Hayırlı olsun.
Madem motor 1.0, haftada da 1-2 kez biniyorsun en azından şimdilik, bence gerek yok. BRC'yi 1500-1600 TL gibi takıyorlar. Şöyle düşün, lpg sana km'de 7 kr falan kazandırıyor. Dolayısıyla yılda 10 bin km gitsen ki sen gidecek gibi durmuyorsun, 700 TL eder. Yani en az 2 yılda amorti eder kendini. Hesap bu. Tabii her markanın hakkında iyi ve kötü olduğu söylentileri dolaşıyor, kimi Zavoli en iyisi diyor, "İtalyan olm!" diyor (n'oluyorsa İtalyan olunca, sanki onlar LPG'yi keşfetmiş

), kimi yerden yere vuruyor. Sayın Gültekin gibi tecrübe yaşayanlar, ister istemez olumlu bakmıyor ama diğer arkadaşlar gibi sorun yaşamayanlar da memnun oluyor. Biraz şans işi gibi. Ben LPG'li aldım forumdan bir abiden, o daha önce Atiker taktırmış, memnun kalmayıp söktürmüş, BRC taktırmış. Bana sorun yok dedi, öyle aldım arabasını, ben de bir sorun yaşamadım ya da fark etmedim. Sadece, 4 ışıklı gösterge (bilmeyenler için söyleyeyim, öyle benzin göstergesi gibi ibreli bir gösterge yok, 4 ışık var, LPG azaldıkça o ışıklar sırayla sönüyor, en sonuncu ışık ise, iyice azalınca LPG yanıp sönmeye başlıyor) çok doğru değil gibi. Eğer dört ışığın herbiri tankın doluluğunun 1/4'ünü gösterir şekilde kalibre edilmiş ise 4 ışıktan 3 ışığa düşmesi bayağı uzun sürüyor bende, 3 ışıktan 2 ışığa düşmesi ise ona kıyasla daha çabuk oluyor. İzlemek lazım o ışıkları, 1 ışığa inince ya da en geç o ışık da yanıp sönmeye başlayınca fulleyeceksin LPG tankını. Yakınlarda Full varsa oraya gideceksin

.