17 ağustos göynük ayıbı

Daihatsu Aşkına buluşmaları. Geçmiş buluşmalara dair bilgiler, fotoğraflar ve yeni buluşma planları. Tüm Daihatsu sahipleri davetlidir.

17 ağustos göynük ayıbı

Mesajgönderen fcpasa tarih 18 Ağu 2008, 01:15

arkadaşlar niye böyle yaptınız.bizler bursadan kalkıp geldik heves ettik.aileme rezil ettiniz beni. bilmiyorum niye böyle yaptınız.hani göynük çubuk gölünde buluşucaktık. niye niye niye gelip terk ettiniz orayı???????
ne olursa olsun.gitmemeniz lazımdı bence, buluşma yeri oradaydı hiç değilse orada piknik yapan iki üç aile vardı onlara nereye gittiğinizi söyleseydiniz . gelecek arkadaşlarımız ver deseydiniz. çokmu zordu ...
sevgili DOORMAN telefonunuzu yazmışsınız çubuk gölünden göynüğe geri döndüm internet cafe aradım buldum senin telefonunu aradım hep kapalı idi (enson arama zamanı 20:52) tam 17 kere aradım madem telefonunu kapalı tutacaktın niye yazdın canım arkadaşım... bizler internet arkadaşlarıyız. hadi ordaki piknik yapan insanlarla muhattap olmak istemediniz ya yazın siteye buraya gidiyoruz diye arkadaşlarımı aradım bakın bakalım sitede değişiklik varmı diye ben çok büyük hayal kırıklığına uğradım.......(internet artık heryerde bakkal dükkanlarında bile var ) ama bizler bursadan gelen 2 araç kendi imkanlarımızla yine güzel birgün geçirdik resimlerini koyuyorum ....
Eklentiler
102_1961.JPG
102_1982.JPG
102_1985.JPG
102_1990.JPG
102_1966.JPG
c.turhal
Kullanıcı avatarı
fcpasa

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Re: 17 ağustos göynük ayıbı

Mesajgönderen fcpasa tarih 18 Ağu 2008, 01:32

devamı
Eklentiler
102_1972.JPG
102_1970.JPG
102_1994.JPG
102_2003.JPG
102_2011.JPG
c.turhal
Kullanıcı avatarı
fcpasa

Mesajgönderen fcpasa tarih 18 Ağu 2008, 01:44

devamı
Eklentiler
102_2020.JPG
102_2032.JPG
102_2036.JPG
102_2037.JPG
102_1978.JPG
c.turhal
Kullanıcı avatarı
fcpasa

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 18 Ağu 2008, 08:57

fcpasa,

Çok yakınlardaydık esasında... Çubuk gölüne 18 km mesafede bir başka göl olan Sünnet gölüne gittik (mecburiyetten) çünkü Çubuk Gölü terkedilmiş, pis, oturacak yeri olmayan, doğru dürüst ağaç altı yeri dahi olmayan bir yerdi. Fotoğraflara bakıp aldanmışız. Ayrıca giderken oradaki piknik yapan bir ailedeye de nereye gittiğimiz söylemiştik. Ne hikmetse bölgede hiçbir cep telefonu çekmiyor. Oradan çıkıp Sünnet Gölü'ne gittiğimizde de yine telefonlar çalışmıyordu. Biz saat 12-12.30 CİVARINDA HALA Çubuk Gölündeydik. Oraya gelip bizi bulamadığınız için üzüldüm ama takdir edersiniz ki, ne tuvalet var, ne su. Öyle bir yerde kalabalık bir ekip piknik yapılmaz. Saati tam hatırlamıyorum gerçi ama 12.30 civarı olmalı. Kesin çıkış saatimizi hatırlayan yazsın lütfen. Eğer siz de diğer arabalar gibi zamanında gelmiş olsaydınız, karşılaşırdık ve yeni yere beraber geçerdik. Başlığın adına ayıp koymuşsunuz ama bu bence biraz bize karşı bir ayıp oldu. Biz o mekanda saat kaçta geleceksiniz belli değil, kimsenin cep telefonu çalışmıyor, su yok, tuvalet yok, gelip gelmeyeceğiniz bile belli değil (o saate kadar gelmemişsiniz ki, en yakından gelenler sizsiniz) daha ne kadar beklememiz gerekiyordu? Bence adını ayıp koyarak biraz siz ayıp etmişsiniz ama sağlık olsun artık.

Sevgiler,
Umut
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Model: YRV Turbo

Mesajgönderen Düdük tarih 18 Ağu 2008, 09:19

İnanılmaz kötü yollar sayesinde 11:45 de Çubuk gölündeydik ve oradan çıkış saatimiz tam 12:08 di..

Çünkü orada bile gölü 4 döndük oturacak güzel bir yer baktık. Orada 2-3 aile vardı ve onlar bize Sünnet gölünü tarif etti, aslında biliyorlardı. Belkide siz geldiğinizde farklı aileler vardı.

Maalesef orada cep telefonu çekmiyordu. Ama sünnet gölünde çekiyordu çünkü İstanbul'la görüşme yaptık.
Düdük

Model: Copen

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 18 Ağu 2008, 09:25

Düdük yazdı:Maalesef orada cep telefonu çekmiyordu. Ama sünnet gölünde çekiyordu çünkü İstanbul'la görüşme yaptık.

Operatörden operatöre değişiyor olabilir, benim Avea telefonum gün boyu hat bulamadı Sünnet Gölü'nde.
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Mesajgönderen Sirion gti tarih 18 Ağu 2008, 12:14

Gerçekten kötü olmuş ama siz saat kaçta orda oldunuz ki biz saatlerce geç kaldık ve nerdiyse 12 de terk ettik orayı ve avea telefonlar gün boyu çekmedi ordaki aileye sorarak gittik biz sünnet gölüne keşke daha erken arasaydınız sabahtan falan herşeyde vardır bir hayır
Yolların ustasıyız daihatsunun hastasıyız..
Kullanıcı avatarı
Sirion gti

Re: 17 Ağustos 2008, Göynük Buluşması

Mesajgönderen fcpasa tarih 18 Ağu 2008, 12:35

hatıralar bölümündeki başlığımın,duyurular bölümüne taşınmasını talep ediyorum.
saygılarımla...
c.turhal
Kullanıcı avatarı
fcpasa

Mesajgönderen Doorman tarih 18 Ağu 2008, 12:36

Gelemediğinize çok üzüldüm. Açıkcası orada oturan birilerine nereye gittiğimizi söylemek aklıma gelmemişti ama diğer arkadaşların birinin aklına gelmiş sağolsun.
Telefon konusunda ise malesef AVEA'nın kapsama alanı dışında kalan %3'lük kısmında bir yerde buluşma ayarlamış olmamız dolayısıyla telefonların gün boyu çekmemesi. Yoksa telefonumu 24 saat boyunca HİÇ KAPATMAM.
Keşke böyle olmasaydı keşke...
Doğustan Fanatik ama arabasına
Kullanıcı avatarı
Doorman

Mesajgönderen fcpasa tarih 18 Ağu 2008, 13:33

fcpasa yazdı:hatıralar bölümündeki başlığımın,duyurular bölümüne taşınmasını talep ediyorum.
saygılarımla...
c.turhal
Kullanıcı avatarı
fcpasa

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 18 Ağu 2008, 13:35

Dün Mustafa Bey saat 15.00 civarında beni aramış, çağrısını 15.30 civarında gördüm, hemen aradım ama telefonu çekmiyordu...
Yazılanları okuyunca arama sebebini aşağı yukarı anladım. Ben dün buluşmada değildim ama böyle bir aksilik yaşanmış olmasına üzüldüm açıkçası... Umarım bir sonraki buluşmada tanışma fırsatı bulabiliriz...
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Model: Cuore

Mesajgönderen fcpasa tarih 18 Ağu 2008, 13:45

saat 13:00 13:30 arası çubuk gölünde idim.mustafa beyde 14:00 sularında geldi.
c.turhal
Kullanıcı avatarı
fcpasa

Mesajgönderen Sirion gti tarih 18 Ağu 2008, 13:47

fcpasa yazdı:
fcpasa yazdı:hatıralar bölümündeki başlığımın,duyurular bölümüne taşınmasını talep ediyorum.
saygılarımla...

Yazmıyım dedim duramadım duyurular bölümüne taşınmasını istemenizdeki amaç nedir biz sanıyormusunuzki aramızda bir daihatsu severi daha görmek istemezdik sizinle tanışmak orada bir şeyler paylaşmak istemezdik malesef telefonlar çekmiyordu ve çubuk gölüde resimlerdeki gibi çıkmadı çok kötü bir yerdi bizde orda 45 dk civarında durduktan sonra bari günümüz burada heba olmasın diye nerdiyse 1 saat daha yol gidip sünnet gölüne gittik ..Sizin amacınız duyurular bölümüne taşınsında sürekli size yanlış yapmışız sizi bilerek zor durumuna düşürmüşüz gibimi gözüksün inş biraz sakinleşir ve sizin bizim aramızda olamamanıza bizimde üzüldüğümüzü bilmenizi isterim
Yolların ustasıyız daihatsunun hastasıyız..
Kullanıcı avatarı
Sirion gti

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 18 Ağu 2008, 14:10

Sirion gti yazdı:Yazmıyım dedim duramadım duyurular bölümüne taşınmasını istemenizdeki amaç nedir biz sanıyormusunuzki aramızda bir daihatsu severi daha görmek istemezdik sizinle tanışmak orada bir şeyler paylaşmak istemezdik malesef telefonlar çekmiyordu ve çubuk gölüde resimlerdeki gibi çıkmadı çok kötü bir yerdi bizde orda 45 dk civarında durduktan sonra bari günümüz burada heba olmasın diye nerdiyse 1 saat daha yol gidip sünnet gölüne gittik ..Sizin amacınız duyurular bölümüne taşınsında sürekli size yanlış yapmışız sizi bilerek zor durumuna düşürmüşüz gibimi gözüksün inş biraz sakinleşir ve sizin bizim aramızda olamamanıza bizimde üzüldüğümüzü bilmenizi isterim

Katılıyorum. Artı; pikniğe gelecek herkesten telefon numarlarını bildirmelerini istedik. Bildirdiniz mi? Bana gelen bir mesaj olmadı... Buluşma saatini 7 olarak ilan ettik. Demek ki bu piknik sabahtan başlıyor. Siz gelmişsiniz 13.30 - 14.00 gibi... Haydi geç gelmek neyse de, biz suyu, tuvaleti, oturacak yeri, doğru dürüst bir ağaç altı, hatta manzarası bile olmayan, fotoğrafları ile zerre kadar alakası olmayan kokulu Çubuk Gölü'nde çoluk çocuk daha fazla bekleyemezdik. Biraz anlayışlı olmanız lazım. 8 araba, 1 motorsiklet, toplam 30 kişi bu şartlarda ne kadar bekleyebilirdik? Oradan çıktığımızda saat 12'yi geçiyordu ve herkesin mangallık eti çözülmüş ve hatta ısınmıştı. İki arkadaşımızla daha birlikte olmayı inanın sizden daha çok biz isterdik. Keşke zamanında gelebilmiş olsaydınız ve ortak hareket etme şansı bulabilseydik. O saate kadar gelmemenizden yola çıkarak ben sizi gelmedi saydım. Öğleden sonra geleceğiniz aklıma bile gelmedi. Gelseydi de zaten, yapacak birşey yoktu. Belirttiğimiz gibi oradaki piknik yapan aileye de yol sorduk, tarif sorduk. Yani gideceğimiz yeri söyledik. Ama telefon numaralarınızı göndermemiş olmanız ve geç kalmış olmanız, bir nevi sürüden ayrı hareket etmek gibi oldu. Bir sonraki buluşmaya katılacaklar için telefon numarası gönderme şartı koyalım diyorum çünkü gereksiz kalp kırıklığı oluyor ve inanın sizinkinden çok benimki kırılıyor.

Açtığınız konu bir duyuru olmadığı için duyuru kısmına taşınması uygun değildir. Dahası kendiniz geç geldiğiniz için organizasyonu kaçırıp sonra da bunu ayıp olarak niteleyip bununla ilgili sitede konu açmış olmanız, yetmedi bir de duyuru olarak yayınlamamı istemeniz gerçekten üzücü. Bu site benim hobimin eseridir. Bu buluşmaya ve öncekine gelen herkes herhalde nasıl bir insan olduğumu az çok görmüştür. Bu siteye ve buradaki dostları bir araya getirmeye tahmin ettiğinizin belki 100 misli emek vermişimdir. Hepsi sadece ve sadece Daihatsu kullanıcılarının ve severlerinin bir araya gelmesi içindir. Dolayısıyla birisini üzgün görünce ben daha çok üzülüyorum.

Başka ne diyeyim bilemiyorum. Biz sizi görmek için 30 kişi saat 5 'te kalktık, yüzlerce kilometre yolu size yakın olan bir şehre gelmek için teptik. Siz de keşke bizi görmek için evinizden biraz erken çıkabilseydiniz.
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Mesajgönderen Düdük tarih 18 Ağu 2008, 14:18

Birbirimizi kaçırmamız aşağı yukarı 1 ial 1,5 saat. Çünkü çok iyi hatırlıyorum saate baktık ve 12:08 di oradan ayrıldığımızda.

Aslında yanlış yoldan gelmişiz. Çünkü İstanbul'dan çıktığımızda saat 7:55'di ve Çubuk gölüne vardığımızda 11:45.

Yani 4 saat sürmüş yolumuz. Keşke sizde biraz erken çıksaydınız. Bulunduğumuz hiç bi yerde bırakın interneti maalesef bakkal dahi yoktu. 1 tane büfe vardı Sünnet'in orada.

12:08'de çubuktan çıktık 13:00'de Sünnet deydik. Ama İstanbula aynı yere dönüşümüz hatta eve varışım tam 3 saatti.

Yani aradaki 2 saat öyle dağ bayır bozuk yollarda dolanmışız Çubuk iğrenç diye:)

Gerçekten karşılaşamadığımıza bende üzüldüm ama varmış bi hayır. Bir dahakine mutlaka telafi edelim.

Kurtköy'de Umut bir listeye bakayım İstanbul tamam mı dedi.. Ama bugün de sordum sitedekilerin cep telefonu yokmuş.

Telefon bilgilerinizi özel mesaj yoluyla herkes iletse bu tarz bi aksilik yaşanmazdı mutlaka.
Düdük

Model: Copen

Sonraki

Dön Buluşmalar

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir