ACİL BAKAR MISINIZ?

Daihatsu'nun tutumlu şehir içi aracıdır. Daihatsu Sirion, çeşitli ülkelerde Toyota Passo, Daihatsu Boon, Subaru Justy ve Perodua MyVi adları altında da satılmaktadır.

Re: ACİL BAKARMISINIZ.......

Mesajgönderen GsxR 600 tarih 16 Oca 2012, 15:58

Umut bey benim aldığım araç bu renk falan aynısı siz LTZ serisindne bahediyorsunuz sanırım makyajlı kasa :)

Resim
Resim

bu kasasınıda seviyorum bu istediğim özelliklerde 36 ya geliyordu o yüzden ben klasik modelini aldım o da çok kötü değil ama makyajlısıylada bir olamaz :)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
GsxR 600

Marka: Henüz Arabam Yok
Model: Diğer

Mesajgönderen Ally_07 tarih 16 Oca 2012, 16:21

Güle güle kullanasın, kazasız belasız.. Ben de Kalos var Aveonun büyük abisi :) oldukça memnunum. 2004 model. 2 yıl 25000 km kullandım şimdiye kadar hiç önemli bir sorun çıkarmadı. Hele ki symbol, albea ve accent era'dan gibi sınıfındakilerden daha iyi, daha konforlu ve daha güvenilir bir araba olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Aveo Kalos'un daha da iyileştirilmiş hali, yani ilk modeldeki kronik sorunları (pek de yok aslında ama) halletmişlerdir diye düşünüyorum. Çok abartılı yakıt tüketimi olacağını da sanmıyorum. Ben 1.4 8V ile 9 lt/100 km tamamı şehir içi ve çok kısa mesafe kullanımla harcıyorum, düz vites. sen 16V otomatik ile bence o rakamı geçmezsin, sakin kullanım ve bakımlı olması kaydıyla tabi. onun dışında donanımları yeter zaten. Kısacası aldığı parayı hakeden bir araç bence. Ha cruze'lar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Daha doğrusu benim üye olduğum bir forum var (istersen PM mesaj atayım adresini, ben çok faydalandım 4500 civarında üyesi var) o forumda Cruze için memnun olan kadar olmayan da var. Ama Aveo'dan yana yoğun bir memnuniyetsizlik görmedim.
Kullanıcı avatarı
Ally_07

Marka: Daihatsu
Model: YRV

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 16 Oca 2012, 16:57

Burada da yazabilirsiniz forumun adresini. Madem iyi bir yer, neden tanıtılmasında faydamız olmasın.
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Model: YRV Turbo

Mesajgönderen GsxR 600 tarih 16 Oca 2012, 22:24

Ally_07 yazdı:Güle güle kullanasın, kazasız belasız.. Ben de Kalos var Aveonun büyük abisi :) oldukça memnunum. 2004 model. 2 yıl 25000 km kullandım şimdiye kadar hiç önemli bir sorun çıkarmadı. Hele ki symbol, albea ve accent era'dan gibi sınıfındakilerden daha iyi, daha konforlu ve daha güvenilir bir araba olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Aveo Kalos'un daha da iyileştirilmiş hali, yani ilk modeldeki kronik sorunları (pek de yok aslında ama) halletmişlerdir diye düşünüyorum. Çok abartılı yakıt tüketimi olacağını da sanmıyorum. Ben 1.4 8V ile 9 lt/100 km tamamı şehir içi ve çok kısa mesafe kullanımla harcıyorum, düz vites. sen 16V otomatik ile bence o rakamı geçmezsin, sakin kullanım ve bakımlı olması kaydıyla tabi. onun dışında donanımları yeter zaten. Kısacası aldığı parayı hakeden bir araç bence. Ha cruze'lar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Daha doğrusu benim üye olduğum bir forum var (istersen PM mesaj atayım adresini, ben çok faydalandım 4500 civarında üyesi var) o forumda Cruze için memnun olan kadar olmayan da var. Ama Aveo'dan yana yoğun bir memnuniyetsizlik görmedim.

valla yorumunuz içimi rahatlattı bu aracı hiç bilmeden bi ani kararla gidip aldım sinirlendim 2.el almıcam dedim öyle oldu umarım seveim arabamı şiri duruyor ama problem yaşatmasın bana yeter :)
Umut beyinde dediği gibi siteyi verirseniz bende bi araştırmış olurum.
Kullanıcı avatarı
GsxR 600

Mesajgönderen argyle tarih 17 Oca 2012, 14:36

Baharda bir buluşma ayarlarız, sen de mutlaka gelirsin, bir tur verirsin, ben de ancak o zaman "uzman" görüşümü bildirebilirim, şu an ekspertiz veremem :) :P .
Billy goat butt in a pepper patch
Resim
Kullanıcı avatarı
argyle

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen GsxR 600 tarih 17 Oca 2012, 17:41

O zaman bahardaki buluşmayı bekliyorum bende senin sirionla bi ekspertiz yapayım :)
Kullanıcı avatarı
GsxR 600

Re: ACİL BAKAR MISINIZ?

Mesajgönderen argyle tarih 17 Oca 2012, 17:47

Yap yap, ne demek.
Billy goat butt in a pepper patch
Resim
Kullanıcı avatarı
argyle

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen Ally_07 tarih 17 Oca 2012, 18:05

Umut-Gultekin yazdı:Burada da yazabilirsiniz forumun adresini. Madem iyi bir yer, neden tanıtılmasında faydamız olmasın.

icazet aldığıma göre adresi vereyim :lol: www.chevroletkulubu.org
Kullanıcı avatarı
Ally_07

Mesajgönderen GsxR 600 tarih 17 Oca 2012, 18:35

arabayı teslim alınca artık orayada üye olurum :)
Kullanıcı avatarı
GsxR 600

Mesajgönderen Ally_07 tarih 17 Oca 2012, 18:41

GsxR 600 yazdı:arabayı teslim alınca artık orayada üye olurum :)

istediğin zaman ol.. almadan önce üye olan çok kullanıcı var :) tekrar hayırlı olsun..
Kullanıcı avatarı
Ally_07

Önceki

Dön Sirion (2. nesil)

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir