hates yazdı:Selam arkadaşlar 1 hafta oldu aranıza katılalı forumda rastlayamadım, katılımı çok olan şehirlerde daihatsu buluşması vs. tarzında toplantılar oluyormu veya daha önce böyle bir etkinlik yapıldımı. Ben böyle bir etkinliğin yapılmasını çok isterim ve seve seve katılırım.
Hatıralar
Daihatsu ile nasıl tanıştınız? Ilk Daihatsu'nuz ne modeldi? Alırken sevinçten zıpladınız mı? Satarken hüzünden ağladınız mı? Bebeğimiz gibi özenle baktığımız Daihatsu'larımıza dair hatıralarımızı paylaşıyoruz.
Alt forum:
hates yazdı:pardon ya cahilliğime bağıslayın![]()
alt forum u görmemişim
Sirion gti yazdı:çok soğuk olmadan istanbulda yapalım bir buluşma daha
Sirion gti yazdı:çok soğuk olmadan istanbulda yapalım bir buluşma daha
Doorman yazdı:Sirion gti yazdı:çok soğuk olmadan istanbulda yapalım bir buluşma daha
ayıp oluyor ama. bir dışlanma bir gruplaşma seziyorum
SuperSonic yazdı:Sirion gti yazdı:çok soğuk olmadan istanbulda yapalım bir buluşma daha
KatılıyorumBu konuda Yusuf'a güveniyoruz artık. Madem ki işi organizasyon düzenlemek, 3. buluşmamızı işin ehli birine bırakmanın zamanı geldi.
sirion gti 2 yazdı:SuperSonic yazdı:Sirion gti yazdı:çok soğuk olmadan istanbulda yapalım bir buluşma daha
KatılıyorumBu konuda Yusuf'a güveniyoruz artık. Madem ki işi organizasyon düzenlemek, 3. buluşmamızı işin ehli birine bırakmanın zamanı geldi.
siteye bi kaçgünlük yoğunluğumdan giremiyordum ismimin anldığını farkedip geldım![]()
tamam bunu ben üstlenirim dicem ama bugünlerde bizim turızm sektörü fuar ve kongrelerden dolayı yogun ama yınede bu daıhatsu sevenlerının önüne gecemez![]()
ben anternatiflerle tarafınıza dönücem ok?
kıskananlar çatlasın( istanbul dışı sevenler)
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir