2008 Yazında nerede/ne zaman buluşalım?

Daihatsu Aşkına buluşmaları. Geçmiş buluşmalara dair bilgiler, fotoğraflar ve yeni buluşma planları. Tüm Daihatsu sahipleri davetlidir.

2008 Yazında nerede/ne zaman buluşalım?

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 27 May 2008, 11:11

Evet arkadaşlar :) Madem ki çok eğlendik, o zaman niye tekrarlamayalım :roll:

Bu seferki buluşmamızı nerede ve ne zaman yapalım, ne dersiniz?

Ya yine ortak nokta deyip, Bolu'da yapacağız, Abant çok güzeldi. Eminim hava daha güzel olsa çok daha da iyi olurdu. Aynı yer olabileceği gibi Bolu'da başka yerler de düşünülebilir.

Bunun dışında buluşmada bir sonrakinin İstanbul'da düzenlenebileceği konuşulmuştu. Eğer Ankara ekibi İstanbul'a kadar gelmeye razı olursa İstanbul'da da çok güzel yerler bulabiliriz. Hatta Çatalca tarafında harika yerler var diyerek ilk taşı atmış olayım :)
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Marka: Daihatsu
Model: YRV Turbo

Re: 2008 Yazında nerede/ne zaman buluşalım?

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 27 May 2008, 11:27

Evet ya Çatalca tarafında gerçekten harika yerler var... Ama neresi olursa olsun ben varım! Benim yaz dönemi biraz yoğun geçeceğe benziyor, eminim benim gibi yoğun olacak başka arkadaşlar da vardır, o yüzden zamanı ve mekânı çok iyi ve herkese uyacak şekilde plânlamakta fayda görüyorum.
Katılmamın imkansız göründüğü haftaları şimdiden peşin peşin yazayım; hatta manisi çıkabilecek diğer arkadaşlar da yazsın, böylece uygun bir gün belirlemek kolaylaşacaktır:

Buluşmaya katılmamın zor göründüğü tarihler

29 Haziran-11 Temmuz arası
1 Ağustos- 8 Ağustos arası

Bu tarihlerde gelmem şimdilik imkansız görünüyor arkadaşlar... Diğer arkadaşların da böyle kesin tarihleri varsa belirtsin lütfen...
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Model: Cuore

Mesajgönderen Sirion gti tarih 27 May 2008, 11:42

Evet çatalca çok güzelmiş ankara ekibi kabul ederse olur. oda olmazsa yine boluda buluşuruz ama başka bir yerine gideriz fark etmez biz her buluşmaya katılmaya çalışırız.Zaman mekan fark etmez daihatsucular buluşur affetmez :lol:
Yolların ustasıyız daihatsunun hastasıyız..
Kullanıcı avatarı
Sirion gti

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen camoka tarih 27 May 2008, 15:00

ilk buluşmaya gelemedim, içimde kaldı ne diyim.
ikincisi için sonuna kadar zorlarım programımı.
benim için kesinlikle olmaz dediğim tarihler, 1 Ağustos 2008 - 19 Ocak 2009 tarihleri arası, kısmetse kısa dönem asker olacağım o tarihler arasında.
1 ağustos öncesi her tarihe dediğim gibi kasar geliriz hanımla.
ankara grubu için istanbul ve ötesi işkence gibi olabilir ama, nerden baksanız 5 saat sürer ankara-istanbul arası.
SiriOne
Kullanıcı avatarı
camoka

Mesajgönderen Sirion gti tarih 27 May 2008, 15:43

zaten ankaralılardan ses yok :) demekki boludan ötesi zor gözüküyor
Kullanıcı avatarı
Sirion gti

Mesajgönderen Doorman tarih 28 May 2008, 22:32

Sirion gti yazdı:zaten ankaralılardan ses yok :) demekki boludan ötesi zor gözüküyor

Arkadaşlar İstanbul yerine amasraya ne dersiniz.?
Doğustan Fanatik ama arabasına
Kullanıcı avatarı
Doorman

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 29 May 2008, 08:56

Doorman yazdı:Arkadaşlar İstanbul yerine amasraya ne dersiniz.?

Amasra harika bir fikir. Muhteşem bir yer. Tadına doyum olmaz. 10 sene önce gitmiştim, çok bakirdi o zamanlar. Şimdiki halini bilemem ama yine de çok güzel olduğunu tahmin ediyorum. Ben olumlu bakıyorum Amasra fikrine. Tabii İstanbul fikrine de olumlu bakıyorum ;)

Yalnız mekan uzaklaştıkça birlikte geçirilecek zaman azalıyor. Keşke bunu da çözsek de bir otelle falan anlaşıp bir haftasonu planı yapabilsek.

Bir arkadaşımın Şile-Ağva bölgesinde ufak bir oteli var. Çok temiz şirin bir yer. Eğer çoğunluk sağlayabilirsek bir haftasonu için kendisinden iyi bir fiyat alabileceğimizi düşünüyorum. Ağva'da çok güzel bir yerdir bu arada. İçiçe geçmiş dereleri ve yeşillikleri ile tam tabiat cenneti.

Ağva fotoğrafları:
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 29 May 2008, 09:12

Amasra bence de çok iyi bir fikir arkadaşlar... Yıllardır görmek istediğim, fakat bir türlü fırsat bulamadığım bir yerdir kendileri... En son geçen yaz niyetlenmiştik eşimle, tatilde oraya gidecektik. Sonra aniden araba alma gereksinimi duyunca son anda Amasra ve Cuore arasında bir seçim yapmak zorunda kalmıştık... (Sonuçta hangisine karar verdiğimizi belirtmeme gerek yok herhalde :) )
Bunun dışında Ağva da yine aynı şekilde görmeyi çok arzu ettiğim yerlerden biri... Eğer herkese uyacak bir zaman ayarlayabilirsek de haftasonu kalma fikri bence de süper! Çok eğlenceli saatler geçiririz eminim!
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Amasra fotoğrafları

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 29 May 2008, 09:21

Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 29 May 2008, 09:27

Fotolar süper Umut!... İnsanın ağzının suyu akıyor valla...
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 29 May 2008, 09:30

Bu fotoğrafların hepsini internetten buldum gerçi ama en sondaki resmin sağ-alt köşesinde yer alan fotoğraftaki sahilde denize girmişliğim var ;) İnşallah hep beraber de kısmet olur.
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 29 May 2008, 09:34

SuperSonic yazdı:Bu fotoğrafların hepsini internetten buldum gerçi ama en sondaki resmin sağ-alt köşesinde yer alan fotoğraftaki sahilde denize girmişliğim var ;) İnşallah hep beraber de kısmet olur.

:) İnşallah... Benim acayip tatilim geldi zaten bu aralar... Geçen sene de tatil yapamayınca bu sene bu hislenimim iyice bir coşmuş durumda!
İnşallah yaz için de iyi bir organizasyon yapmayı başarırız...
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Mesajgönderen FaTiH tarih 29 May 2008, 09:36

Amasra yı da gidip görmüşlüğüm var..Fakat ismimin kökeni, tarihi gurur kaynaklarımızdan biri olan Fatih Sultan Mehmet`in tabiriyle Çeşm-i Cihan (Dünya nın gözbebeği) olan bu beldeye 40 defa dâhi olsa yine gidilir diyerek reyimi bu yönde kullanıyorum..Hakikaten de mükemmel bir coğrafya kesinlikle!!Fırsat bulursam ben de bir "mekan araştırması" yaparım..Ama şu önümüze serilen seçenekler içinde Amasra en çok ilgimi çekn mekân oldu acizane..
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Mesajgönderen Sirion gti tarih 29 May 2008, 10:59

Amasra hakikaten çok güzeldir velakin istanbuldan en az 6 saat sürer yaklaşık 500 km civarında ve mesafe uzadıkça katılım azalır bana sorarsanız..Nedeni 1 masraflar artar 2 zaman yetiremeyiz ben oyumu daha yakın mesafelerden yana kullanıyorum
Kullanıcı avatarı
Sirion gti

Mesajgönderen DosTeL Otomotiv tarih 29 May 2008, 11:00

Evet arkadaslar benim fikrimimi merak ediyorsanız amasra muhteşem bir yer yalnız bir gün içine sıgdırılacak olursa burası çok yorucu olacaktır diye düşünüyorum benim düşüncem amasra da mutlaka bir gece kalınmalı çünkü amasra ya en son 1,5 yıl oldu gideli 4 gün kalabildim sadece ama her yerini idik diidk ettik bol bol gezdik ve gercekten çok güzel bir yer.
Kullanıcı avatarı
DosTeL Otomotiv
Daihatsu Yetkili Servisi ve Satıcısı

Model: Materia

Sonraki

Dön Buluşmalar

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir