bumerang10 yazdı:levent7706 yazdı:Herkese selamlar ben Levent Ankarada yaşıyorum (henüz 1 hafta oldu) 15 gün önce bende şükürler olsun hayalime kavuştum 2006 DX aldım, kullandıkça daha çok seviyorum potuğumu, potuğu aldığımdan beri diğer arabamı kullanmaz oldum, aracı abim Bursadan aldı komple siyah renkti, abim saolsun dodiklerini griye boyattı çok hoş oldu, benim gibi aracını yeni alan arkadaşıma tavsiye ederim düz siyahtan daha güzel oluyor bana göre, nasip olursa eğer bu hafta içinde ön koruma, yan basamak, arka koruma demirlerini ve tavan çıtalarını taktıracam. 15 gündür bu aksesuarları araştırıyorum Ankarada çok ama çok uygun fiyatla yapan bir yer buldum, piyasada sadece yan basamak fiyatına ankaradaki yerde tüm demirleri taktırabiliyorsunuz. Park sensörlerinden bende hiç bir şey anlamadım ekranlı bir kit alıp orjinallerinin yerine takmayı düşünüyorum bilmem nasıl olur? sensör delikleri dışardan aldıklarıma uyarmı? Aslında çokta gerek yok ama ebaydan geri görüş kamerası aldım İnşallah en kısa zamanda gelir onunda montajını yaptırırım. Sisfarıda almayı düşünüyorum ama biraz pahalı geldi bana. Herkese hayırlı sürüşler.
aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inş.
bende uzun zamandır dediğiniz aksesuarları araştırıyorum ve hesaplısını bumaya çalışıyorum.bahsettiğiniz hesaplı yapan yerin internet adresi veya telefon numarasını bildirirseniz bizde faydalanabiliriz belki.
Yaptırdığım yerin kartını aldım ama şuan bulamadım adresi telefon açıp öğrenebilirsiniz, sahibinden comda "yan basamak diye aratırsanız çıkıyor firmanın adı Özen metal tel : 05326084070 03122782498
yan basamak + ön koruma + üst çıta 260 tl montaj ücretsiz.