ACİL...BİR KİŞİ AL DESİN HEMEN ALACAĞIM MATERİAMI

Daihatsu'nun, Mini-MPV segmentindeki aracıdır. Kübik görünümü ile tam bir göz mıknatısıdır. Japonya pazarında Subaru Dex adı altında da satılmaktadır.

Re: ACİL...BİR KİŞİ AL DESİN HEMEN ALACAĞIM MATERİAMI

Mesajgönderen materia buz mavisi tarih 10 May 2011, 23:37

EceLMeriC yazdı:Bende sanırım temiz birtane buldum beyaz 2009 yarın kredi için başvurcam bankaya kasko sorgulattım anadoludan adıma 1600 TL yıllık kasko bedeli çıktı :) Başka kaskolarada sorcam bakalım yaşdan dolayı dedi ama 26 yaşım baya bir fark ediyor :)

benimki 2007 ve 1200 tuttu kaskom
BUZ MAVİSİ MATERİA 41 US 444 ( İSTANBUL)
materia buz mavisi

Marka: Daihatsu
Model: Materia

Mesajgönderen mustafa tüzüner tarih 11 May 2011, 16:54

materia buz mavisi yazdı:
EceLMeriC yazdı:Bende sanırım temiz birtane buldum beyaz 2009 yarın kredi için başvurcam bankaya kasko sorgulattım anadoludan adıma 1600 TL yıllık kasko bedeli çıktı :) Başka kaskolarada sorcam bakalım yaşdan dolayı dedi ama 26 yaşım baya bir fark ediyor :)

bende baktırdım anadolu sigorta 1500 tl tutuyor ankara sigorta 1100 tl tutuyor. ne dersiniz 400 tl için ankara sigortadan yaptırmaya değermi ?

hizmetleri nasıldır ankara sigortanın bilgisi olan varmı arkadaşlar. arabayıda cuma gün servise götüreceğiz hayırlısı inşallah bi sorun çıkmazda alırım artık.
mustafa tüzüner

Mesajgönderen EceLMeriC tarih 11 May 2011, 22:45

mustafa tüzüner yazdı:bende baktırdım anadolu sigorta 1500 tl tutuyor ankara sigorta 1100 tl tutuyor. ne dersiniz 400 tl için ankara sigortadan yaptırmaya değermi ?

hizmetleri nasıldır ankara sigortanın bilgisi olan varmı arkadaşlar. arabayıda cuma gün servise götüreceğiz hayırlısı inşallah bi sorun çıkmazda alırım artık.

Benim şuanki kullandığım aracım 2 ay önce ankara sigortadandı 1 sene doldu hiç bir sorun yaşamadım ve çok memnun kaldım ve şuan anadolu sigortdan yaptırdım oda arkadaşım bu sektörde olduğu için anadoludan yapalım dedi tamam dedim, Materia'yı aldığımda ankara sigortadan yaptırcam bende kaskosunu Ankara Sigorta iyidir. Bir sorun yaşamazsın ödeme konusunda olsun, yardım konusunda olsun memnun kalırsın yani tavsiye ediyorum şahsıma :)
EceLMeriC

Mesajgönderen alicemkose tarih 19 Haz 2011, 16:25

mustafa tüzüner yazdı:
materia buz mavisi yazdı:

bende baktırdım anadolu sigorta 1500 tl tutuyor ankara sigorta 1100 tl tutuyor. ne dersiniz 400 tl için ankara sigortadan yaptırmaya değermi ?

herkese merhabalar,mustafa bey sanırm sizinle aynı araca niyetlendik,aracı servise gösterdiniz mi ? bilgi verirseniz cok sevınırım, site üzerinden msj atılmıyor,uarım en kısa zamanda cvp yazarsınız..
alicemkose

Önceki

Dön Materia

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir