camoka yazdı:tayin İstanbul'a çıktı, ağustos'ta da askere gideceğimden zıpırı elden çıkarayım diyorum. (sirionu istanbul'a sokmak niyetinde değilim açıkçası) sizce fiyat ne olur?
kafa kağıdında 2004 temmuz yazıyor trafiğe çıkış tarihi olarak. 41.000 km yol tepmiş.
araba park yerinde dururken, hatunun biri geri geri gelip arka sol çamurluğa çarpmıştı, 20 cm yana kayınca sağ çamurluk tarafından da berelenmişti. sonuç olarak bir kaza ile iki çamurlukta boya var. buna ek olarak geri geri gelirken, bir jipin tekerine (jipin arkasında asılı duran) çarptım - bir de bagaj tarafında boya var. arabanın kaza geçmişi böyle. sizce internetteki ilana kaç YTL yazmalıyım.
SuperSonic yazdı:Satıyor olmana üzüldüm doğrusu ama ne yapalım, hayırlısı olsun demekten başka birşey düşmez bize. Hem belki arabayı satacağın kişi de aramıza katılır, kim bilir...
15.000 baz fiyat desek, yılı düşük olduğu için 14.000 e iner, km si düşük olduğu için 15.000 e geri çıkar, 3 parçada boya olduğu için 13.500 e düşer, boyaların hepsi arkada olduğu için ve değişen olmadığı için 14.000 e geri çıkar. Eğer alaşım jant varsa, koy üstüne 500 daha, sunroof varsa, 500 daha, deri koltuk varsa, 500 daha... Benim hesabım bu şekilde olurdu.
Umarım iyi bir fiyata satarsın. Aracın boyanmadan önceki fotoğrafları varsa çok faydalı olacaktır.
bfd yazdı:selam camoka;
anlaşılan o ki sen ufaklığı satamıyacaksın...
neyse kader... kısmet... daihatsu türkiye belki x4 getirirde bizede o nasip olur
işin gücün rast gelsin..
Doorman yazdı:Allah mı yazdırıyor sana inşaallaahhh gelir.
X4 şuanda hayalimdeki araba sıralamasında en üstte.
bfd yazdı:yrv nin 0 satış fiyatı türkiyede kaç tl idi ise (zamanında) ona yakın olabilir x4 ün fiyatıda...
Sirion gti yazdı:40.000 ytl uff benim siriondan nerdeyse 3 tane alıyo o kadar hızlı gideceğimiz yol yok deyip siriona devam..
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir