Maltepe Özay Otomotiv'den Daihatsu Aşkına üyelerine özel kampanya!
%10 yedek parça indirimi ve %10 işçilik indirimi birlikte. Telefon: 0 (216) 417 25 24

2004 YRV otomatik vites

Daihatsu'nun, gençler ve genç aileler için tasarlamış olduğu modelidir. YRV'nin açılımı: Young Recreational Vehicle'dır.

2004 YRV otomatik vites

Mesajahka, 14 Nis 2008, 17:34

yeni 2004 yrv aldım.otomatik vitesli ,cam tavan var.benim sizden isteğim bu aracın kullanım kitabı ve periyodik bakım listesini bulabileceğim bir internet adresi varmı....
ahka

Marka: Daihatsu
Model: YRV

Re: 2004 YRV otomatik vites

MesajUmut-Gultekin, 14 Nis 2008, 20:48

ahka yazdı:yeni 2004 yrv aldım.otomatik vitesli ,cam tavan var.benim sizden isteğim bu aracın kullanım kitabı ve periyodik bakım listesini bulabileceğim bir internet adresi varmı....

Öncelikle hayırlısı olsun. Kazasız belasız kullanırsınız inşallah. Bende de YRV Turbo var. Memnun olacağınızı tahmin ediyorum. Aracınızın kullanım kitabını indirebileceğiniz bir yer malesef mevcut değil. Ancak kitap bende var, eğer isterseniz fotokopisini çektirebiliriz.

Periyodik bakımlarda yapılacak işlemlerin listesini aşağıda bulabilirsiniz. Net ve büyük görmek için üstüne tıklayınız lütfen.

Periyodik bakımların fiyatlarını ise aşağıdaki adresten görebilirsiniz:
http://www.daihatsu.com.tr/html/maliyet.htm

yrv-servis.gif
YRV Periyodik Bakım Yapılacaklar Listesi
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

Mesajbeyba, 02 Mar 2009, 08:36

Aradaşlar merhaba 13.ooo._TL ye YRV 1.3 Otomatik Turbo aldım.İnternette resmini gördüm ve sanırım ilk görüşte aşk böyle oluyormuş ,vuruldum.Artık aşkım sitenin otoparkında....Ben bindiği arabayı tanımayan insanlardan (özellikle de kadınlardan) olmak istemiyorum Sizden ricam,aranızda bu aracın el kitapçığına sahip olan var mı? Sert süspansiyonları da beni rahatsız ediyor ayrıca,aranızda değiştiren var mı,fiyatı ne kadardır...Bilgilerinizi rica ediyorum
beyba

Model: YRV Turbo

MesajUmut-Gultekin, 02 Mar 2009, 09:52

beyba yazdı:Aradaşlar merhaba 13.ooo._TL ye YRV 1.3 Otomatik Turbo aldım.İnternette resmini gördüm ve sanırım ilk görüşte aşk böyle oluyormuş ,vuruldum.Artık aşkım sitenin otoparkında....Ben bindiği arabayı tanımayan insanlardan (özellikle de kadınlardan) olmak istemiyorum Sizden ricam,aranızda bu aracın el kitapçığına sahip olan var mı? Sert süspansiyonları da beni rahatsız ediyor ayrıca,aranızda değiştiren var mı,fiyatı ne kadardır...Bilgilerinizi rica ediyorum

Hayırlı olsun. Çok uygun fiyata almışsınız.

Süspansiyonun sert olması aracın sportif karakterinin bir sonucudur. O yüzden yumuşak süspansiyon ile değiştirmenizi tavsiye etmem. Çünkü aracın belirlenmiş bir dengesi var ve siz böylelikle ona müdahale etmiş olacaksınız. Gerçi standart YRV süspansiyonu da taksanız, güvenlikten ancak YRV'nin olduğu noktaya kadar ödün vermiş olursunuz. Yani olabilecek birşey esasında... Ama ben yine de orjinalliğini bozmanızı tavsiye etmem küçük canavarın.

Kitapçık bende var ama çok fazla sayfa. Scan edip koymak bir hayli iş. Merak ettiklerinizi site içinde arayarak öğrenebilirsiniz. Eğer daha önce konuşulmamış bir sorunuz varsa, cevaplamaktan memnuniyet duyarım :)

Arabanız ne renk?
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Mesajbeyba, 19 Mar 2009, 00:58

O Dünyanın en güzel sarı arabası ah bir de cam tavanı açılabilseydi kimse yorum yapmamış ama cam tavan açılabilir hale getirilemez mi, arabanın havasına hava katardı eminim.Ah bir de sürekli taksi zannedip el kaldıranlar olmasa....
beyba

Model: YRV Turbo

MesajUmut-Gultekin, 19 Mar 2009, 09:42

beyba yazdı:O Dünyanın en güzel sarı arabası ah bir de cam tavanı açılabilseydi kimse yorum yapmamış ama cam tavan açılabilir hale getirilemez mi, arabanın havasına hava katardı eminim.Ah bir de sürekli taksi zannedip el kaldıranlar olmasa....

Zor ama yapılamaz değil. Fakat hem ciddi emek ister, hem de su sızdırma gibi problemlerle karşı karşıya kalırsınız muhtemelen. Bence hiç dokunmamak daha iyi.

:)
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Mesajcamoka, 23 Mar 2009, 17:21

kafayı yiyecegim yakında. askerden sonra böyle oldum, neye kafamı taktıysam gerçekleşene kadar devamlı beynimin içinde dönüp duruyor mevzu. şimdiki mevzu otomatik bir yrv turbo ile bizim düz vites sirionun takaslanma mevzusu. kolay kolay da olacak gibi durmuyor, ankaradaki servise bile söyledim durumu bakalım nolacak.
SiriOne
Kullanıcı avatarı
camoka

Model: Sirion 1. Nesil

Dön YRV - YRV Turbo

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir