Daihard yazdı:ne açıdan corolla sizce?
Doorman yazdı:Daihard yazdı:ne açıdan corolla sizce?
Öncelikle belirtiyim bunlar sadece ve sadece benim düşünce ve deneyimlerim.
1. 2005 corolla'ya karşı 2005 honda'nın kasası daha kucuk ve eski yere yakın corolla yada civiclerde farklı durmuyor. buna rağmen corolla'nın kasası daha güncel bir görünüme sahip. iç hacim ve ergonomi göreceli ama Corolla daha hoş görünmüştü gözüme.
2. Corolla'nın yol sesi yada yalıtım özelliklerini Honda'dan daha başarılı buluyorum.
3. Kullanım alışkanlıklarınız nasıldır bilmem ama Honda ile seri kullanımlar için sürekli üst devirlerde kalmak gerekiyor buda sürekli viteslerle oynamak demek. Corolla bu konuda daha başarılı.
4. Toyota bana Honda'dan daha yakın gelmiştir hep![]()
Aslında söyle bir durum var. Bu iki araç birbirine çok yakın, bence ENcap test sonuçlarına, karşılaştırmalı testlere filan bir bakın ama tertemiz bir tane bulduktan sonra iki araçta sizi memnun edecektir.
gtuncer68 yazdı:Arkadaşım konunun üzerinden biraz zaman geçmiş ama kusuruma bakma ben yeni bir üyeyim.2000-2004 yılları arasında Honda Civic kullandım.Sana basit bir açıklama yapacağım; Honda yaramaz küçük bir çocuk ise Toyota da onun uslu ve ağırbaşlı ağabeyidir. Bilmem anlatabildim mi ?
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir