1. nesil sirion

Satılık aracınız veya yedek parçanızı sergileyebileceğiniz alan. İsterseniz ev, arsa vs. farklı ilanlar da verebilirsiniz.

1. nesil sirion

Mesajgönderen MesutKeskin tarih 26 Oca 2012, 22:38

Selam arkadaşlar ben bu foruma 1 aydır arada bir girip bakıyorum istanbul avcılarda oturuyorum... Yazdıklarınızı,paylaştıklarınızı takip ediyorum fotoğraf ve videolara bakıyorum henüz arabam yok ama sizin içinizde fakat sizden uzak yaşıyordum bu forumda :) çünkü ben 1.nesil sirion almak istiyorum ve heryerde araştırıyorum ama düşündüğüm tek renk var o da kırmızı fakat 1 Allahın kulu satmazmı arabasını yaa satın bana şöyle en fazla 90000 yapmış lpg takılmamış kırmızı sirionu 1 aydır bekliyorum kimse satmıyor

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 368/detay/

bu ilandaki arkadaşı aradım konuştum bel altında 4 yerde lokal boya varmış arka bagaj değişmiş ve sol ön kapı sacı değişmiş ciddi kazası belası yok dedi ve ayrıca muayenesi 1 ay geçti ama ister paradan düşeriz ister yaptırır veririz dedi bende bu konuşmadan sonra 5664e mesaj attım gelen sonuçta ise 4 hasar çıktı;
1.hasar: 13/03/2006 çarpma 1057 tl
2.hasar: 02/03/2006 çarpma 144 tl
3.hasar: 04/01/2006 cihaz çalınması 980 tl
4.hasar: 09/08/2005 çarpma 851 tl
Sizlerden yardım istiyorum ilanı belirttim ve hasar kayıtları sizce doğrumudur güvenilebilirmi ve en önemliside benim yerimde siz olsaydınız çok çok istediğim kırmızı sirion sevdası karşılığında bu şartlardaki bir aracı alırmıydınız şimdiden teşekkür ederim...
MesutKeskin

Marka: Henüz Arabam Yok
Model: Diğer

Re: 1. nesil sirion

Mesajgönderen bfd tarih 27 Oca 2012, 00:22

selam
bence acele etme öyle kazalı boyalı vergisi geçmiş bir sürü araç bulabilirsin bence temizini aramaya devam et denk gelirse bu başlığa bilgi eklerim..
sirionSporty103
Kullanıcı avatarı
bfd

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen MesutKeskin tarih 27 Oca 2012, 10:41

Dediğinizi yapmaya karar verdim bekleyip daha temiz bir sirion bulana kadar sabredicem ama gerçekten bu sitedeki arkadaşlar sağolsun her türlü bilgiyi edindim ve aklımda hiç soru işareti kalmadı 1.nesil sirion ilk sıradaki araba tercihim,eğer bulamazsam yeni kasa 1.5 sporty bulmaya çalışacağım o da olabilir..neticede daihatsu alacağım :) ve bende istanbuldaki buluşmalara dahil olup buradaki arkadaşlarla tanışıp kaynaşmak istiyorum..
MesutKeskin

Marka: Henüz Arabam Yok
Model: Diğer

Mesajgönderen fcpasa tarih 27 Oca 2012, 15:35

temiz sirion benim eski arabam sattığım genç stiçkerleri abartmış ama sorun etme araba kazasız o na kefilim ses sistemini ben kurmuştum. umut bilir arabayı sora bilirsin lastikler 0 landı farlar değişti sakın aklıma kaza gelmesin adam sırf eski farları solduğu için değiştirdi. valla ne yalan söyleyeyim görmesem bende inanmayacaktım. öyle mis birine satmıştım ki... oğluna almıştı çocuk askere gidiyor yatmasın kapının onünde dedi satabilirmisin diye rica etti... kacırılmıyacak bir araç
c.turhal
Kullanıcı avatarı
fcpasa

Mesajgönderen fcpasa tarih 27 Oca 2012, 15:36

c.turhal
Kullanıcı avatarı
fcpasa

Mesajgönderen argyle tarih 27 Oca 2012, 18:33

Arkadaşım, kaynaşalım kaynaşmasına da, biraz armudun sapı üzümün çöpücüsün sanki?
100 bini aşmamış çok duydum da 90 bini aşmamış ne ola ki? Km'den ziyade bakımlı olması ve durumuna takıl. Bu araçların yaşı 7, onu da düşünmek lazım.
Mavi ve beyaz da çok güzel duruyor.
1.5 Sporty var şu an bir tane sahibisinden ilanlarda.
Mesaj atıp öğrendiğin kasko kayıtları güvenilirdir tabii ki, başka türlü olabilir mi?
Bir de koyu yeşil var, 12750 TL'ye, onun kaydını bir sor bakalım.
Billy goat butt in a pepper patch
Resim
Kullanıcı avatarı
argyle

Dön İkinci El

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir