Doorman yazdı:ilker yazdı:En hızlı mangalı yakıp açık ara rakiplerine fark atan, dönüş yolunda karşıdan gelen arabalara benim yerime arkamdan uyarı yaparken geçici körlük yaşamama sebep veren Nebi' ye,
Ya abi kusura bakma seni rahatsız etmemeye çalışıyordum, aslında ben sadece karşıdan gelenleri değil yorgunsun diye senide uyarmaya çalışıyordum. dalmışsındır filan diye ama amacım gecici körlük yaratmak değildi.Bu arada arabanın ampullerini ben gene değiştirmiştim
ilker yazdı:Doorman yazdı:ilker yazdı:En hızlı mangalı yakıp açık ara rakiplerine fark atan, dönüş yolunda karşıdan gelen arabalara benim yerime arkamdan uyarı yaparken geçici körlük yaşamama sebep veren Nebi' ye,
Ya abi kusura bakma seni rahatsız etmemeye çalışıyordum, aslında ben sadece karşıdan gelenleri değil yorgunsun diye senide uyarmaya çalışıyordum. dalmışsındır filan diye ama amacım gecici körlük yaratmak değildi.Bu arada arabanın ampullerini ben gene değiştirmiştim
Peki madem affettim seni. Ama siz göl turu yaparken ben 1 saat arabada uyuduğum için dinlenmiştimBu arada sen neden sürekli ampül değiştiriyorsun ? Çıkarttığın ampülleri AKP ye mi hediye ediyorsun ? Al ( bi ) xenon rahat et
( al bi tane bi-xenon anlamında olduğu için bi parantezine aldım matematik derslerinden hatırlayınız
)
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir