1.nesil otomatik sirion'um satılıktır... :-(

Satılık aracınız veya yedek parçanızı sergileyebileceğiniz alan. İsterseniz ev, arsa vs. farklı ilanlar da verebilirsiniz.

1.nesil otomatik sirion'um satılıktır... :-(

Mesajgönderen Regulator tarih 16 Ara 2011, 23:40

Arkadaşlar,

maalesef üzülerek buradan duyuruyorum, 2005 model otomatik sirion touring aracımı satışa çıkarmak zorundayım. Daha büyük bir araca ihtiyacım olduğundan minik japonumdan ayrılmak zorundayım.
ilgili ilanı burada bulabilirsiniz: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 030/detay/

Gözüm gibi baktım o da beni hiç üzmedi, kazasız belasız şimdiye kadar geldik, aynı şekilde ona benim gibi bakacak yeni sahibini arıyorum, ilgilenenler bana ulaşsın lütfen.

Teşekkürler ve saygılar selamlar herkese

Ozan
Kullanıcı avatarı
Regulator

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Re: 1.nesil otomatik sirion'um satılıktır... :-(

Mesajgönderen FaTiH tarih 17 Ara 2011, 10:03

Valla kusura bakmayın ama biçtiğiniz bedel; araç için çok fahiş! Yine de hayırlı satışlar dilerim tabii...
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Re: 1.nesil otomatik sirion'um satılıktır... :-(

Mesajgönderen Regulator tarih 17 Ara 2011, 12:52

Bir yerde haklısın tabi ama burada (Bodrum) da özellikle temiz araç piyasası büyükşehirlere nazaran 2-3.000 TL arasında fiyat farkı var. Ayrıca malum "ölücüler" ile uğraşmamak istediğimden fazlasıyla söyledim.
Aracıma benim gibi gözü gibi bakacak olan zaten arıyor ve ona da pazarlıklı fiyatını söylüyorum.

Açıkcası ben bir istanbullu olarak buradaki (Bodrum ve civarı) insanlara şaşırıyorum çünkü öyle bir pazarlık yapıyorlar ki 2 lira diyorsun hala 50 kuruş olmaz mı diyorlar, yani oha falan oluyorsun tam anlamıyla.

Kısacası fiyata takılmayın arkadaşlar aşağı yukarı 17.000 TL civarı aracı satmayı düşünüyorum bulunduğum bölgede haşatı çıkmış Hyundai Getz leri veriyorlar bu paraya ki takdir edersiniz Sirion larımızın kapı kolu bile olamaz o araçlar... :lol:

Son olarak Fatih senin yorumlarını herzaman dikkatle okur tavsiye ve bilgilerini takdir etmişimdir. Gerçek Daihatsuculardansın bence ve bu konuda da haklısın ama yukarda durumu izah etmeye çalıştım. :)

Saygılar
Kullanıcı avatarı
Regulator

Dön İkinci El

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir