2.EL LASTİK JANT

Satılık aracınız veya yedek parçanızı sergileyebileceğiniz alan. İsterseniz ev, arsa vs. farklı ilanlar da verebilirsiniz.

2.EL LASTİK JANT

Mesajgönderen serdarsword tarih 13 Ara 2011, 23:16

Beyler 185-55-15 Hankook K410 model lastik ve çelik jantlarım satılıktır.
Normal de bir sorun yok ama arkaya 2 kişi oturduğu zaman sürtme yapabiliyor kasisler de.Çok az kullanıldı :roll:
Resimleri site de mevcut faturaları duruyor...Fotoğraflar bölümü bakın bakalım olmuşmu başlığı.
Kullanıcı avatarı
serdarsword

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Re: 2.EL LASTİK JANT

Mesajgönderen xfreex tarih 14 Ara 2011, 00:00

selam serdarsword.lastiklerine talip değilim de aklıma bir soru takıldı. benim lastikler de 185-55-15 bridgestone potenza. ama sürtme falan yapmıyor.benim aracım yrv turbo. senin yrv turbo mu yoksa sirionmu? görüşmek üzere.
xfreex

Model: YRV Turbo

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 14 Ara 2011, 00:13

serdarsword'un lastik ve jantlarına talip olan arkadaşlar bu linki tıklayarak fotoğrafları görebilirler:

bakin-bakalim-olmusmu-t2200.html

xfreex, Serdar'ın araba Sirion I
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Model: Cuore

Mesajgönderen serdarsword tarih 14 Ara 2011, 12:57

xfreex yazdı:selam serdarsword.lastiklerine talip değilim de aklıma bir soru takıldı. benim lastikler de 185-55-15 bridgestone potenza. ama sürtme falan yapmıyor.benim aracım yrv turbo. senin yrv turbo mu yoksa sirionmu? görüşmek üzere.

YRV Turbonun orjinal ölçüsü 15 inç,Sirionun 14 inç.Sirion 1 var ben de.
Kullanıcı avatarı
serdarsword

Mesajgönderen xfreex tarih 14 Ara 2011, 23:44

yrv turbonun ölçülerini yazınca ben de yrv turbo sandım...
xfreex

Mesajgönderen ABDULLAH tarih 15 Ara 2011, 00:40

iyi akşamlar;
2005 model otomatik sirion'a lastik + jant almayı düşünüyorum. Araştırdım orjinal ebatları 165/65/R14. Fakat ben farklı ebat lastk takmak istiyorum. Bununla ilgil sorum var bilen varsa cevaplasın.
185/60/R14 82T LASSA almayı ve çelik jant takmayı düşünüyorum, bir lastik takıcısı aracın orjinal lastiğini takmazsan kaza yapınca kasko bu sebepten kasko dışı bırakır dedi. Yeni Sirion'ların ebatları 175/65/R14 bunu takarsamda kasko geçersiz kalırmı? Bilgisi olan varsa acil bilgi versin. Aralık sonu lastik kampanyası bitiyor.
ABDULLAH

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 15 Ara 2011, 11:40

Hiç duymadım böyle birşey. İlk oldu.
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Mesajgönderen argyle tarih 15 Ara 2011, 16:20

Takmak istediğiniz ebat daha geniş tabanlı olduğu için bunu söylemek ayrıca mantık dışı, yol tutuşunuz artacak, niye böyle birşey olsun?!
Kaldı ki kasko dışı bırakmak diye birşey yok!!! Kasko sigortadır, aracınız her ne sebeple olursa olsun zarar görürse kasko bunu karşılar, hatalı siz iseniz ödemem diyemez. Pert olursa kasko bedelini öder.
Ha şu oluyor; hatalı kim olursa olsun, ya da faili meçhul de olsa, sizin ertesi yıl için hasarsızlığınız gidiyor ve üstüne primleriniz şişiyor. Yani sigorta şirketleri masrafı sizden çıkarıyor aslında.
Çakallaaaaaaaaaaaaaaaarr.
Billy goat butt in a pepper patch
Resim
Kullanıcı avatarı
argyle

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 16 Ara 2011, 10:12

Yani esasında bunun gerçek olabileceği bazı senaryolar da var. Bazı adamlar var gidip 165 tabanlı lastiğe sahip olması gereken arabaya 250 taban lastik takıyorlar. Araba da hafif olunca yağmurlu havalarda su birikintlerinin üstünde o araba hovercraft ayarında aquaplanning terimine yeni bir limit kazandırırcasına kayıp gidip bir yere vuruyor. Bu durumda bence kasko haklıdır böyle birşey dese. Yine de bilmiyorum. Attım.
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Mesajgönderen argyle tarih 16 Ara 2011, 11:57

:) :)
Abartmamak lazım tabii :) .

Abi ben konuşmuştum acentem ile, aracına park halinde biri vurup kaçsa, kim vurduya gitse bile kasko karşılıyor ama ertesi yıllardaki artışla bizden fitil fitil çıkarıyor acısını. Yani kendileri her zaman karlı durumda. Sadece, birden fazla aracın karıştığı kazalarda hatalı sürücü aranıyor, hatalı olanın trafik sigortası ödüyor karşı tarafın zararını, kendi hasarını (hatası belgelenmiş olduğu halde) kendi kaskosu karşılıyor ama ertesi yıl(lar)da gacırt!!! :)
Billy goat butt in a pepper patch
Resim
Kullanıcı avatarı
argyle

Dön İkinci El

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir