gönderen serdar tarih 21 Eki 2011, 13:11
Bende yaklaşık 3500 km önce taktırdım. Atiker marka multi fast programlı şimdiye kadar hiçbir problem yaşamadım. Ama benim tavsiyem terios un el kitabını okuyanlar bilir araç motor soğuk iken tam performans gösteremiyor. (benzinli olsa dahi aracın teknik özelliğinden dolayı) ilk harekette gideceğiniz yol eğimsiz yada yokuş aşağıya ise sistem gaza geçmeden haraket edebilirsiniz. eğer aracı çalıştırınca yokuş yukarı çıkacak iseniz aracı 30-40 saniye en fazla 1 dk çalıştırıp gaza geçmesini bekleyip motorun biraz ısınmasını sağlamış olursunuz. Böylece araç gaza geçiş esnasında problem yaşamamış olur hemde aracın ilk sürüş performansı daha yüksek olur. Lpg yüzünden kesinlikle performans düşüklüğü yaşamadım. Aracım 2001 model SX AT AC dir. Benim tankıda bagajın altına taktılar. Bagajın içindeki kapağın altında malzeme saklamak için küçük bir bölme var o bölmeye 35 lt lik simit takıldı 8-9 cm kadar yükseldi ama üstüne göre mdf kestirip aracın halısının renginde kaplatınca güzel durdu. bagajda %5-6 lık kayıp anca oldu silindir tank daha fazla kayba ve görüntü bozukluğuna neden olabilirdi.