livan08 yazdı:sensörlerden biri arızalanmıştır muhtemelen..benimkide öyle olmuştu.teker teker üstlerini kalın bant ile kapatarak geri vitese takıp deneyin.uzun ötme hangisini bantladığınız zaman kesiliyorsa o sensör bozulmuştur.tabelacıdan alacağınız aracınızın rengindeki bantla kapatarak kullanabilirsiniz.ben bu şekilde sorunumu çözdüm.aracı yeni alan arkadaşlar yağ,yağ filtresi,hava filtresi değişimlerini yaptırıp,kayışınızın sağlamlığını ve fren balatalarınızı kontrol ettirip ve aracınıza rahat rahat binin.
bumerang10 yazdı:livan08 yazdı:sensörlerden biri arızalanmıştır muhtemelen..benimkide öyle olmuştu.teker teker üstlerini kalın bant ile kapatarak geri vitese takıp deneyin.uzun ötme hangisini bantladığınız zaman kesiliyorsa o sensör bozulmuştur.tabelacıdan alacağınız aracınızın rengindeki bantla kapatarak kullanabilirsiniz.ben bu şekilde sorunumu çözdüm.aracı yeni alan arkadaşlar yağ,yağ filtresi,hava filtresi değişimlerini yaptırıp,kayışınızın sağlamlığını ve fren balatalarınızı kontrol ettirip ve aracınıza rahat rahat binin.
öneri için teşekkür ederim deneyeceğim..
geri dönerim sonuç hakkında
levent7706 yazdı:Herkese selamlar ben Levent Ankarada yaşıyorum (henüz 1 hafta oldu) 15 gün önce bende şükürler olsun hayalime kavuştum 2006 DX aldım, kullandıkça daha çok seviyorum potuğumu, potuğu aldığımdan beri diğer arabamı kullanmaz oldum, aracı abim Bursadan aldı komple siyah renkti, abim saolsun dodiklerini griye boyattı çok hoş oldu, benim gibi aracını yeni alan arkadaşıma tavsiye ederim düz siyahtan daha güzel oluyor bana göre, nasip olursa eğer bu hafta içinde ön koruma, yan basamak, arka koruma demirlerini ve tavan çıtalarını taktıracam. 15 gündür bu aksesuarları araştırıyorum Ankarada çok ama çok uygun fiyatla yapan bir yer buldum, piyasada sadece yan basamak fiyatına ankaradaki yerde tüm demirleri taktırabiliyorsunuz. Park sensörlerinden bende hiç bir şey anlamadım ekranlı bir kit alıp orjinallerinin yerine takmayı düşünüyorum bilmem nasıl olur? sensör delikleri dışardan aldıklarıma uyarmı? Aslında çokta gerek yok ama ebaydan geri görüş kamerası aldım İnşallah en kısa zamanda gelir onunda montajını yaptırırım. Sisfarıda almayı düşünüyorum ama biraz pahalı geldi bana. Herkese hayırlı sürüşler.
bumerang10 yazdı:arkadaşlar benim arabamın tamponları ve marşbiyelleri siyah gri ile değiştirmek istiyorum veya boyatmak bu konuda bana tavsiyeleriniz olurmu.boya yaptırsam fiyat konusuda ayrı bir konu tabi değiştirmekle boya aynı olmaz ama boyadada kalite nasıl olur acaba.birde ön ve arka koruma barlarının,yan basamakların ve tavan çıtalarının ruhsata işlenmesi gerekiyormu proje çizdirmek falan gerekiyormu bu iş için lpg deki gibi yoksa aldım taktım oluyormu
bu konuda fikirlere ihtiyacım var.bilgisi olanlar paylaşırsa memnun olurum. herkese kazasız belasız günler inşallah
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir