2008 Yazında nerede/ne zaman buluşalım?

Daihatsu Aşkına buluşmaları. Geçmiş buluşmalara dair bilgiler, fotoğraflar ve yeni buluşma planları. Tüm Daihatsu sahipleri davetlidir.

Re: 2008 Yazında nerede/ne zaman buluşalım?

Mesajgönderen Düdük tarih 16 Ağu 2008, 12:52

Bugün bir daha internete giremeyebiliriz.

Yarın sabah 07:00'da Kurtköy Opet Mehmetçik'te görüşürüz..

:)
Düdük

Marka: Daihatsu
Model: Copen

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 16 Ağu 2008, 13:11

Güncel liste:

Kesin gelecekler:
  • SuperSonic, YRV Turbo, İstanbul
  • FaTiH, Sirion-1, Ankara
  • Doorman, Sirion-1, Ankara
  • Düdük ve Özgür, Copen, İstanbul
  • fcpasa, Sirion-1, Bursa
  • YağmurAdam, YRV Turbo, İstanbul
  • Sirion gti, Sirion-1, İstanbul
  • ilker, Sirion-1, Ankara
  • mustafa, Cuore, Bursa

Belki diyenler:
  • skd, YRV Turbo, İstanbul
  • sirion gti 2, Sirion-1, İstanbul
  • SonCuoreci, Cuore, İstanbul
  • bailiwick, Materia, İstanbul

Şu ana kadar kesinleşmiş 9 aracımız var. YRV9873 gelemiyormuş. Daihatsu Ankara ve Merkez Servis'i de davet ettim, katılıp Daihatsu severlerle bir arada olmak isterlerse bekleriz :roll:
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Model: YRV Turbo

Mesajgönderen Sirion gti tarih 16 Ağu 2008, 13:16

KEŞKE KATILIM DAHA FAZLA OLSAYDIDA RESİMLERE BAKIP KAFAYI TAŞLARA VURANLARIN SAYISI DAHA AZ OLSAYDI :twisted:
Yolların ustasıyız daihatsunun hastasıyız..
Kullanıcı avatarı
Sirion gti

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen Sirion gti tarih 16 Ağu 2008, 13:23

Az önce uydumarket metin abiyle konuştum, dsmart bayisi olduğu için bu ara çok yoğunmuş yarınki buluşmaya gelemiyor ama hepinize selamları var inş bir dahakine aramızda olacak :)
Kullanıcı avatarı
Sirion gti

Mesajgönderen bailiwick tarih 16 Ağu 2008, 15:49

Abi insan sinir oluyor. Bide yıkatmıştım arabayı pırıl pırıl cilalattım falan böyle buluşma için. Sen gel abi olana bak. Beni inanılmaz rahatsız eder en ufak birşey olması arabamda hayatta rahatlayamam. Dediğiniz gibi İstanbulda boyasız araç yok ama kendim çarpsam bu kadar içim acımıyacak. Sabahtan beri hayal ediyorum nasıl oldu acaba diye adamı gebertmek geliyor içimden valla. Neyse araba serviste arkadaşlar fakat komple tampon boyanacak, fırın falan derken ancak pazartesi akşamüstü alabiliyorum. Bir dahaki buluşmaya ben de kesin varım...
bailiwick

Model: Materia

Mesajgönderen Sirion gti tarih 16 Ağu 2008, 16:50

bailiwick yazdı:Abi insan sinir oluyor. Bide yıkatmıştım arabayı pırıl pırıl cilalattım falan böyle buluşma için. Sen gel abi olana bak. Beni inanılmaz rahatsız eder en ufak birşey olması arabamda hayatta rahatlayamam. Dediğiniz gibi İstanbulda boyasız araç yok ama kendim çarpsam bu kadar içim acımıyacak. Sabahtan beri hayal ediyorum nasıl oldu acaba diye adamı gebertmek geliyor içimden valla. Neyse araba serviste arkadaşlar fakat komple tampon boyanacak, fırın falan derken ancak pazartesi akşamüstü alabiliyorum. Bir dahaki buluşmaya ben de kesin varım...

Haklısın kendin vursan canın yanmaz bu kadar ama herşeyde bir hayır vardır ..Birdahaki buluşmayı istanbul içi olarak ramazanda iftar buluşması şeklinde yapabiliriz arayı fazla uzatmayız yani.İnşallah bir dahaki buluşmada görüşürüz.
Kullanıcı avatarı
Sirion gti

Mesajgönderen cccengiz tarih 16 Ağu 2008, 18:09

Sirion gti yazdı:
cccengiz yazdı:Umut çok sağolasın, bu buluşmada aranızda olmak kısmet olmayacak sanırım :( Bir umut Bilal ya da Yusuf'un arabada yer olurmu diye düşünüyorum ama onlarda full dolu gelirler sanırım. Bakalım hayırlısı artık, valla çok üzüleceğim orada olamazsam. Bilaaaaall, hemşerimmm '!!! Yusuffffff, bırakmayın beni buralarda :):)

Abi başımız üstünde yerin var ama yusuf gelmiyo benim arabada 5 kişi ama kaputun üzerine otururum gelin arabası misali olur diyosan beklerim şaka bir yana bizde yer yok ama olurda gelmiyen olursa bir telefon açarım ayıpsın.

Bilal ya sen güldürüyosun beni ;) Allahda seni güldürsün hep. Şimdi bu mesajını okuyunca şey aklıma geldi. Hani eskiden uzun yol şöforleri kamyonlarının üzerine Michelin lastiklerinin logosunda yer alan her yeri boğum boğum şişmiş olan elemenı koyarlardı. Bilmem hiç göreniniz oldu mu? Kamyonun tepesinde dururdu bu eleman. Sen de gelin arabası misali kaputa otur istersen deynce, kendimi öyle düşündüm ve çok komik geldi yaa.
cccengiz

Mesajgönderen Sirion gti tarih 16 Ağu 2008, 18:30

Bilirim dediğin elamanı içinde ışıkta yanardı onun yakışıklı kerata :) Abi yer olsaydıda koltukta götürürdük ama yusuf gelmiyo malesef ama kaputta havadır olur ohhh püfür püfür bu sıcakta sen yine bir düşün kaputu :lol:
Kullanıcı avatarı
Sirion gti

Önceki

Dön Buluşmalar

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir