gönderen xfreex tarih 18 Ağu 2011, 21:44
selam arkadaşlar. tatile çıkmadan önce aracımın bakımını yaptırdım ve sizlerle paylaşmak istedim. bakımı adanada uzun yıllardır japon araçlara servis hizmeti veren ''uğur yaldız'' isimli bir serviste yaptırdım. ayrıca servis adanadaki ilk (belkide tek) daihatsu servisidir. aracımda bakılması gereken her parça dikkatle incelendi, yağ(mobil 10-40), yağ filtresi, hava filtresi, ön fren balataları(hitachi marka) değiştirildi. arka fren balataları da değişecekti ama ellerinde yokmuş. bulup onları da değiştirteceğim. şanzuman ve diferansiyel yağları kontrolü yapıldı, alt takım, yürüyen aksam vs. anlayacağınız herşeyi en ince ayrıntısına kadar yaptılar. bu arada balataların üzerinde daihatsu markasının amblemi dikkatimi çekti, uğur bey de hitachi , daihatsu markasının orjinal balatası olduğunu söyledi. neyse gelelim fiyatlara parça fiyatları 160 tl, işçilik 70 tl aldılar. bence çok makul geldi. yetkili servis fiyatlarına baktım siteden, ön balata değişimi için 200 tl yazmışlar.. gerisini siz düşünün. herkese iyi günler.