hasan17 yazdı:Blackedition arkadaşım bence japon otomobillerinin eleştirilebilecek tek noktası saç kalınlığıdır ama bunu güvensizlikle bağdaşlaştırma. eğer öyle olsaydı japon otomobilleri çarpışma testlerinde başarılı olamazdı. daihatsuların ise çok yüksek satış rakamlarına ulaşamamalarının sebebi yüksek fiyatlarıydı. 2004 okm bir polo basicline aldım ve 5 sene kullandım.polo yaklaşık 22.000 tl iken yrv 32000 tl civarındaydı. ithalat durması ve benzeri sebeblerle şu an ikinci el fiyatları aynı gibi. aracını aynı model bir polo ile kıyaslarsan daha iyi bir motor daha iyi bir şanzıman daha iyi hızlanma daha düşük tüketim ve nispeten daha sorunsuz bir araca sahip olduğunu farkedeceksin(yıpranmış bir araç değilse).polo'yu da aldığım gün sağ camın inmediğini farkettim. cam krikosunun arızalı olduğunu söyleyip değiştirmişlerdi.kafana birşey takmadan aracının tadını çıkarmanı öneririm

argyle yazdı:Çok gereksiz cihazlar bunlar, sıcaklığı da bilmeyiver santigrad santigrad. Üşürsen ısıtıcıyı açarsın, sıcaklarsan klimayı. Alacaksan, yol bilgisayarı al.

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir