Bugün akyıldızdaydım...ellerinde silver var sıfır olarak...bunun dışında ikinci eller vardı...gold ve galaksi...
5-10 dakika kullandım aracı bir de...
*Sürücü koltuğu bence kötü değil...içime sindi..koltuğun rahatlığı, duruş pozisyonu vs...
*Kabin hacmi de idare eder...arka koltuk diz mesafesi en azından benim boyumda biri için yeterli-182cm-
*Yalnız sanırım araç en itirabıyle de kısa..yani arka kolduğa üç kişi tıkış tıkış oturacak

*Bagaj hacmi benim beklentilerimin üstünde idi. Daha dar anlatıldı sanki. Ancka LPG tankı konmuş bir araç gördüm, felaket. Yarı yarıya kaplamış neredeyse. Hem de en minilerinden bir tanktı. Bu düşündürücü bneim açımdan, zira tüketim canımı sıkarsa adresim direk lpg olur....
*Sürüş fena değil, gazı kökleyince vites geçişleri hissediliyor, ancak sakin kullanımda muhtemelen hissedilmez. Onu denemedim. Fren mesafesi de iyi gibi.
*ACC yi geçtim CC de yok...uzun yolda güzel oluyordu. Sonradan taktırma imkanı var mı ?
*Sunroff opsiyonu yok. Sonradan takılabiliyormuş. Ancak ne kadar güvenli olur ?
*Deri koltuk ısıtması yok, kışın soğuk olur. Bir eksiklik bence. Soğutmayı geçtim zaten.
Dış görünümü bence güzel. CRV bile bana bazen gereksiz hacimli gelirdi.
* Enteresan bir detay, camlar inerken otomatik ancak kapanırken basılı tutulması gerekiyor. İstesen yapamazssın o şekil, japon işi işte

Gelgelelim terios gelicek mi tartışmasına. Akyıldızdaki temsilciye tekirdağ temsilcisinin haziranda araç gelecek bilgisini sordum. Adam ben distribitörüm benden iyi kimse bilemez dedi. Haziranda 2013 gelsin ben size hediye edeceğim onu dedi. O derece

Toyota rush olarak gelicek dedi ama 2013-14 ü bulur dedi.