17 ağustos göynük ayıbı

Daihatsu Aşkına buluşmaları. Geçmiş buluşmalara dair bilgiler, fotoğraflar ve yeni buluşma planları. Tüm Daihatsu sahipleri davetlidir.

Re: 17 ağustos göynük ayıbı

Mesajgönderen FaTiH tarih 20 Eki 2008, 19:58

Dostlar; bir ark.ıma forumumuzu gösterip onu da forumumuzun müdavimi ettikten sonra; kendisi bir başka ark.a bizim forumdan bahsederken "Bunların sitesini de ben anlayabilmiş değilim!Bi Allah ın kulu da yok ki, bi muhabbete verip veriştirmiş olsun v.s." diye şakayla karışık bir ifade de bulunmuştu.. O an forumumuzla gurur duydum! Tartıştığımız;bilerek ve ya bilmeyerek birbirimizi zor durumda bıraktığımız; kırdığımız anlar olmasına rağmen;bunları kindar bir şekilde özel mesajlar trafiğinde değil; herkesin gözünün önünde, şeffaf bir şekilde bildiriyoruz!!
"İşte olup biten bu;bundan daha da ötesi olmaz!" demek adına; ve benim ark.ım ve sitemize daha; çok daha sonra gelebilecekler için yukarıda sarfettiği cümlelerin birebir benzerlerini kurdurtabilmek adına; geçmişte, şu an ve gelecekte içinde bulunacağımız şeffaflığın kesinlikle çok büyük önem taşıdığını düşünüyorum..Taşınması v.s. tabii ki ama asla silinmesi taraftarı değilim!!Hem de bu tarz olaylarda diğer üyelerimizin de ne tarz tepkiler gösterdiğini;burda nasıl bir aile olduğumuzu somut bir örnek olarak göstermesi açısından çok hassas bir konu olduğunu da düşünüyorum!!
Bende moderatörden öte, aranızdan bir üye olarak birkaç kelam etmek istedim acizane.. Sürç-i lisan ettiysek affola...
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen fcpasa tarih 31 Eki 2008, 14:09

SuperSonic yazdı:
SinanATASOY yazdı:Muhtemelen sinirle yazılmış bir mesaj.. Sinir geçti de geç kalan arkadaşımız hala aynı düşüncedeyse bence yersiz bir topik.. Silinmesi taraftarıyım..

Sinan,

Öncelikle ilgin için teşekkür ederim. Mesajının benim için büyük önem taşıdığını bilmeni isterim.

fcpasa sanırım bize küstü. O günden beridir sitede görmedim. Elbette kendi tercihidir ama açtığı bu konu ile kendisinin üzüldüğünün 10 misli üzmüştü beni. Hele ki başlık seçimiyle... Oysa bana telefonunu bildirmediği gibi, buluşmaya geç de kalmıştı. Dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım olup biteni ama yine de kırgın ise yapacak birşeyim yok üzülmekten başka.

Ben sitenin yöneticisi olarak içinde hakaret ve küfür olmayan hiçbirşeyi silmiyorum. Zaten o tarz şeyler de sitemizde olmuyor. Siteye ya da bu gibi bir organizasyona karşı yöneltilmiş eleştiri; ne kadar acı dilli olursa olsun, hatamız varsa düzeltmemize ve olduğumuzdan daha iyi olmamıza yönelik bir araçtır. Ben bu olayda bir hatamızı göremediğim gibi, gereken açıklamayı da yaptığıma inanıyorum. Dolayısıyla bu sayfanın silinmemesindeki 1 nolu sebep; içeriğinde hakaret ve küfür olmamasıdır. 2 nolu sebep ise organizasyona yönelik karalayıcı bir yazı olmasına rağmen, verdiğim cevabın ve takındığım tutumun; Daihatsu Aşkına'nın ne kadar şeffaf bir ortam olduğunu kanıtlıyor olması ve geleceğine ışık tuttuğuna inanmamdır. Kısaca; bize kızan dostlarımız gelip bizi gönlünce eleştirip, verip veriştirebilirler. Bağırıp çağırabilirler. Karalayıp, paralayabilirler. Biz ise diğer sitelerin yaptığı gibi mesajlarını küt diye silip, üyeliklerini iptal etmeyiz. Uğraşır, uzun uzun yazar, açık açık yanıtlarız. Hatamız varsa kabul eder, özür dileriz. Hata karşı tarafta ise, yazıyı olduğu gibi bırakır, okuyucunun kendi insiyatifini kullanıp, kimin haklı olduğuna dair kendi kararını vermesi konusunda yüreklendiririz. Biz dediğim de ben ve sitenin moderatörü FaTiH'tir. Yani biz kipinde konuşuyor olmamın tek sebebi; sayıca 2 kişi olmamızdır. İçinde kendisi ile ilgili negatif hiçbir şey barındırmayan sitelerden olmamamız benim için bir gurur kaynağıdır.

Not: Eğer fcpasa'dan bir süre daha tepki gelmezse, konuyu Polemik bölümüne taşımak düşünülebilir. Mesela yılbaşına kadar diyelim. Yani 2.5 ay.

merhaba arkadaşlar
bir sürü şey yazıp sildim sizlere tek diyeceğim şu sizlere asla kırgın , kızgın değilim sitemi takip ediyorum ve diyorum ki iyiki daihatsu sirion alıp sizlerle tanıştım hepinizi az veya çok yazılarınızdan takip ederek tanıyorum ve tüm üyelere ve modetör arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimle saygı duyuyorum
ben o yazıyı yazarken tamamen duygusal olarak bastım klavyemin tuşlarına ve beni gerçekten anladığınıza tekrar teşekkür eder saygılarımı sunarım (SİTEMİ SEVİYORUM)........
NOT:sizlerle 09:30 da tüyap önünde buluşmaya (eşimi bu sefer ikna edemedim) çalışacağım.ben ve bir arkadaşımla gelmek aranızda olmak istiyorum ..inşallah büyük bir aksilik olmazsa buluşup tanışırız..tüm güzellikler sizlerle olsun.
kaliteli ve anlayışlı bir site olan daihatsuaskina.com üyesi olarak mutluyum
c.turhal
Kullanıcı avatarı
fcpasa

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 31 Eki 2008, 14:25

fcpasa yazdı:merhaba arkadaşlar
bir sürü şey yazıp sildim sizlere tek diyeceğim şu sizlere asla kırgın , kızgın değilim sitemi takip ediyorum ve diyorum ki iyiki daihatsu sirion alıp sizlerle tanıştım hepinizi az veya çok yazılarınızdan takip ederek tanıyorum ve tüm üyelere ve modetör arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimle saygı duyuyorum
ben o yazıyı yazarken tamamen duygusal olarak bastım klavyemin tuşlarına ve beni gerçekten anladığınıza tekrar teşekkür eder saygılarımı sunarım (SİTEMİ SEVİYORUM)........
NOT:sizlerle 09:30 da tüyap önünde buluşmaya (eşimi bu sefer ikna edemedim) çalışacağım.ben ve bir arkadaşımla gelmek aranızda olmak istiyorum ..inşallah büyük bir aksilik olmazsa buluşup tanışırız..tüm güzellikler sizlerle olsun.
kaliteli ve anlayışlı bir site olan daihatsuaskina.com üyesi olarak mutluyum

Merhaba,

Üstteki mesajınıza ve buluşmamıza katılıyor olmanıza çok sevindim. Adınızı listeye yazdım. Telefonunuzu kaydettim. Pazar sabahı görüşmek üzere :)
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Model: YRV Turbo

Mesajgönderen Sirion gti tarih 31 Eki 2008, 15:45

Budur işte gel tabi tanışalım o günki terslikler hepimizi üzmüştü bu sefer inşallah hiç terslik çıkmadan bol eğlenceli bir gün geçiririz..
Yolların ustasıyız daihatsunun hastasıyız..
Kullanıcı avatarı
Sirion gti

Önceki

Dön Buluşmalar

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir