bu kasasınıda seviyorum bu istediğim özelliklerde 36 ya geliyordu o yüzden ben klasik modelini aldım o da çok kötü değil ama makyajlısıylada bir olamaz

Ally_07 yazdı:Güle güle kullanasın, kazasız belasız.. Ben de Kalos var Aveonun büyük abisioldukça memnunum. 2004 model. 2 yıl 25000 km kullandım şimdiye kadar hiç önemli bir sorun çıkarmadı. Hele ki symbol, albea ve accent era'dan gibi sınıfındakilerden daha iyi, daha konforlu ve daha güvenilir bir araba olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Aveo Kalos'un daha da iyileştirilmiş hali, yani ilk modeldeki kronik sorunları (pek de yok aslında ama) halletmişlerdir diye düşünüyorum. Çok abartılı yakıt tüketimi olacağını da sanmıyorum. Ben 1.4 8V ile 9 lt/100 km tamamı şehir içi ve çok kısa mesafe kullanımla harcıyorum, düz vites. sen 16V otomatik ile bence o rakamı geçmezsin, sakin kullanım ve bakımlı olması kaydıyla tabi. onun dışında donanımları yeter zaten. Kısacası aldığı parayı hakeden bir araç bence. Ha cruze'lar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Daha doğrusu benim üye olduğum bir forum var (istersen PM mesaj atayım adresini, ben çok faydalandım 4500 civarında üyesi var) o forumda Cruze için memnun olan kadar olmayan da var. Ama Aveo'dan yana yoğun bir memnuniyetsizlik görmedim.

Umut-Gultekin yazdı:Burada da yazabilirsiniz forumun adresini. Madem iyi bir yer, neden tanıtılmasında faydamız olmasın.
GsxR 600 yazdı:arabayı teslim alınca artık orayada üye olurum
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir