'91 Applausem'in hararet sorununu nasıl giderebilirim?

Daihatsu'nun ülkemize ihtal edilmiş olan tek sedan aracı (sedan gibi gözükmesine rağmen, gerçekte 5 kapı bir liftback'tir)

'91 Applausem'in hararet sorununu nasıl giderebilirim?

Mesajgönderen dayıhatsu tarih 26 Haz 2011, 18:20

herkeze merhaba ! benimde yaklaşık birbuçuk senedir aplausum var! ancak aldığımdan beri şanssızlıklar peşimi bırakmadı! üç kere conta yaktım! müşürler değişti! radyatör şişlendi! ancak bu sorundan bir türlü kurtulamıyorum! bursada sağlam bir daihatsu tamircisi varmı? yada tavsiyeleriniz nelerdir?
dayıhatsu

Marka: Daihatsu
Model: Applause

Re: 91 applausumda hararet sorununu nasıl giderebilirim?

Mesajgönderen gtuncer68 tarih 29 Haz 2011, 20:05

Hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız... Ben contaları ne hikmetse hararet yapmadan yedim.Sonunda kilisten (gaziantep) çıkma kapak getirttim. Muhtemelen kapaklarda fark edilemeyen çatlaklar oluyor ve bu da contayı zamanla yiyiyor.Sizede aynısını tavsiye ederim.Bu arada araç lpg li ise lpg nin benzine göre daha yüksek ısı ile yandığını da söylemeliyim.Ne yapın yapın paraya kıyıp contayı da servisten alın....
Günümüzde insanlar her şeyin fiyatını biliyor, fakat hiçbir şeyin değerini bilmiyorlar.
Kullanıcı avatarı
gtuncer68

Mesajgönderen ibrahim girgin tarih 06 Ara 2011, 19:57

merhaba abi arabanın üst kapana dikkat et ve birde üst kapa dakarken saplamayar lalama olabilir ona dikkat et en ufak hatada contayı yakar biziki aynıydı usta söküp dakarken yaptı bide o üs kapa lokmayla sıktı şimdi araba ne kadar ısınsa conta filaan yakmayı bide şahin fanı daktır arabayı söndürdüğünde fan çalışsın kontaktan ayırtır
ibrahim girgin

Mesajgönderen eyupuygun tarih 07 Ara 2011, 00:29

benim araçta fanı ayriyeten açan bir düğme var ibre yarıya geldiği zaman kendim açıyorum, kontağı kapatınca da kapatıyorum yoksa biraz daha beklemeli miyim?
Kullanıcı avatarı
eyupuygun

Dön Applause

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir