bekliyorum Biraz Hız Sevgim Var Ama Bu Genellikle Şehir İçinde Ani Hızlanma(aracın Kaçması) Olarak Bahsedebilirim Mesela Kalkışlarda Yeterli Performansı Alabilirmiyim ? Vergisi Nasıl Acaba ? 0 Materia Alanlar Ne Kadar Zamanda Yada Ne Kadar Kmde Servise Girdiler ? Herkez Bana Karşı Materia Almamda Ama Tutku Mu Aşk mı Bilemiyorum Kız Arkadaşımla Kavga Etmeme Sebep Oluyor Arabamda Broşür Evimde Broşür Kitaplarımın Arasında Broşür Sadece Arabayı Görmek İçin Daihatsu Ormancı Eskişehir Bayisine Gidip Oranın Sahibi Olduğu Düşündüğüm 60 Yaşın Üstündeki Karı Kocaya Katlanmak Zorunda Kalıyorum Pazarlık Güçleri Gerçekten Çok Sağlam :) Sorularıma Cevap Verirseniz Çok Mutlu Olurum Şimdiden Teşekkürler Birde Bir İsteğim Daha Var Nolur Bana Uygun Bir Araç Bulun Allah Aşkına...

Uzun Yazdım Galiba Biraz Umarım Okumadan Geçmezsiniz Konuyu
KopiL26

Marka: Daihatsu
Model: Materia

Re: 1 Dakika!!!

Mesajcccengiz, 10 May 2010, 20:06

Merhaba, aramıza hoşgeldiniz.
İçinizde alevlenmeye başlayan bu aşk kesinlikle sizi bir Daihatsu ile birleştirir. Ayrıca ne kadar uzun da yazsanız burada her zaman sorularınıza ve merak ettiklerinize cevap yazan bir daihatsu aşığı mutlaka olacaktır. Materia görünüşü ve kendine has tarzıyla gerçekten çok farklı bir araba. Kullanmadığım için teknik anlamda bir kullanıcı yorumu yapamayacağım. Ama özellikle merak ettiğiniz kullanım maliyetleri ile ilgili olarak , hem bakım periyodlarına, bu bakım periyodlarında nelerin yapıldığına ve ne kadar ücret ödeyeceğiniz bilgisine http://www.daihatsu.com.tr/satissonrasi.asp
adresinden ulaşabilirsiniz.
Aslında şunu da bellirtmek istiyorum; yazdıklarınızı ilk okuduğumda aslında aradığınız aracın Sirion 1. Nesil olduğunu düşündüm. Hem hızlı hem çevik. Ani kalkışlarda bir anda arkanızdaki bütün araçları görebilirsiniz. Gönlünüzden geçen Daihatsu'ya kavuşmanız dileğiyle.
cccengiz

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajsetlerss, 10 May 2010, 23:20

merhaba aramıza hoş geldiniz

ben materia gold kullanıcısıyım öncelikle bakım periodu her 7500km de bir 130 tl ve 230 tl arası değişiyor yakıt tüketimi 6.5 - 7 litre arası hızlanma dersen gerçekten çok güzel yolda giderken hafife alanların hepsinin aynadaki ifadesini görmen lazım bu arada arabada re lıne nerdeyse 7000 de o yüzden kafana takma herkes vitesle uğraşırken sen uzaaarrrr gidersin bu arada ilgi çekici görüntüsüde cabası ayrıca sağlamlık desen onda işçilik onda o yüzden bence hiç düşünme istediğin fiyata bulabilirsen hemen al derim başka soruların olursa memnuniyetle yanıtlarım...
setlerss

MesajKopiL26, 11 May 2010, 01:03

bakımları dışında servise gitmem yani dimi sirionuda düşündüm oda farklı bişey ama büyük ve kaslı bi araba istiyorum arasıra dolmuşa bindiğimde yerden çok yüksekte olduğum hissine kapılıyorum şuandaki aracımda sirionun kategorisinde sayılır oda küçük yani (materia yanında tabikide) hergün araştırıyorum internete yeni bi materia düşer die bugün bitane denk geldi http://www.sahibinden.com/yalnizca_1_ha ... isplayitem
sizce alınır mı bu araba ? ankarada olan birisi bakabilir mi araca en azından orjinal mi diye ?
KopiL26

Mesajsetlerss, 11 May 2010, 10:28

Öncelikle aracı periyodik bakımları dışında servise uğramazsınız bu ilandaki arabayı servise göster bi sorun çıkmazsa hemen al derim fiyat gerçekten çok iyi bu fiyata bulman çok zor olur fırsat herzaman denk gelmez sorun olursa yanıtlarım....
setlerss

MesajKopiL26, 11 May 2010, 13:44

adamla görüştümde silver modelmiş vazgeçtim ondan http://www.sahibinden.com/15_000_km_gol ... isplayitem
bu araç var sağ kapıda ezik varmış yaptırmadık dediler 22 bin e bırakıcaklar
KopiL26

MesajFaTiH, 11 May 2010, 15:08

İlla manuel olacak diyorsanız ortalama bir fiyat..Alınır..Satılacağı zaman da çok zarar edilmeden satılır..Ezikten başka hiç bir kazası yok diyorlar; doğruysa çok iyi.. :wink:
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

MesajKopiL26, 12 May 2010, 19:34

umarım 1 aya kadar satılmaz satılmaz ise alıyorum ilandakini:)
KopiL26

MesajFaTiH, 13 May 2010, 12:08

O araba 1 ay beklemez gibime geliyor ama bilemiyorum tabii dostum..Sonra demedi deme, üzülme..!
İlan yenilenmiş; en üst sırada yerini almış Materia ilanları arasında.... :roll:
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

MesajKopiL26, 14 May 2010, 01:35

aman fazla bakmayın nazar değcek satılcak :)
KopiL26

MesajKopiL26, 23 May 2010, 19:05

nazar değdi gerçektende araç satılmış
KopiL26

Mesajaylandoz, 23 May 2010, 22:50

kardeş illa bana gold bir materia bulun diye yalvarıyorsun araç bulununca da 1 ay sonra diyorsun bune biçim iş. anlaşılan amaç araç almak değil. ciddi bir forum burası ağlamalarını sızlamalarını başka yerde yap. daihatsu ağlama kabul etmez.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Teriosumu alırım, dağlara çıkarım.
-----------------------------------------------------------------------------------
Doğuştan LPG'li. Dağların, kırların, bayırların ve de şehirlerin yoldaşı...
TERİOS Gold 1.5 4*4 2. Nesil
Kullanıcı avatarı
aylandoz

Model: Terios 2. Nesil

Dön Materia

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir