2.el Copen ariyorum

Daihatsu'nun meşhur roadster'i. Tavanı bir düğmeye basılmak suretiyle otomatik olarak katlanarak bagaj bölmesinin içine saklanmaktadır.
Forum kuralları
Sayın Copen Kullanıcısı:
Sitemizde aracınızla ilgili yeterli bilgi bulunmadığını ya da aradığınızı bulamadığınızı düşünüyorsanız, sizi merak ettiklerinizi sormaya davet ediyoruz. Daihatsu ve modelleri ile ilgili her türlü bilgiyi derleyip siz üyelerimize sunmak için gayret sarfediyoruz. Bu bağlamda çeşitli bilgileri sorulmaksızın ekliyoruz. Fakat herkesin, her modelle ilgili ihtiyacı olabilecek her türlü bilgiyi düşünüp bulmaya ve yazmaya takdir edersiniz ki fırsat bulmak olanaksız. Bu yüzden, eğer aradığınızı bulamadıysanız, sizi, sorunuzu yöneltmeye davet ediyoruz. Daihatsu Aşıklarından birisi size mutlaka yardımcı olacaktır :)

Re: 2.el Copen ariyorum

Mesajgönderen jadamaniac tarih 22 Kas 2010, 09:28

Adanadaki araç için 2 eksi nokta var, birincisi, güzelim recaro ları ben olsam asla deri kaplatmazdım, ikincisi ise bu copen de arka bagaj spoyleri yok ve spoyler olmadan da bence copen in cidden önü-arkası belli olmaz bir hal alıyor, bu şekilde de gözüme pek güzel gözükmüyor :roll:
jadamaniac

Marka: Daihatsu
Model: Copen

Re: 2.el Copen ariyorum

Mesajgönderen Düdük tarih 23 Kas 2010, 01:10

Biliyorum onu es geçtim zaten.

Fethiyedeki ile 22 dedi ben 20 dedim, kıran kırana gidiyorum bakalım. en son 21 dedi.. inmiyor..

Bursadaki kırmızı ise en son 22.500 dedi ama benim gözüm istanbuldaki kırmızı da.

daha 9 bin km.
dün 29 bin tl idi, aradım indirim varmı dedim bayan yok dedi.. bugün bir baktım 25.000 TL ye düşürmüş ilanı. ilginç.
Düdük

Marka: Daihatsu
Model: Copen

Önceki

Dön Copen

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir