ferser yazdı:Merhaba, ben sadece ehliyet kursunda araba kullamış bir bayan olarak, otomatik vites bir araba almak istiyorum. Sirion ve Cuore arasında kararsız kaldım. Sirionu görünüş olarak daha cok beğendim. Yalnız bir ilanda, Sirionu satma sebebi olarak, Sirionun hırçın bir araç olduğunu, bu yüzden eşinin kullanamadığını yazmış birisi. Bu biraz kafamı karıştırdı, sizce acemi bir bayan olarak hangisini kullanmam daha rahat olur? Bir de fiyatı var tabiki. Sanırım otomatik, ABS'li bir Sirionu 15.000 den aşağı bulmak zor olacak. Cuore ise 12.000 civarı. Görünüş dışında sağlamlık, ve donanım olarak çok eksisi varmıdır Cuore'un. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim şimdiden.
ferser yazdı:Her ne kadar Cuore daha tasarruflu bir araç olsa da ben de Sirionda karar kıldım sonunda:)
Sahibindendeki fiyatlar ortalama 16.000 civarında, sizce bu fiyatlar normalmi yoksa abartımı. Ben 14.000 lik bir bütçe ayırmıştım da sizce bu bütçeyle otomatik, temiz bir sirion bulabilirmiyim?
ferser yazdı:Gerçekten çok şakacısınızAma haklısınız, maalesef 15 yaşında erkekler direksiyonun, biz de süpürgenin ya da ocağın başına geçtiğimiz için biraz acemi kalabiliyoruz kusura bakmayın.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, forumunuz gerçekten çok iyi, temiz araba nedir ne değildir bayan olmama rağmen anlamaya başladım yani o derece![]()
Ben neyseki Ankarada diilim, şimdi karşılaşırdık filan maazallah arabanıza bi zarar gelirdi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir