Sirion gti yazdı:Yazmıyım dedim duramadım duyurular bölümüne taşınmasını istemenizdeki amaç nedir biz sanıyormusunuzki aramızda bir daihatsu severi daha görmek istemezdik sizinle tanışmak orada bir şeyler paylaşmak istemezdik malesef telefonlar çekmiyordu ve çubuk gölüde resimlerdeki gibi çıkmadı çok kötü bir yerdi bizde orda 45 dk civarında durduktan sonra bari günümüz burada heba olmasın diye nerdiyse 1 saat daha yol gidip sünnet gölüne gittik ..Sizin amacınız duyurular bölümüne taşınsında sürekli size yanlış yapmışız sizi bilerek zor durumuna düşürmüşüz gibimi gözüksün inş biraz sakinleşir ve sizin bizim aramızda olamamanıza bizimde üzüldüğümüzü bilmenizi isterim
Katılıyorum. Artı; pikniğe gelecek herkesten telefon numarlarını bildirmelerini istedik. Bildirdiniz mi? Bana gelen bir mesaj olmadı... Buluşma saatini 7 olarak ilan ettik. Demek ki bu piknik sabahtan başlıyor. Siz gelmişsiniz 13.30 - 14.00 gibi... Haydi geç gelmek neyse de, biz suyu, tuvaleti, oturacak yeri, doğru dürüst bir ağaç altı, hatta manzarası bile olmayan, fotoğrafları ile zerre kadar alakası olmayan kokulu Çubuk Gölü'nde çoluk çocuk daha fazla bekleyemezdik. Biraz anlayışlı olmanız lazım. 8 araba, 1 motorsiklet, toplam 30 kişi bu şartlarda ne kadar bekleyebilirdik? Oradan çıktığımızda saat 12'yi geçiyordu ve herkesin mangallık eti çözülmüş ve hatta ısınmıştı. İki arkadaşımızla daha birlikte olmayı inanın sizden daha çok biz isterdik. Keşke zamanında gelebilmiş olsaydınız ve ortak hareket etme şansı bulabilseydik. O saate kadar gelmemenizden yola çıkarak ben sizi gelmedi saydım. Öğleden sonra geleceğiniz aklıma bile gelmedi. Gelseydi de zaten, yapacak birşey yoktu. Belirttiğimiz gibi oradaki piknik yapan aileye de yol sorduk, tarif sorduk. Yani gideceğimiz yeri söyledik. Ama telefon numaralarınızı göndermemiş olmanız ve geç kalmış olmanız, bir nevi sürüden ayrı hareket etmek gibi oldu. Bir sonraki buluşmaya katılacaklar için telefon numarası gönderme şartı koyalım diyorum çünkü gereksiz kalp kırıklığı oluyor ve inanın sizinkinden çok benimki kırılıyor.
Açtığınız konu bir duyuru olmadığı için duyuru kısmına taşınması uygun değildir. Dahası kendiniz geç geldiğiniz için organizasyonu kaçırıp sonra da bunu ayıp olarak niteleyip bununla ilgili sitede konu açmış olmanız, yetmedi bir de duyuru olarak yayınlamamı istemeniz gerçekten üzücü. Bu site benim hobimin eseridir. Bu buluşmaya ve öncekine gelen herkes herhalde nasıl bir insan olduğumu az çok görmüştür. Bu siteye ve buradaki dostları bir araya getirmeye tahmin ettiğinizin belki 100 misli emek vermişimdir. Hepsi sadece ve sadece Daihatsu kullanıcılarının ve severlerinin bir araya gelmesi içindir. Dolayısıyla birisini üzgün görünce ben daha çok üzülüyorum.
Başka ne diyeyim bilemiyorum. Biz sizi görmek için 30 kişi saat 5 'te kalktık, yüzlerce kilometre yolu size yakın olan bir şehre gelmek için teptik. Siz de keşke bizi görmek için evinizden biraz erken çıkabilseydiniz.