10 Kasım

Daihatsu, motor sporları veya otomotiv konularının dışında kalan herşey için genel forum alanı.

10 Kasım

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 10 Kas 2010, 15:44

Bu dünyadan göçünün 72. yılında seni özlemle anıyoruz Atam...

ataturk+anitkabir.jpg
ataturk+anitkabir.jpg (30.76 KiB) 106 kere görüntülendi
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Marka: Daihatsu
Model: Cuore

Re: 10 Kasım

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 11 Kas 2010, 10:07

Çocuklarımıza iyi bir gelecek bırakamadık. Dün E5'de korna çalan tek başıma bendim. Bir tek araba bile ne korna çaldı, ne durdu. Sanki hiçbir şey olmamış gibiydi :cry:
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Model: YRV Turbo

Mesajgönderen camoka tarih 11 Kas 2010, 10:37

durmayanlar için ayıp etmişler derim ancak, korna olayına gelince zaten insanı düşünmeye sevk eden baskın, güçlü bir siren sesi var o yüzden korna ile ilgili olarak bu sirenin ambiansını bozduğu düşüncesindeyim.
gelecek için umutluyum sadece onu söyleyeyim.
SiriOne
Kullanıcı avatarı
camoka

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 11 Kas 2010, 10:53

Dün tam 09.05'te Altunizade metrobüs istasyonundaydım ve siren-korna seslerini duyunca olduğum yerde mıhlanıp kaldım.
Arabalarını emniyet şeridine çekip inen insanları görünce tüylerim diken diken oldu ama bu durumu hiç önemsemeyip basıp gidenler, yürüyenler de epey çoktu.

Artık kurcalana kurcalana içi boşaltılmış "Atatürkçülük" yerine O'nun bize çizdiği yolu tam anlamıyla kavrayabilirsek güzel günleri görecğiz inancındayım. Yılmaz Özdil'in yazdığı bu anlamlı yazıyı sizinle de paylaşıyorum:

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/16259113.asp
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Model: Cuore

Mesajgönderen argyle tarih 10 Tem 2011, 00:48

Ben hiç umutlu değilim gelecekten, yeni nesilden. Üniversitede her sene yenileri geliyor, her gelen eskisinden beter. Ne saygı, ne edep, ne düşünce, ne muhakeme, ne de kafa var! Mühendislik bir de burası haa, gerisini varın siz düşünün. İktidar üniversiteleri bence mahvetti, düz liseden hiçbir farkı kalmadı. Ot gelip saman gidiliyor artık üniversiteden. Yazık oldu. Çok ahlaksız bir milletiz, gitgide daha da ahlaksızlaşıyoruz. O ilk kurucu aşk şevk yitirilmeseydi, çok ama çok başka bir yerde olabilirdik. Sıkmayayım canınızı diyeceğim ama sıkılın arkadaş! Sıkılmayınca düzelmiyor işte.
Billy goat butt in a pepper patch
Resim
Kullanıcı avatarı
argyle

Model: Sirion 1. Nesil

Dön Konu Dışı

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir