Kutup_Kurbasi yazdı:Arkadaşlar.Zurnanın zırt deliği hesabı araya gireceğim ama fotoğraflarda gördüğüm açık mavi AD 180 plakalı aracın sahibi arkadaş kimse ona da bilakis sevgilerimi gönderiyorum..Geçen hafta istanbul Koşuyolunda bir dönemeçte karşılaştığımızda karşı yönden geçerken selamlaşmıştık.Bu gün buluşmaya Garden da iştirak edebildik ve sevgili Umut a o arkadaşı sormuştum.Kimse bir adım öne çıksın ve elini kaldırsın lütfen
Umut-Gultekin yazdı:Kutup_Kurbasi yazdı:Arkadaşlar.Zurnanın zırt deliği hesabı araya gireceğim ama fotoğraflarda gördüğüm açık mavi AD 180 plakalı aracın sahibi arkadaş kimse ona da bilakis sevgilerimi gönderiyorum..Geçen hafta istanbul Koşuyolunda bir dönemeçte karşılaştığımızda karşı yönden geçerken selamlaşmıştık.Bu gün buluşmaya Garden da iştirak edebildik ve sevgili Umut a o arkadaşı sormuştum.Kimse bir adım öne çıksın ve elini kaldırsın lütfen
Oğuz Kırer'in arabası o
sirion gti 2 yazdı:başta organızasyonu duzenleyen umut abı ve degerlı esıne cok ama cok tsk ederım o guler yuzunuz hıc eksılmesın ınş. emegı gecen ve orada olup herkesede cok tskler.. gercekten hos bıgundu ama dedemlerın aramasından dolayı erken ayrıldık yanınıza cekmecede tekrar dahıl olucaktık fakat olamadık![]()
doruk kocaman olmus valla...
Kutup_Kurbasi yazdı:bu sayın otomobil,motor,aksesuar,modifikasyon,tuning,jeep,arazi aracı,traktör,ağır vasıta,vinç,mammut,tanker ve bilakis Daihatsu uzmanı Doruk bey deyil mi? aman danrım ne kadar da büyümüş..kırk bir kere maşallah ki salıncakta bile sallanabiliyor.
Kutup_Kurbasi yazdı:Dar zamanda yakın temas kurabildiğimiz tek ufaklık,ama yaşından başından utanmadan kocaman adamlar gibi akıllı konuşmalar yapan büyüklük olduğu için ,Doruk'a hayranlığımızı bir kez daha ifade ve galeyan halinde tekerleme etme gereği duyuyorum.Darısı tüm dostların başına.2,5 yaşında araba uzmanı bir mini üstadla tanışmak hayatta herhal bir kez elde edilecek şanstır.4-5 yaşına gelsin servis açınca ilk müşterisi ben olcem.
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir