aküsünü değiştirmiş olanlar ne aldı ve memnunlar mı?

Daihatsu'nun tutumlu şehir içi aracıdır. Daihatsu Sirion, çeşitli ülkelerde Toyota Passo, Daihatsu Boon, Subaru Justy ve Perodua MyVi adları altında da satılmaktadır.

aküsünü değiştirmiş olanlar ne aldı ve memnunlar mı?

Mesajgönderen enis tarih 30 Oca 2012, 22:51

merhaba arkadaşlar geçen çok pis yerde yolda kaldık
akü nanaylamış
aküsünü değiştirmiş olan arkadaşlar tavsiyede bulunabilir ise çok memnun olacağım
hangi marka iyidir, hangi markaların aküleri motordaki akü alanına cuk oturuyor vs.
teşekkürler
enis

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 2. Nesil

Re: aküsünü değiştirmiş olanlar ne aldı ve memnunlar mı?

Mesajgönderen stunc tarih 30 Oca 2012, 23:39

geçmiş olsun öncelikle ben aracımın ilk aküsünü değiştirdim bitmeye yakındı sorunsuz bir şekilde 1 yılı aşkın bir süredir kullanıyorum...ama her akü olmuyor bunu da paylaşayım kutup başlıkları aynı yönde olması gerekiyor yani aracım (+) (-) bağlantı yerlerinin akü ile aynı paralel de olmasına dikkat et...akünün diğer akülere göre boyutları biraz küçük daha büyük boy akü oturmuyor çünkü..marka olarak sanırım çelik akü olması gerekir...
stunc

Mesajgönderen enis tarih 31 Oca 2012, 02:48

öncelikle teşekkürler paylaşımınız için
servisler genelde çelik tavsiye ediyorlarmış daihatsulara ama bakayım dedim çelik akü nedir diye daha web sitesi bile olmayan bir marka. açıkçası pek bir bilgide bulamadım mutlu üretiyormuş çelik aküyü falan yazıyordu biryerde ama çok fark yoksa aralarında ve akü bölümüne sığacak uygun bir modeli varsa yuasa düşünüyorum ama bakacaz artık
enis

Mesajgönderen teriossx tarih 31 Oca 2012, 12:29

Ben mutlu taktırdım,bizim araçlara uygun ince modelleri var,yanılmıyorsam çelik akü de mutlunun bir markası....
Kullanıcı avatarı
teriossx

Model: Terios 1. Nesil

Mesajgönderen Ally_07 tarih 02 Şub 2012, 01:10

muhtemelen akü tiplerimiz birbirine benzerdir. onun için bkz. yrv-turbo-aku-secimi-t449.html belki fikir verir.
Kullanıcı avatarı
Ally_07

Model: YRV

Dön Sirion (2. nesil)

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir