87 model cuore alınır mı?

Daihatsu'nun, şehir içi kullanım için tasarlanmış, ekonomi profesörü, bücür aracıdır. Daihatsu Cuore, çeşitli ülkelerde Mira, Domino ve Charade adları altında da satılmaktadır.

87 model cuore alınır mı?

Mesajgönderen tek tarih 13 Eyl 2010, 17:08

merhaba arkadaşlar.
siteye yeni üye oldum.
3 ay öncesine kadar 97 model eurocivic kullanıyordum. ev aldığım için onu satmak zorunda kaldım.
ama şimdi yeni bebeğimiz oldu ve çocuktan dolayı arabaya çok ihtiyaç duyuyorum ve yaklaşık bir sene sonra da eşim, ev - iş arası kullanmak için bir arabaya ihtiyaç duyacak. 3000-4000 TL civarında bir araba bakıyorum.

aşağıdaki ilandaki arabayı gördüm ve görüşlerinizi almak istedim. daha önce 2 japon arabası kullandım ve memnun kaldım. (90 civic ve 97 eurocivic) daihatsu nun da çok kaliteli bir marka olduğunu biliyorum ancak ilandaki araba da 87 model olunca fikirlerinizi almak istedim.

-öncelikle benim en önemli korkum parça bulamamak veya bulsam bile astronomik rakamlarla karşılaşmak.
-ikincisi eğer arabayı almaya karar verirsem aracı istanbulda hangi servis/ustaya göstermemi tavsiye edersiniz.
-bu aracın fiyatı modeline göre normal midir?
- bu modeldeki bir aracın bana çıkarabileceği muhtemel sıkıntılar ne olabilir?
-benim yerimde siz olsanız bu arabayı alır mısınız ya da başka hangi alternatifleri değerlendirirdiniz?

çok uzattım kusuruma bakmayın. yorum ve cevaplarınızı bekliyorum.
şimdiden teşekkürler.

mustafa tekeli
ankara

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 033/detay/
tek

Marka: Daihatsu
Model: YRV Turbo

Re: 87 model cuore alınır mı?

Mesajgönderen basdogan tarih 13 Eyl 2010, 21:39

Alınır tabi ki. 23 yıldır kullanılmış. ya bu araç hiç sorun çıkarmadı bu güne kadar. ya da hiç kullanılmadı. ben olsam alırdım. tercih senin. tek tavsiyem aracın sahibinin telefonunu alman olur tabi ki verirse. bütün bilgileri ondan alabilirsin.
Kullanıcı avatarı
basdogan

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

Mesajgönderen tek tarih 14 Eyl 2010, 09:02

teşekkür ederim.
tek

Model: YRV Turbo

Mesajgönderen skortıl tarih 24 Eyl 2010, 09:55

arkadaşım ne yaptın arabayı aldınmı baktınmı gelişmeleri yazarmısın lütfen?
skortıl

Model: Cuore

Mesajgönderen mehmet2666 tarih 25 Eyl 2010, 10:27

ARKADAŞLAR BEN DE YENİ ÜYE OLDUM DAIHATSU COURE ALMAK İSTİYORUM
AMA KARARSIZIM YEDEK PARÇA SIKINTISI SERVİS VS
ALMAMIM DİĞER Bİ NENİ İSE YAKIT ŞU AN DİZEL Bİ TİCAR ARAÇ KULANIYORUM YAKITINDAN FENA HALDE ŞİKYETÇİYİM HELEKİ ŞU SON ZAMLARADAN SONRA

Bİ TANE COURE BULDUM 2005 LPGLİ 174000 DE TEMİZ GÖRÜNÜYOR
AMA 2007 DEN BERİ SATIMAMIŞ YANİ ÇOK SORU İŞARTLERİ VAR KAFAMDA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

ARAÇ SAHİBİNDEN DE İLAN NO 5236379
mehmet2666

Mesajgönderen basdogan tarih 28 Eyl 2010, 20:20

Servis ve yedek parça sorunu yaşamayacağın kesin. Yakıt için en ekonomik modeldir cuore. Çoğu dizel araçlardan bile az yakmaktadır. Özellikle belirtiyorum ilandaki aracı bilmem ama bu sitede bulunan arkadaşlardan cuore sini satan arkadaş varsa tercihini onlardan yana yapmanı tavsiye ederim...
Kullanıcı avatarı
basdogan

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi

Dön Cuore

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir