94 Model Hijet

Daihatsu'nun dünya çapında satılan, satışı diğer ülkelerde devam ederken, artık Türkiye'ye ithal edilmeyen ticari modeli. Ufacık, tefecik, içi dolu turşucuk: Hijet
Forum kuralları
Sayın Hijet Kullanıcısı:
Sitemizde aracınızla ilgili yeterli bilgi bulunmadığını ya da aradığınızı bulamadığınızı düşünüyorsanız, sizi merak ettiklerinizi sormaya davet ediyoruz. Daihatsu ve modelleri ile ilgili her türlü bilgiyi derleyip siz üyelerimize sunmak için gayret sarfediyoruz. Bu bağlamda çeşitli bilgileri sorulmaksızın ekliyoruz. Fakat herkesin, her modelle ilgili ihtiyacı olabilecek her türlü bilgiyi düşünüp bulmaya ve yazmaya takdir edersiniz ki fırsat bulmak olanaksız. Bu yüzden, eğer aradığınızı bulamadıysanız, sizi, sorunuzu yöneltmeye davet ediyoruz. Daihatsu Aşıklarından birisi size mutlaka yardımcı olacaktır :)

94 Model Hijet

Mesajgönderen eargu tarih 30 Ara 2009, 00:27

1994 model hijetim var. vergi affından faydalanmak için aracı hurdaya çıkardım. motor ve kaporta gayet iyi durumdadır. motor ve diğer parçalar satılıktır. son olarak silindir kapağını orjinal olarak yeni değiştirmiştim. araç hurda belgelidir.

İlgilenen arkadaşlar iletişime geçebilirler.
eargu

Marka: Daihatsu
Model: Diğer

Re: 94 Model Hijet

Mesajgönderen fcpasa tarih 30 Ara 2009, 19:28

İLGİLENİYORUM FİYAT NEDİR ÖDEME ŞEKLİ ?
ARAZİDE KULLANMAYI DÜŞÜNÜYORUM...
c.turhal
Kullanıcı avatarı
fcpasa

Model: Sirion 1. Nesil

silindir kapağı

Mesajgönderen zafer tarih 05 Tem 2010, 12:55

Motor veya silindir kapağı ne durumdadır? Satmadıysanız bilgi veriniz.
Zafer Aksungur
0374 2123247
zafer

Model: Diğer

Dön Hijet

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir