Vallahi o usta işi biraz şans işi doğrusu; ben İst.de değilim, Ank.dayım biliyorsun, bu anlamda pek birşey söyleyemeyeceğim..Bosch lar da kendi içerisinde iyi ve kötü olanlar varmış duyduğum kadarıyla..Onlar içinde dâhi internetten araştırma yapıp da gidip aracı teslim etmek lâzım..Ha ben burada özellikle dışarıdan bir servis dedim; o da fren-balata-ABS sensörü gibi olayların genelde evrensel, sabit, benzer bir sisteme sahip olduğu için, hemen her servisin anlayabileceği türden oldukları için sıkıntı olmaz diye dedim..
Bu arada İst.de özel servis demişken;
Epeydir bahsedeceğim de sürekli aklımdan çıkıyor; Bostancı da Yıldıray YILDIRIM Daihatsu servisi varmış..Arkadaşlar bu ustamızın Avrupa rekoru varmış arıza tespitinde..Mutlaka bir İstanbul lu dostumuz bu özel servisi bir yoklamalı diye düşünüyorum;
Kırdığı rekora ilişkin alıntı:
DAİHATSU SERVİS TEKNİK FORMENİ AVRUPA REKORU KIRDI.
TÜKETİCİ ÖDÜLÜ EN İYİ DAIHATSU SERVİS YILDRIM OTO DAIHATSU SERVİS TUM USTALARIMIZ DAIHATSU YETKİLİ SERVİS TECRUBELİ.BOL ORJİNAL DAIHATSU YEDEKPARÇA KALİTELİ DAIHATSU SERVİS
8.türkiye Oto Servis Teknikerleri Yarışması 1.si
DAIHATSU ÖZEL SERVİS` Türk Teknisyen YILDIRAY YILDIRIM Avrupa Rekoru Kırdı.
Auto Tecnıcs Europe Tarafindan Düzenlenen "avrupa Ülkeleri Oto Teknisyen Yarismasi"nda Kendi Adina Yarisan Yıldıray Yıldırım DAIHATSU Servis Teknik Formeni Yıldıray Yıldırım Genel Klasmanda İkinciligi Elde Etti. Yıldıray Yıldırım , Araç Çalistirma Etabinda Avrupa Rekoru Kirarak Da Tarihe Geçti.
DAIHATSU Servis Yıldıray Yıldırım Markasinin Satis Sonrasi Hizmet Anlayis Ve Kalitesini Yükseltmeye Yönelik Çalismalarinin En Önemli Ayagi Olan Ve Avrupa Genelinde Düzenlenen Avrupa Ülkeleri Teknisyen Yarismasi 28.05.2008 Tarihinde Belçika`da Gerçeklestirildi. Türkiye Den Yıldıray Yıldırım DAIHATSU Servisi Teknik Formeni Yıldıray Yıldırım , Birinci Israil`le Sadece 5 Puan Farkla Yarismayi Tamamlayarak İkinciligi Elde Etti.
Yıldıray Yıldırım , Yarismanin Zamana Karsi Olan Ve En Zorlayici Etabi Kabul Edilen "no Engine Start" ( Araç Çalistirma) Bölümünde , 4 Dk. 30 Sn. İçerisinde Araçtaki Sorunu Tespit Edip Çözerek Bir Avrupa Rekoruna Da İmza Atti.
Kendi Markasinin Türkiye`de Sundugu Satis Sonrasi Hizmetlerdeki Basari Ve İddiasini Kanitlayan Ve Destekleyen Bu Basarisi İçin Yıldıray Yıldırım`ye , Tüm Otodünyası Ailesi Olarak Tesekkür Ediyoruz.
Yildıray Yıldırım Otomotiv 1998 Yılından Bu Yana DAIHATSU Araçlar İçin Servis Olarak Hizmet Vermektedir.
Bu da servise ait WEB sitesi arkadaşlar; bilginize:
http://www.daihatsuservisi.com/index.html