SonCuoreci yazdı:Kesinlikle katılıyorum Umut... Hele ki Copen'in konsolunda, dijital saatin olduğu bölge bizim Cuore'ninki ile birebir aynı... aynı malzemeyi ve parçaları kullanmışlar, yakıştıramadım doğrusu... Copen'e daha egzantrik parçalar yakışır bence...
Daihatsu bunu hep yapıyor zaten birçok parçayı farklı modellerde kullanıyor. Mesela Sirionların sürücü tarafı cam kumanda düğmeleri defolu idi. Ömrü iki sene falan ondan sonra mutlaka tırnak kırıyor ve değişmesi gerekiyor. Parçanın fiyatı 180 ytl filan idi. Garantisi bitmeden hemen önce bozulmuştu, değiştirdik. YRV'yi aldık. Bir de baktım aaa, aynı parça. Aldığımız arkadaşa dedim bunlar bozuluyorlar şimdi bunu da değiştirmek zorunda kalacağız kısa süre sonra, yok dedi, daha geçen hafta değişti

Ömrü 2-3 sene sürüyor bu parçanın... Belki yeni taktıkları düzeltilmiş versiyon ise bilemem. Ama fabrika çıkışı üstünde gelenler mutlaka defolu olmalı çünkü aynı problem herkesin başına er ya da geç geliyor.
Ayrıca YRV'nin klima - havalandırma kumanda düğmeleri de eski kasa Terios ile aynı