2 YIL PEŞİNDE GEZDİK SONRA 2 TANE ALDIK!!

Daihatsu'nun, Mini-MPV segmentindeki aracıdır. Kübik görünümü ile tam bir göz mıknatısıdır. Japonya pazarında Subaru Dex adı altında da satılmaktadır.

2 YIL PEŞİNDE GEZDİK SONRA 2 TANE ALDIK!!

Mesajgönderen efecs06 tarih 06 Eki 2011, 05:53

arabamı aldığım hafta orjinal spoiler, koltuk kılıfı, ayna ve kapı kromajları hepsini faturalı bir şekilde bayiden aldım cam rüzgarlığına gelince piyasada orjinali yok sonradan yapılmalar var onlarda iyi durmuyor 8 yıldır otomotiv sektöründeyim 2.el ,sıfır ,lüx araç konusunda deneyim sahibiyim materianin sadece tipi ekonomisi ve japon olması alma sebebim cok memnunum caddelerde sokaklarda hep parmakla göstrilen bi aracım oldu ankara kanguru servis sağolsun lpg'de de yardımcı oldular 16kurş yakıyor aracım 5binde bir bakım yaptırırım kıl adamım tozlu görmek bile çok zordur aracımı eski aracım 2001 peugeot 106gti idi onu arıyorum; neden derseniz yol tutuşu ve hız açısından, sadece materianın orjinal potenza serisi lastikleri kuru yolda süper ötesi ama hafif su gördüğünde çok büyük tehlike içeriyor hiza gelincede ibre 195 e geldiğinde rüzgar ile akraba oluyoruz ve zaptedilmesi çok zor hale geliyor yüksek olması en büyük sebeplerinden olası gerek 2 aracı kıyaslamak da değil esas amacım şimdiye kadar binmediğim sayılı araç vardır ama 106 ve materia en büyük hayalimdi aile aracımız olarak da 2003 s320 long var km'de 80kuruş yakıyor garajdan sadece ayda 1- 2 gün cıkabiliyor :) şimdi materiamı satıp geri hızlı ve spor bir araç almayı düşünüyorum ama günümüz benzin fiyatlarını düşünürsek peugeot 106 2 sene önce 30 kuruş yakıyordu şimdi 50 60 rahat yakıck benzinde lpg'de takılması önerilmiyor bir senede 24bin km yaptım materia ile yeni alıcağım araçlada okadar km rahatca yapamayaçağımı görüyorum sıfır aldığım ekonomik aracı satıp benzin canavarı bir araç almak mantıklımı?? ayrıca 2 arkadaş aldık bu araçtan benim zorlamalarımla şimdi teşekkür ediyor bana!!! yinede eskiden 2 saatte indiğim istanbula şimdi materia ile 4 saate iniyorum ve çok keyif alamıyorum uzun yolda... düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim aranızda yeniyim saygılar...
Kullanıcı avatarı
efecs06

Marka: Daihatsu
Model: Materia

Re: 2 YIL PEŞİNDE GEZDİK SONRA 2 TANE ALDIK!!

Mesajgönderen feylesof tarih 08 Eki 2011, 00:27

Merhaba,

106 GTİ ile materia her açıdan çok farklı araçlar materia benimde çok beğendiğim bir araç Gti'da öyle.
materia başınızı ağrıtmadan yıllarca sorunsuz bine bileceğiniz bir araç.
Ben 1. nesil sirionumla ikisinide aramıyorum tam ikisinin arasında bir araç.

Bence 2003 s320 aracınızada lpg takın tabi yoksa.
feylesof

Model: Sirion 1. Nesil

Re: 2 YIL PEŞİNDE GEZDİK SONRA 2 TANE ALDIK!!

Mesajgönderen efecs06 tarih 10 Eki 2011, 04:29

düşünceleriniz için çok teşekkür ederim sirion 1.nesil hiç kullanmadım ama beyazına ve deri döşemeli sunrooflu olanlarına baktım bi ara çok yüksek geldi fiyatları yeşili falan vardı uygun fiyatlı ama onunda rengi hoş gelmedi bide benim en büyük hayalimdi 106 gti ve 2.olarak materia 2sinide elde ettim ve şimdi diğer bindiğim araçlardan haz almıyorum gerçekten opel, vw, ford, fiat vs bana çekici gelmiyor ben materiamı satmadan yeniden bi gti almaya çalışıcam garaja gömeriz artık aile arabasıyla beraber dururlar :D s320 ye lpg takamıyoruz babam takıntılı arabasına hayatta taktırmaz lpg o sebepten yılda bir kez benzinini fulluyoruz 80litre 10litrede yedek depo var :D ama kullanımıda bir okadar zevkli materia ile 70 km ile gittiği onda 260 ile falan aynı hissi veriyor ayrı bi dünya o, sirionu deniycem ama fırsatta tavsiyeniz üzerine görüşmek üzere iyi günler
Kullanıcı avatarı
efecs06

Model: Materia

Dön Materia

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir