1.nesil Sirion Almak istiyorum..

Daihatsu'nun tutumlu ve yüksek performanslı şehir içi aracıdır. Daihatsu Sirion, çeşitli ülkelerde Daihatsu Storia ve Toyota Duet adları altında da satılmıştır.

1.nesil Sirion Almak istiyorum..

Mesajgönderen wishmeluck tarih 07 Şub 2011, 03:42

Merhabalar formunuza yeni geldim ve iyi ki de geldim..
1. nesil sirion almak istiyorum
ve suanlık gözüme kestirdiğim araç bu linkteki. sizce nasıldır ?
ve satmak isteyen olursa da görüşebiliriz. otomatik şart!

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 9095/detay?
wishmeluck

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Re: 1.nesil Sirion Almak istiyorum..

Mesajgönderen ozgursula tarih 07 Şub 2011, 16:11

Araç güzel görünüyor. Tabiki yine de göstermenizde fayda var. Özellikle motor ve şanzıman konusunda sıkıntı olup olmadığına baktırın çünkü otomatik şanzımanın sağılığı önemli ve masraflı.
ozgursula

Mesajgönderen wishmeluck tarih 07 Şub 2011, 21:22

ozgursula yazdı:Araç güzel görünüyor. Tabiki yine de göstermenizde fayda var. Özellikle motor ve şanzıman konusunda sıkıntı olup olmadığına baktırın çünkü otomatik şanzımanın sağılığı önemli ve masraflı.

Tesekkurler yorumunuz icin. Bir aksilik olmadigini dusunursek, fiyat durumu sizce nasil ?
wishmeluck

Mesajgönderen ozgursula tarih 08 Şub 2011, 09:51

Başka marka araçlar da kullanan birisi olarak fiyat - performans ve donanım olarak düşünüldüğünde zaten Daihatsu fiyatları uygun ve genel olarak masraf çıkartmıyor diyebilirim.
ozgursula

Mesajgönderen wishmeluck tarih 08 Şub 2011, 10:12

maalesef ki arabanin belden alti boyaliymis. bagaj haric birde yanilmiyorsam kaput haric...

tekrar aradim galerici kendisi ve kaza olmadigini soyledi. Satamayacagim arabayi almam diyede ima etti.
iki gun icinde gormeye gidecegim. Insallah iyi sonuc cikar.
wishmeluck

Mesajgönderen ozgursula tarih 09 Şub 2011, 11:09

Aman güzel kardeşim dikkat et arabayı iyice göster. Benim galericilere hiç güvenim yok. Hepsi aynı mı diyeceksin; tabiki hayır ama ben güvenmiyorum galericilere. Arabaya kendi bildiğin götür veya galericinin götürdüğü yeri kabul etme derim. Daha önce kullanmış olduğum palio'yu galeriden aldım. Arabada sol ön kapının yarısının boyalı olduğunu söylediler bir de kaputta az boya var dediler ben de ona göre anlaştım. Daha sonra galericinin götürdüğü computest yerine götürüp arabayı gösterdiğimizde sadece galericinin dediği yerler boyalı dedi şase, direk herşey güzel falan dediler neyse aranın motoru falan da iyi çıktı aldım.

Bir gün de Palio'mu servise götürdüm ve bakım yatırayım dedim. Servisteki bir bayan, özgür bey arabanızın kilometresi yaklaşık 30.000-40.000 km düşürülmüş daha önceki kayıtlarla karşılaştırdığımızda yaklaşık böyle bir rakam verebiliriz dediler. :evil:

2 sene civarında kullandım ve daihatsu sirion almaya karar verince Palio'yu pazara götürdüm :D tabi ben dürüst satıcıyım gelen herkese direk arabanın kusurlarını söylüyorum kilometresinin yaklaşık şu kadar düşürüldüğü vs... ki mahçup olmayayım. Neyse birisi geldi arabayı beğendi teyp ve ses sistemini vermeyeceğimi söyledim. Ben biraz dolaşayım deyip gitti.

Aradan 3-4 saat sonra geldi ve sizin arabanıza baktıktan sonra başka bir arabaya baktım; adam arabasında hiç problem olmadığını söyledi ve gidip arabayı gösterdik arabanın komple boyalı olduğunu, kilometresinin de baya bir düşürüldüğünü söylediler dedi ve bir ton da arkasından laf söyledi haklı olarak.

Tabi bu durumda ben de estirdim ben de bir ton laf söyledim insanlara güvenilmiyor vs. neyse benim Palio'yu almaya karar verdi ve aracı daha önce galericinin göstermiş olduğu computest'e gittik orası kapalı, başka bir yere gittik ben baştan söyledim kaput ve kapıda yarımşar boya var dedim. Onlar kontrol etmeye başladılar aynen denilen yerler çıktı ve sonra arabanın etrafında dönerken arka kapıda yarım sol arka köşede az bir yer, sağ çamurlukta az bir yer bilmem şurda az bir yer dedikçe benim düştüğüm durumu bir düşünün :oops: biraz önce sahtekar esnafın yaptığını eleştiren kişi olan ben ne duruma düştüm. Adamcağıza ne diyeceğimi bilemedim yüzüm kıpkırmızı oldu. Adama yemin ettim şöyle böyle dedim adama herşeyi izah etsem de bu duruma düşmek beni çok üzdü.

Sonrasında şu teklifi sundum bakın beni oyuna getirdikleri kesin :evil: ve size karşı nasıl mahçup olduğumu bilemezsiniz eğer kabul ederseniz üzerine araçtaki mp3 çalar (garantisi devam eden güzel bir teyp), bagajdaki subvufeer, ve boss marka anfi yaklaşık 500-750 civarı bunları size mahcup olduğum için verebilirim dedim ve güzelce anlaştık ve onları adi adamlar yüzünden heba ettim.

Ertesi gün arabayı devredecekken evdeki eski computest çıktısını buldum ve yanımda götürüp adama gösterdim bakın daha önceki çıktım buydu :roll: nasıl mahçup olmuşsam hala üzerimden atamamıştım.

Neyse işte durum böyle siz de benim düştüğün duruma düşmeyin lütfen. Buna benzer olayları arkadaşlardan da duyuyorum özellikle galericiler bu yöntemlere başvurduğundan güvenim yok. Hepsi aynı değildir ama dikkat lütfen.
ozgursula

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 09 Şub 2011, 16:37

Galericilere güvenmeme konusunda kesinlikle katılıyorum.
Pek çok galericinin pert arabayı yaptırıp da "10 numara arabadır, her türlü arkasındayım!" diyerek sattıklarına şahitliğim vardır...
Hatta bu arabalardan beni en çok hayerete düşüren bir tanesi, önü başka arkası başka ayrı ayrı iki pert Megane'ın birleştirilerek 10 numero araba diye satılmasıdır... :shock:
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Model: Cuore

Mesajgönderen wishmeluck tarih 10 Şub 2011, 23:40

özgür kardesim, adamın sana yalancı diye baktıgını düşünerek mi , yoksa yediğin kazıklamı kala kalırsın o durumda bilemedim yani. hem güldüm hem ağladm diyelim (:

soncuoreci arkadaşım senin yazdğınıda şaşkınlıkla okudum valla..

aslnda ben hiç gitmedim o galericiye. Km'si sıktı canımı..

şuna taktım bu aralar!! fiyatıda biraz çektim aşağıya..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 7588/detay
wishmeluck

Mesajgönderen bfd tarih 11 Şub 2011, 00:00

fiyatlar için bir şey demeyeceğim fakat her iki araçta sporty pakete sahip değil..

sporty paket... alaşım jant + sunroof + deri döşeme + dış dikiz aynalarda krom kapak standart
sirionSporty103
Kullanıcı avatarı
bfd

Mesajgönderen wishmeluck tarih 11 Şub 2011, 00:20

bfd yazdı:fiyatlar için bir şey demeyeceğim fakat her iki araçta sporty pakete sahip değil..

sporty paket... alaşım jant + sunroof + deri döşeme + dış dikiz aynalarda krom kapak standart

daha çok anneye yönelik alacağımdan dolayı pekte dikkat etmedim açıkcası.. teşekkürler genede..
wishmeluck

Dön Sirion (1. nesil)

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir