Tekrar merhaba arkadaşlar! Uzun bir aradan sonra tekrar karşınızdayım

. Aracımı yaptırdım en sonunda. Bana 1 ay vakit harcattı. İlk tamircide 2 hafta kaldı. Eskisinden beter oldu. Sonr abaşka bir tamiricide 3 gün kaldıktan sonra araç yanma moduna geçti zor söndürdük. Sonuç oalrak araç halloldu. Elektrik tesisatı kısa devre sonucu kablolar göztepe köprüsünde tutuştu

Ancak şimdi arabam gayet güzel gidiyor. Açıkçası 27 yaşındayım 13 14 senedir araba kullanıyorum. Araba benim için sadec eulaşım aracı oldu ama bu araba benim moralimi okadar bozduki bunu kendime yediremedim.

Artık 90 model daihatsu applause ım benim gurur meselem. Kafaya koydum onu öyle bir hale sokacağımki gören parmak ısıracak.

Tabiki arabanın asıl sahibi benim hanım buna karşı. Şimdilik ben ona kullanabileceği başka bir araba almayı planlıyorum. Bu aracı ise darmadağın edeceğim. Araçta gaz mevcut. Ama yaşına göre mükemmel gidiyor. Amacım doğrultusunda öncelikle gaz sistemini komple söktürmeyi motoru sıfırlatmayı turbo, açık hava filtresi, yeni bir egsoz sistemi, zaten değişmesi gereken ön takımla birlikte yol tutuşu ve fren sistemini dğeiştirmeyi planlıyorum. Bunların tamamı yol tutuşu ve performans için gerekli şeyler zannedersem. Daha sonrada görünüş kısmına geçeceğim. Bu hedefimde fikir verebilecek olan arkadaşlar varsa çok sevinirim. Öncelikle merek ettiğim ben bu arabanın motorunu komple turbolu çıkma bir motorla değiştirebilirmiyim? Buna uyacak başka marka model araba motorları varmıdır acaba? Fikir ve tavsielerinizi bekliyorum arkadaşlar. Şimdi çok masraf edersin vs.. diyen arkadaşlar olacaktır ancak buna yapacağım masrafa karşılık başka bir araba alsam standartın üstüne çıkamayacağımıda biliyorum. Sanırım bu arbanın yapı ve görünüş itibariyle hayallarimdeki arabaya dönüşebileceği fikri pekte yanlış sayılmaz. Zaten farbirka çıkışı 110 beygir olması spor bir görünüşe ahip olması alçak olması vss spor bir tarz yansıtıyor yanılıyormuyum?