Maltepe Özay Otomotiv'den Daihatsu Aşkına üyelerine özel kampanya!
%10 yedek parça indirimi ve %10 işçilik indirimi birlikte. Telefon: 0 (216) 417 25 24

2009 YILI YAZ BÜYÜK BULUŞMA & TANIŞMA ORGANİZASYONU

Daihatsu Aşkına buluşmaları. Geçmiş buluşmalara dair bilgiler, fotoğraflar ve yeni buluşma planları. Tüm Daihatsu sahipleri davetlidir.

2009 YILI YAZ BÜYÜK BULUŞMA & TANIŞMA ORGANİZASYONU

Mesajfcpasa, 11 Haz 2009, 14:08

Arkadaşlar 2009 yaz buluşması organizasyonunu üstlenmekten büyük bir zevk aldım..
sizlerin yıllarca unutamıyacağı bir organizasyon planlıyorum.
şimdilik kaba bir plan yaptım ve birkaç sponsor buldum .
1) ceketciler otomotiv
2)kardelen kestane şekeri
3)söğütalan alabalık çiftliği
4)garaj simit fırını
5)yumurcaklı süt ürünleri(peynir)
6)kemtat m.kemalpaşa peynir tatlısı

kesin olmamakla beraber şöyle bir plan hazırladım

1)sabah sizi mustafakemalpaşa girişinde karşılıyorum
2)topluca suuçtu şelalesine gidiş
3) mükemmel bir manzara ve doğa eşliğinde simit, peynir, zeytin, vb kahvaltı
4)öğleye doğru söğütalan'a geçiş ve yine çok harika bir mesire yeri olan söğütalan alabalık çiftliğinde
kaşarlı ve tereyağlı alabalık&salata&kola eşliğinde yemek
5)bursaya arka yoldan giderken ulubat gölü manzaralı yerlerde fotoğraf çekimleri
6)türkiyenin en büyükleri içinde yer alan ve engüzel bahçe 1.ödüllü kardelen kestane fabrikasını ziyaret
ve indirimli alışveriş imkanı
7) bursadan evlere dönüş....

gideceğimiz ve ziyaret edeceğimiz yerlerin fotolarını pazar günü yükleyeceğim ve ayrıntıları paylaşacağım sizlerle

tarih olarak
temmuz ayının 1.pazarı yani 05/07/2009 olarak düşünüyorum bu konuda fikri olanlar lütfen belirtsin..
teşekkürler
cüneyt turhal 0 536 293 43 85 begin_of_the_skype_highlighting              0 536 293 43 85      end_of_the_skype_highlighting :)
c.turhal
Kullanıcı avatarı
fcpasa

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Re: 2009 YILI YAZ BÜYÜK BULUŞMA & TANIŞMA ORGANİZASYONU

MesajFaTiH, 11 Haz 2009, 14:13

İlk yorumu ben yapayım..Harika bir programa benziyor!!5temmuz benim açımdan brz zor!Daha ileri bir tarih daha uygun olur şahsım adına...

Emek verdiğiniz belli oluyor.Mutlaka katılmak istiyorum inşaallah..Şimdiden teşekkürler! :wink:
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

MesajUmut-Gultekin, 11 Haz 2009, 14:37

Bence de harika bir program olmuş. Tabii ki her zaman olduğu gibi mevcut olan yol bilgisayarı bağlantısı, arıza tesbiti, diğer Daihatsu modellerini yakından görme-tanıma fırsatlarının yanı sıra aramıza yeni katılımış pek çok arkadaşımızla aynı anda tanışma fırsatını yakalayabilir, eskiden tanıdıklarınızla da hasret giderebilirsiniz!

2 sefer önceki buluşmada yaşanan buluşamama aksiliğine rağmen Cüneyt (fcpasa) dostumuz beni kırmayarak güzel Suuçtu'da bize harika bir gün yaşatmayı kabul etti. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum ve buluşmayı iple çekiyorum :)
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

MesajUmut-Gultekin, 11 Haz 2009, 17:54

Cüneyt, Suuçtu'ya arabayla gitmek ve dönmek günübirlik bir buluşma için fazla mesafe kaçacak sanırım. İstanbul'dan gelecekler Suuçtu'ya varmak için 350 km yol yapacaklar. Bir o kadar da dönüşü desen bütün gün araba üstünde geçecek (gidiş dönüş en az 8 saat). Bu da birbirimizi görmek ve beraber olmak konseptinin dışında kalıyor biraz.

O yüzden önerim, ya gece kalmalı yapalım bu buluşmayı ve Cumartesi'den başlayalım, ya da İstanbul'dan gelecekler feribot ile gelsin. Fakat İstanbul'dan ilk kalkan feribotta sadece 5 araçlık yer var. Biz karar verene kadar onlar da kapılmış olur :( Bursa'dan en son feribot ise 20.30'da. Onda arabalar için yer var.

Sabah araba ile İstanbul'dan 6 gibi çıkmak ve 10 gibi Bursa'da olmak bana uyar esasında. Akşam dönüşü de vakitlice yapıp feribota denk getirirsek bence keyifli ve en önemlisi az yorucu bir gün olabilir.

Bir başka çözüm; 2 günlük bir buluşma organize etmek olacak. Ne dersiniz?
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Mesajbailiwick, 12 Haz 2009, 03:01

Sabah çıkıp akşam dönmek benim için daha uygun.
Bu arada çok güzel bir organizasyon gerçekten. Tarih benim için uygundur. Kesin gelirim.
bailiwick

Model: Materia

MesajUmut-Gultekin, 12 Haz 2009, 08:55

Arkadaşlar dün İDO ile konuştum. Normalde Yenikapı-Mudanya arası feribot var ama buluşmayı yapacağımız 5 Temmuz günü için ilk feribot henüz açıklanmamış (ne fiyatı, ne de kapasitesi). Eğer yer bulabilirsek bununla Bursa'ya kolaylıkla ulaşabiliriz. Böylece çok daha rahat bir yolculuk yapmış oluruz.

Biraz daha araştırdıktan sonra bir alternatif daha buldum: Pendik'e 20 km civarı mesafede olan Eskihisar'dan karşı kıyıya yani Topçular'a her 20 dakikada bir arabalı vapur seferi varmış. Ona binersek yaklaşık 100 km mesafeden kurtuluyoruz ve vapurdan indikten sonra yaklaşık 70 km'lik bir sürüş ile Bursa'ya varıyoruz.

Yolun tamamını karayolu ile gitmek çok yorucu olacak. Diğer yandan fcpasa'nın harika programının önüne bir de deniz yolculuğu katmak günümüzü iyice renklendirecek.

Biz kararımızı verelim İDO ilk seferi açıklayıncaya kadar. Yer bulursak Yenikapı-Bursa arası çalışacak ilk feribota bineriz (7.30 sanırım). Olmadı Eskihisar-Topçular arası vapur yolculuğu :)
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

MesajSonCuoreci, 12 Haz 2009, 11:27

Umut-Gultekin yazdı:Arkadaşlar dün İDO ile konuştum. Normalde Yenikapı-Mudanya arası feribot var ama buluşmayı yapacağımız 5 Temmuz günü için ilk feribot henüz açıklanmamış (ne fiyatı, ne de kapasitesi). Eğer yer bulabilirsek bununla Bursa'ya kolaylıkla ulaşabiliriz. Böylece çok daha rahat bir yolculuk yapmış oluruz.

Biraz daha araştırdıktan sonra bir alternatif daha buldum: Pendik'e 20 km civarı mesafede olan Eskihisar'dan karşı kıyıya yani Topçular'a her 20 dakikada bir arabalı vapur seferi varmış. Ona binersek yaklaşık 100 km mesafeden kurtuluyoruz ve vapurdan indikten sonra yaklaşık 70 km'lik bir sürüş ile Bursa'ya varıyoruz.

Yolun tamamını karayolu ile gitmek çok yorucu olacak. Diğer yandan fcpasa'nın harika programının önüne bir de deniz yolculuğu katmak günümüzü iyice renklendirecek.

Biz kararımızı verelim İDO ilk seferi açıklayıncaya kadar. Yer bulursak Yenikapı-Bursa arası çalışacak ilk feribota bineriz (7.30 sanırım). Olmadı Eskihisar-Topçular arası vapur yolculuğu :)

Bence İDO'ya onca para döşenmektense Eskihisar'dan binip Topçular'dan devam etmek çok daha akıllıca ve ekonomik bir tercih, İDO'yu beklemeye hiç gerek yok...
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Model: Cuore

Mesajfuchka, 12 Haz 2009, 20:52

1 hafta önce olma olasılığı yok mu acaba?? düğünüm var çünkü o hafta acaip istiyorum ama gelemem ne yaparsam yapayım gelemem. bi şekilde başka bi zaman ayarlaması mümkün mü??
Kullanıcı avatarı
fuchka

Mesajcumhur, 12 Haz 2009, 21:59

Biz de katılmayı çok isteriz ama Umut Abinin başta belirttiği gibi İstanbul'dan gelenler için çok yorucu olacak.Kalabalık grup İstanbul'dan olacaksa başka alternatiflerde düşünülebilir sanırım.Ama Suuçtu'yu da merak etmiyor değiliz.Topluluğa göre hareket edebiliriz.
Kullanıcı avatarı
cumhur

Mesajavivaviva, 12 Haz 2009, 22:04

Ahhh Ahhh keşke biraz daha geç bir tarih olsaydı..
avivaviva

Marka: Henüz Arabam Yok

MesajUmut-Gultekin, 13 Haz 2009, 10:15

Eğer katılım daha fazla olacaksa, günü değiştirmeyi düşünebiliriz. Eğer değişecekse benim oyum 19 Temmuz'dan yana. Lütfen herkes gün seçimi ve 2 günlük (konaklamalı) bir buluşma hakkındaki düşüncelerini yazsın ki daha hızlı hareket edebilelim. Şöyle yapalım:

1. 5 Temmuz uygundur, geliyorum.
2. 19 Temmuz daha uygun, ancak o gün gelebilirim.
3. Her iki gün de bana uyar, geleceğim.
4. Istanbul sınırları içinde kalmanın daha iyi olacağını düşünüyorum. Ancak Istanbul'da olursa katılabilirim.
5. Bursa tarafında yapılacak bu buluşma Cumartesi gecesi bir otelde konaklamalı olursa katılmak isterim.

Benim durumum 3 ve 5. Katılımlarınızı bekliyoruz. :)
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Mesajmacarin, 13 Haz 2009, 13:04

merhaba, benim düşüncem 3 ve 5.

Saygılarımla
macarin

Model: Sirion 2. Nesil

Mesajfuchka, 13 Haz 2009, 14:04

19 temmuz veya daha sonrası uygundur sanırım.
10 temmuz düğünüm war balayı felan derken 19 temmuza gelebılırım sanırım
Kullanıcı avatarı
fuchka

Mesajavivaviva, 13 Haz 2009, 14:16

Sanırım 19 temmuz daha iyi gibi.. Ayaklanabilirim gibi geliyor. Doktorumlada konuşursam ve araba kullanmama izin çıkarsa seve seve gelirim. Günübirlik 2 günlük hiç farketmez.. Yeterki birlikte olabileceğimiz güzel vakit geçirecebileceğimiz bir organizasyon olsun ki fcpaşa bunu planlıyorsa Mükemmel olur diye düşünüyorum.. :)
avivaviva

Marka: Henüz Arabam Yok

Mesajardabengiz, 14 Haz 2009, 01:37

çok keyifli bir program olacağa benziyor. Anormal bir durum oluşmaz ise her tarihte katılabilirim. Artık tanışmanın zamanı geldi de geçti bile =)
ardabengiz

Sonraki

Dön Buluşmalar

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir