Maltepe Özay Otomotiv'den Daihatsu Aşkına üyelerine özel kampanya!
%10 yedek parça indirimi ve %10 işçilik indirimi birlikte. Telefon: 0 (216) 417 25 24

16 Mayıs 2010 Buluşma Fotoğraf ve Videoları

Daihatsu Aşkına buluşmaları. Geçmiş buluşmalara dair bilgiler, fotoğraflar ve yeni buluşma planları. Tüm Daihatsu sahipleri davetlidir.

Re: 16 Mayıs 2010 Buluşma Fotoğraf ve Videoları

MesajSonCuoreci, 17 May 2010, 23:37

Umut-Gultekin yazdı:
Umut viraja içten dalıyor veee....

Viraja içten daldığım için öyle oldu di mi :) Valla bacağımdaki çürüğün fotoğrafını gönderdim sana Facebook'dan. Sırtım da ağrıyor. Doktor faturalarını adresine postalayacağım hain yarışçı :) İnşallah şu kazanın videosu vardır da hanya konya çıkar ortaya. Delilleri yok etmeyelim Onur Bey, Youtube'a bekliyoruz kazanın videosunu :)

Doruk hep birinci zaten. Artık Maserati'si de var. Sırtı yere gelmez.

Hehehe... :) Bu yarışın rövanşı olacak elbet... Ama sende hain intikam planları sezmeye başladım, benim hasar sadece bacakla kalmayacak bu gidişle :D
Şu fotoğrafları göndermeye söz verdim diye kaç saattir onlarla uğraşıyorum, daha Facebook'a bakmaya fırsat bulamadım, ama merak ettim, şimdi hemen girip bakacağım :)
Videolar elimde, ama onları da bilgisayara attığımdan beri izlemeye fırsat bulamadım, kaza anının delilinin olup olmadığından emin değilim o yüzden :)
Yarın da onları YouTube'a atacağım, cümla alem görsün makaramızı :)
Bu arada Maserati için de tekrar teşekkürler Umut Abisi, elinden düşürmüyor dünden beridir Maserati'yi :)
Ben dün gece de neredeyse hiç uyumadım, sabah da çok erken kalktım, dinlenmeye pek fırsatım olmadı o yüzden, bu gece de resimleri siteye yüklemeyle geçti, artık bizim dinlenme işi 19 Mayıs'a kaldı :|
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Marka: Daihatsu
Model: Cuore

MesajUmut-Gultekin, 17 May 2010, 23:43

SonCuoreci yazdı:Ben dün gece de neredeyse hiç uyumadım, sabah da çok erken kalktım, dinlenmeye pek fırsatım olmadı o yüzden, bu gece de resimleri siteye yüklemeyle geçti, artık bizim dinlenme işi 19 Mayıs'a kaldı :|

İyiymiş. Bizim 19 Mayıs planımız bahar temizliği. Çok eğlenceli di mi :)
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

MesajSonCuoreci, 17 May 2010, 23:45

Umut-Gultekin yazdı:İyiymiş :) Bizim 19 Mayıs planımız bahar temizliği. Çok eğlenceli di mi :)

Oooo, süpermiş! Bizde de Duygu'dan kaynaklı bir ince temizlik işi çıkar kesin... Ben çarşamba en iyisi kütüphaneye akayım 8)
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Model: Cuore

MesajDüdük, 19 May 2010, 11:22

Katılamadığımız için çok üzüldük , hele resimlerde ısrarla aramama rağmen 1 tane bile Copen bulamamak çok üzücü:)

İnşallah sattığım Copen'e benzer temiz bir Copen bulup sonraki buluşmalara kısmet..
Düdük

Model: Copen

Önceki

Dön Buluşmalar

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir