2008 Cuore

Daihatsu'nun en küçük ve en çevreci modellerinden Cuore'nin yeni nesli ile ilgili tüm bilgiler.

2008 Cuore

Mesajgönderen applause tarih 03 Ağu 2007, 03:15

Resim

Daihatsu 2008 model yılı için yenilediği Cuore'yi tanıttı. Markanın A Sınıfı'ndaki temsilcisinin boyu 6 cm uzayarak 3,46 m olmuş. 1 L hacimli motorun gücü ise 2 PS artarak 70 PS'ye ulaşmış. Böylece 5 ileri manuel vitesli modelin tüketimi 4,8 L'den 4,4 L'ye gerilemiş. Cuore Eco versiyonunda ise kullanılan Start-Stop sistemi sayesinde 4,2 L gibi başarılı bir tüketim değeri yakalanmış.

Resim

Resim
applause

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 08 Ağu 2007, 10:36

Kesinlikle çok şık olmuş. Gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum! :D
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Marka: Daihatsu
Model: YRV Turbo

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 22 Ağu 2007, 10:56

Yeni modelin CVT şanzımanlı vesiyonu 100 km / 3.9 lt yakıt tüketimine sahipmiş. Almanya'da yayınlanan bir reklamında gördüm. Artık diyecek birşey bulamıyorum.
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Mesajgönderen applause tarih 24 Ağu 2007, 15:50

bu haftaki autoshow dergisi de yeni cuoreye yer vermiş. genel olarak beğenmişler aracı
applause

15 Eylül 2007 'de piyasada

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 27 Ağu 2007, 09:50

Yeni Coure 15 Eylül 2007'de Almanya'da satışa sunuluyormuş.

Aşağıda Almanca bir video incelemesi mevcut.

Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Mesajgönderen cihanzz tarih 08 Eyl 2007, 15:51

bende bekliyorum merakla eski ksatı hala zevkle kullanıom yenisi gelsin copenden vazgeçip alabilirim
cihanzz

Mesajgönderen applause tarih 10 Kas 2007, 00:09

alman auto bild dergisinin yeni cuore, citroen c1 ve renault twingo arasında yaptığı karşılaştırmada cuore galip geldi. buradan okuyabilirsiniz(almanca): http://www.autobild.de/artikel/Themen-T ... 21413.html
applause

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 12 Kas 2007, 09:36

applause yazdı:alman auto bild dergisinin yeni cuore, citroen c1 ve renault twingo arasında yaptığı karşılaştırmada cuore galip geldi. buradan okuyabilirsiniz(almanca): http://www.autobild.de/artikel/Themen-T ... 21413.html

Şaşırmadım :) Twingo'yu bilmiyorum ama C1 kullandım ve araç iç hacim, sürüş pozisyonu gibi konularda eski Coure'den bile geri kalıyordu. Sadece iç mekanı ve dış tasarımı daha modern idi. Yeni Coure bu konularda da C1 ve 107 ile yarışır duruma geldiği için bence de Daihtasu'nun bunca yılllık küçük araç üretme tecrübesi bu yarışmada Daihatsu'yu öne taşıyacaktır. Cuore, kullanım kolaylığı, dayanıklılık, yakıt tüketimi, pratiklik, iç mekan genişliği gibi küçük araçlar için hayati önem teşkil eden alanlarda bence lider araçtır.
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Mesajgönderen FaTiH tarih 13 Kas 2007, 12:26

Artık vakti geldi ama yaa;yeni cuoremiz gelsin de şöyle bi ucuza ekonomi nasıl yapılırmış konfordan ödün vermeden görelim bi zahmet!!!
Bu arada karşılaştırma çok güzel;paylaşım için teşekkürler..Kesin sözkonusu alman araştırmacı derginin bir Türk dergiyle ortaklığı vardır..Aynı inceleme pek yakında bizim dergilerde de ortaya çıkar!!
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen applause tarih 13 Kas 2007, 23:28

FaTiH yazdı:Artık vakti geldi ama yaa;yeni cuoremiz gelsin de şöyle bi ucuza ekonomi nasıl yapılırmış konfordan ödün vermeden görelim bi zahmet!!!
Bu arada karşılaştırma çok güzel;paylaşım için teşekkürler..Kesin sözkonusu alman araştırmacı derginin bir Türk dergiyle ortaklığı vardır..Aynı inceleme pek yakında bizim dergilerde de ortaya çıkar!!

autobild'in karşılaştırmalarını ülkemizde auto show yayınlıyor ama yayınlar mı, yayınlasa da aynen mi yayınlar bilmiyorum. çünkü sonuçlarla oynamak yapmadıkları şey değil.
applause

Mesajgönderen FaTiH tarih 24 Ara 2007, 10:51

Arkadaşlar bir başka forum da bir daihatsu bayii ark.ın söylediğine göre mart-nisan ayında Türkiye pazarında olacakmış!
Şimdilik sadece inşaallah demekten ve beklemekten başka bir şey gelmiyor elimizden!!Hadi hayırlısı bakalım!Ama 3.9 litre de beklenir yaa!! ;) Değer değer!! :idea:
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 24 Ara 2007, 12:39

FaTiH yazdı:Arkadaşlar bir başka forum da bir daihatsu bayii ark.ın söylediğine göre mart-nisan ayında Türkiye pazarında olacakmış!
Şimdilik sadece inşaallah demekten ve beklemekten başka bir şey gelmiyor elimizden!!Hadi hayırlısı bakalım!Ama 3.9 litre de beklenir yaa!! ;) Değer değer!! :idea:

CVT şanzımanlısını getireceklerini hiç sanmıyorum (fiyat nedeniyle) dolayısıyla tüketim yine 4.5 civarında olacaktır herhalde. Ama bekleyelim görelim bakalım. Belki Türkiye yollarında gezen ilk CVT şanzımanlı Daihatsu yeni Cuore olur. Kimbilir :D
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Mesajgönderen FaTiH tarih 24 Ara 2007, 14:44

Valla ben de internette şöyle bir araştırma yaptım da zaten cvt şanzımanlı versiyonunun satıldığı yer neresi onu bile çözemedim!Resmi sitesinde ki kataloğunda bile bahsetmiyor!!Ben de zannetmiyorum!!Neyse..4.4 de süper canım!! =)
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 24 Ara 2007, 15:18

FaTiH yazdı:Valla ben de internette şöyle bir araştırma yaptım da zaten cvt şanzımanlı versiyonunun satıldığı yer neresi onu bile çözemedim!Resmi sitesinde ki kataloğunda bile bahsetmiyor!!Ben de zannetmiyorum!!Neyse..4.4 de süper canım!! =)

Japonya olabilir
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Mesajgönderen emr tarih 24 Ara 2007, 20:29

size bilgi vereyim daihatsu coure bu sene mart nisan ayı gibi getirilmesi düşünülüyor şuan avrupa pazarında satış devam ediyor arac şık ve avrupai eskisinin satış grafiklerin düşüşü tasarımdandı al benisi fazla yoktu bu kasa ile bu acığı kapatcağımızı düşünüyoruz ama şuan araç fiyatlı olduğu için bekleniyor ama büyük olasalıkla mart - nisan gibi gelir.

saygılarım: yüncüler otomotiv
Hayat 3.000 devirden sonra başlar
Kullanıcı avatarı
emr
Daihatsu Yetkili Servisi ve Satıcısı

Model: Materia

Sonraki

Dön Yeni Cuore

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir