materialist yazdı:BUGÜN ÇOK GÜZEL BİR GÜN OLDU, HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ. BU GÜZEL GÜNÜ BURSASPOR'UN ŞAMPİYONLUK TURUYLA TAMAMLADIK. GÜNDÜZÜ AYRI GÜZEL GECESİ AYRI GÜZEL OLDU. (DORUK'A ÖZEL NOT: HEM BURADAKİ HEM DE BİZDEKİ FOTOĞRAFLARIN HARİKA. SENİ ÇOK ÇOK ÖPÜYORUZ.)
SonCuoreci yazdı:materialist yazdı:BUGÜN ÇOK GÜZEL BİR GÜN OLDU, HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ. BU GÜZEL GÜNÜ BURSASPOR'UN ŞAMPİYONLUK TURUYLA TAMAMLADIK. GÜNDÜZÜ AYRI GÜZEL GECESİ AYRI GÜZEL OLDU. (DORUK'A ÖZEL NOT: HEM BURADAKİ HEM DE BİZDEKİ FOTOĞRAFLARIN HARİKA. SENİ ÇOK ÇOK ÖPÜYORUZ.)
Doruk şu an mışıl mışıl uyuyor ama gıyabında ben notunu aldım Kadir Abisi![]()
Fotoğrafları en kısa zamanda bekliyoruz sizden de, sevgiler...
SonCuoreci yazdı:Kutup_Kurbasi yazdı:bu sayın otomobil,motor,aksesuar,modifikasyon,tuning,jeep,arazi aracı,traktör,ağır vasıta,vinç,mammut,tanker ve bilakis Daihatsu uzmanı Doruk bey deyil mi? aman danrım ne kadar da büyümüş..kırk bir kere maşallah ki salıncakta bile sallanabiliyor.
Alemsin Serdar abi ya...
Umut-Gultekin yazdı:Her gokart fotoğrafında motion blur şeklinde çıkmışım. Bir tane net fotoğrafım yokİşte o kadar hızlıyım
![]()
![]()
SonCuoreci yazdı:Umut-Gultekin yazdı:Her gokart fotoğrafında motion blur şeklinde çıkmışım. Bir tane net fotoğrafım yokİşte o kadar hızlıyım
![]()
![]()
Hız görüntü bozukluğundan değil saçlardan anlaşılır Umutum, baksana benim saçlara rüzgarla nasıl dans ediyor
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir