Yarın sabah 07:00'da Kurtköy Opet Mehmetçik'te görüşürüz..
bailiwick yazdı:Abi insan sinir oluyor. Bide yıkatmıştım arabayı pırıl pırıl cilalattım falan böyle buluşma için. Sen gel abi olana bak. Beni inanılmaz rahatsız eder en ufak birşey olması arabamda hayatta rahatlayamam. Dediğiniz gibi İstanbulda boyasız araç yok ama kendim çarpsam bu kadar içim acımıyacak. Sabahtan beri hayal ediyorum nasıl oldu acaba diye adamı gebertmek geliyor içimden valla. Neyse araba serviste arkadaşlar fakat komple tampon boyanacak, fırın falan derken ancak pazartesi akşamüstü alabiliyorum. Bir dahaki buluşmaya ben de kesin varım...
Sirion gti yazdı:cccengiz yazdı:Umut çok sağolasın, bu buluşmada aranızda olmak kısmet olmayacak sanırımBir umut Bilal ya da Yusuf'un arabada yer olurmu diye düşünüyorum ama onlarda full dolu gelirler sanırım. Bakalım hayırlısı artık, valla çok üzüleceğim orada olamazsam. Bilaaaaall, hemşerimmm '!!! Yusuffffff, bırakmayın beni buralarda
:)
Abi başımız üstünde yerin var ama yusuf gelmiyo benim arabada 5 kişi ama kaputun üzerine otururum gelin arabası misali olur diyosan beklerim şaka bir yana bizde yer yok ama olurda gelmiyen olursa bir telefon açarım ayıpsın.
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir