SuperSonic yazdı:SinanATASOY yazdı:Muhtemelen sinirle yazılmış bir mesaj.. Sinir geçti de geç kalan arkadaşımız hala aynı düşüncedeyse bence yersiz bir topik.. Silinmesi taraftarıyım..
Sinan,
Öncelikle ilgin için teşekkür ederim. Mesajının benim için büyük önem taşıdığını bilmeni isterim.
fcpasa sanırım bize küstü. O günden beridir sitede görmedim. Elbette kendi tercihidir ama açtığı bu konu ile kendisinin üzüldüğünün 10 misli üzmüştü beni. Hele ki başlık seçimiyle... Oysa bana telefonunu bildirmediği gibi, buluşmaya geç de kalmıştı. Dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım olup biteni ama yine de kırgın ise yapacak birşeyim yok üzülmekten başka.
Ben sitenin yöneticisi olarak içinde hakaret ve küfür olmayan hiçbirşeyi silmiyorum. Zaten o tarz şeyler de sitemizde olmuyor. Siteye ya da bu gibi bir organizasyona karşı yöneltilmiş eleştiri; ne kadar acı dilli olursa olsun, hatamız varsa düzeltmemize ve olduğumuzdan daha iyi olmamıza yönelik bir araçtır. Ben bu olayda bir hatamızı göremediğim gibi, gereken açıklamayı da yaptığıma inanıyorum. Dolayısıyla bu sayfanın silinmemesindeki 1 nolu sebep; içeriğinde hakaret ve küfür olmamasıdır. 2 nolu sebep ise organizasyona yönelik karalayıcı bir yazı olmasına rağmen, verdiğim cevabın ve takındığım tutumun; Daihatsu Aşkına'nın ne kadar şeffaf bir ortam olduğunu kanıtlıyor olması ve geleceğine ışık tuttuğuna inanmamdır. Kısaca; bize kızan dostlarımız gelip bizi gönlünce eleştirip, verip veriştirebilirler. Bağırıp çağırabilirler. Karalayıp, paralayabilirler. Biz ise diğer sitelerin yaptığı gibi mesajlarını küt diye silip, üyeliklerini iptal etmeyiz. Uğraşır, uzun uzun yazar, açık açık yanıtlarız. Hatamız varsa kabul eder, özür dileriz. Hata karşı tarafta ise, yazıyı olduğu gibi bırakır, okuyucunun kendi insiyatifini kullanıp, kimin haklı olduğuna dair kendi kararını vermesi konusunda yüreklendiririz. Biz dediğim de ben ve sitenin moderatörü FaTiH'tir. Yani biz kipinde konuşuyor olmamın tek sebebi; sayıca 2 kişi olmamızdır. İçinde kendisi ile ilgili negatif hiçbir şey barındırmayan sitelerden olmamamız benim için bir gurur kaynağıdır.
Not: Eğer fcpasa'dan bir süre daha tepki gelmezse, konuyu Polemik bölümüne taşımak düşünülebilir. Mesela yılbaşına kadar diyelim. Yani 2.5 ay.
merhaba arkadaşlar
bir sürü şey yazıp sildim sizlere tek diyeceğim şu sizlere asla kırgın , kızgın değilim sitemi takip ediyorum ve diyorum ki iyiki daihatsu sirion alıp sizlerle tanıştım hepinizi az veya çok yazılarınızdan takip ederek tanıyorum ve tüm üyelere ve modetör arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimle saygı duyuyorum
ben o yazıyı yazarken tamamen duygusal olarak bastım klavyemin tuşlarına ve beni gerçekten anladığınıza tekrar teşekkür eder saygılarımı sunarım (SİTEMİ SEVİYORUM)........
NOT:sizlerle 09:30 da tüyap önünde buluşmaya (eşimi bu sefer ikna edemedim) çalışacağım.ben ve bir arkadaşımla gelmek aranızda olmak istiyorum ..inşallah büyük bir aksilik olmazsa buluşup tanışırız..tüm güzellikler sizlerle olsun.
kaliteli ve anlayışlı bir site olan daihatsuaskina.com üyesi olarak mutluyum