HE BİRDE YÜKSEK DEVİR YAPTIĞINIZDA MOTORUNUZDAN İNCE CIZIRTI SESİNE BENZER Bİ SES DUYAN VARMI?
serdarsword yazdı:serdarsword yazdı:ARKADAŞLAR 2.EL BAKIMSIZ OLARAK ALDIĞIM SİRİONUMLA ŞEHİR İÇİ KARIŞIK KULLANIMLA 350 KM YOL YAPABİLDİM YARI DEPO DA İKEN YAĞINI BUJİLERİNİ HAVA FİLTRESİNİ DEĞİŞTİRDİM AMA SANIRIM PEK YARARI OLMADI.ÜZERİNDE 15 LASTİK VAR SADECE BUNA BAĞLAMAK İSTEMİYORUM.DÜŞÜNCE ÖNERİ VE YARDIMLARINIZI ALMAK İSTERİM NELER YAPABİLİRİM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.![]()
![]()
![]()
HE BİRDE YÜKSEK DEVİR YAPTIĞINIZDA MOTORUNUZDAN İNCE CIZIRTI SESİNE BENZER Bİ SES DUYAN VARMI?[/quot
EEE YOKMU ÖNERİSİ OLAN!!!
serdarsword yazdı:ARKADAŞLAR 2.EL BAKIMSIZ OLARAK ALDIĞIM SİRİONUMLA ŞEHİR İÇİ KARIŞIK KULLANIMLA 350 KM YOL YAPABİLDİM YARI DEPO DA İKEN YAĞINI BUJİLERİNİ HAVA FİLTRESİNİ DEĞİŞTİRDİM AMA SANIRIM PEK YARARI OLMADI.ÜZERİNDE 15 LASTİK VAR SADECE BUNA BAĞLAMAK İSTEMİYORUM.DÜŞÜNCE ÖNERİ VE YARDIMLARINIZI ALMAK İSTERİM NELER YAPABİLİRİM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.![]()
![]()
![]()
HE BİRDE YÜKSEK DEVİR YAPTIĞINIZDA MOTORUNUZDAN İNCE CIZIRTI SESİNE BENZER Bİ SES DUYAN VARMI?
serdarsword yazdı:serdarsword yazdı:ARKADAŞLAR 2.EL BAKIMSIZ OLARAK ALDIĞIM SİRİONUMLA ŞEHİR İÇİ KARIŞIK KULLANIMLA 350 KM YOL YAPABİLDİM YARI DEPO DA İKEN YAĞINI BUJİLERİNİ HAVA FİLTRESİNİ DEĞİŞTİRDİM AMA SANIRIM PEK YARARI OLMADI.ÜZERİNDE 15 LASTİK VAR SADECE BUNA BAĞLAMAK İSTEMİYORUM.DÜŞÜNCE ÖNERİ VE YARDIMLARINIZI ALMAK İSTERİM NELER YAPABİLİRİM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.![]()
![]()
![]()
Yav aracımı ilk aldığım da şuraya yazdıklarımı okudum da şimdi gülüyorum![]()
Sen tüplü Renault 9 dan benzinli Sirion a binmeye başlarsan![]()
Miyadı dolmuş 15 lastiklerle şehir içi sürekli dur kalk yaparsan![]()
Periyodik bakımı geciktirilmiş araçla gezersen![]()
Yüksek devir çevirmenin dayanılmaz cazibesine kapılırsan![]()
He bir de benzin ışığı olmayınca ibre aşağılara indiğin de kafadan şu kadar daha gider herhalde diye saçmalarsan![]()
O araba da sana çok yakıyomuş gibi gelir
YOK ABİCİM ÖYLE BİŞEY KİM DEDİ ONU AZ YAKIYO BENİM ARABAM![]()
![]()
goktay yazdı:serdarsword yazdı:serdarsword yazdı:ARKADAŞLAR 2.EL BAKIMSIZ OLARAK ALDIĞIM SİRİONUMLA ŞEHİR İÇİ KARIŞIK KULLANIMLA 350 KM YOL YAPABİLDİM YARI DEPO DA İKEN YAĞINI BUJİLERİNİ HAVA FİLTRESİNİ DEĞİŞTİRDİM AMA SANIRIM PEK YARARI OLMADI.ÜZERİNDE 15 LASTİK VAR SADECE BUNA BAĞLAMAK İSTEMİYORUM.DÜŞÜNCE ÖNERİ VE YARDIMLARINIZI ALMAK İSTERİM NELER YAPABİLİRİM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.![]()
![]()
![]()
Yav aracımı ilk aldığım da şuraya yazdıklarımı okudum da şimdi gülüyorum![]()
Sen tüplü Renault 9 dan benzinli Sirion a binmeye başlarsan![]()
Miyadı dolmuş 15 lastiklerle şehir içi sürekli dur kalk yaparsan![]()
Periyodik bakımı geciktirilmiş araçla gezersen![]()
Yüksek devir çevirmenin dayanılmaz cazibesine kapılırsan![]()
He bir de benzin ışığı olmayınca ibre aşağılara indiğin de kafadan şu kadar daha gider herhalde diye saçmalarsan![]()
O araba da sana çok yakıyomuş gibi gelir
YOK ABİCİM ÖYLE BİŞEY KİM DEDİ ONU AZ YAKIYO BENİM ARABAM![]()
![]()
19.553 lt benzin 196 km yol ortalama 10 lt ile 100 km otomotik 1.3 şehir içi nerde problem var yardımcı olurmusunuz
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir