Alamadım Bir "MATERİA"

Daihatsu'nun, Mini-MPV segmentindeki aracıdır. Kübik görünümü ile tam bir göz mıknatısıdır. Japonya pazarında Subaru Dex adı altında da satılmaktadır.

Alamadım Bir "MATERİA"

Mesajgönderen seyhat tarih 09 Şub 2011, 16:27

bundan epey bir zaman önce borsaya girdim materia alacağım günü iple çekiyorum yazmıştım..

Bugün:

paramın yarısını kaybettim..materia almam için hayalerim o kadar uzaklara doğru gitti ki..şimdi sadece dua ediyorum..verecek olan Allah olduktan sonra bu o kadar büyük bir istek değil sanırım..Zaten Allah için hangi dua büyük olabilir ki?.:)
Şimdi sadece resimlerle avunuyorum..ama illaki bir gün benim olcaksın..

Zamanında burada yapılan bir öneri olmuştu;
"Borsada yaşadığım acı tecrübelerden sonra dikkatli ol" diye..

Şimdi ben borsaya girecekler bir öneride bulunmak istiyorum..
"yukarıda yazdığım ve daha önce bana yapılan öneriyi önemseyin:)"
seyhat

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

Re: Alamadım Bir "MATERİA"

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 09 Şub 2011, 16:45

Ne diyeyim birader, geçmiş olsun... :(
Hep korkmuşumdur borsa işlerinden, bu yüzden de hep uzak durmuşumdur...
Umarım en kısa zamanda eski ekonomik gücüne kavuşur da alırsın gönlüne göre bir Materia...
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Marka: Daihatsu
Model: Cuore

Mesajgönderen cccengiz tarih 10 Şub 2011, 10:43

Geçmiş olsun mu denir yoksa canınız sağolsun mu denir bilemedim.Nihayetinde borsada kısa vadede kaybınızı kurtaramasanızda uzun vadede bu ihtimal elbetteki söz konusu.
Ben de borsa ile ufak çaplı uğraşıyorum, Allahtan henüz %50 kayıplar falan yaşamadım.
Dilerim Allah gönlünüze göre versin , artık siyah mı geçiyor gönlünüzden beyaz mı ama bir MateriA sahibi olursunuz inşallah.
cccengiz

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 10 Şub 2011, 11:01

O öneriyi ben yapmıştım ve alınmazsanız bir tane daha yapacağım, bu kadar zamanda %50 kaybınız olduysa, o parayı yerine koyabilmek için %100 kazanmanız gerek. Bu da imkan dahilinde değil, paranızı çekip, üstünü kredi ile tamamlayıp Materia'nızı alın derim. Kredi faizine ödeyeceğiniz miktar, borsada kalırsanız kaybedeceğinizden az olacaktır her halukarda :)
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Model: YRV Turbo

Mesajgönderen YağmurAdam tarih 10 Şub 2011, 12:49

Geçmiş olsun.

Ben de borsa ile baya bir süre haşır neşir olmuş birisiyim. Anlık hırs ve tüyolar dışında farklı sektörlere aynı anda yatırım yapılırsa borsa uzun sürelerde para kazandırıyor. Ben de pek para kazanamadım çünkü kayba dayanamamıştım ve bu şekilde daha çok hata yapmıştım.

En doğru yatırım eskilerin söylemiyle alıp unutmak ve parayı bölmek.

Umarım en kısa sürede aracınızı alırsınız.
YağmurAdam

Model: YRV Turbo

Mesajgönderen seyhat tarih 17 Şub 2011, 12:48

Borsaya girmeden önce bir hayli incelemeler yaptık..Hani adına muhafazakar dedikleri kesim varya o kesime giren biriyim.Bundan ötürüdü ki borsaya girmeden önce bunun doğru olup olmadığı ile ilgili geniş bir araştırma içersinde bulundum.Ehil bir takım kişilere danıştıktan sonra bir takım ihtilafların söz konusu olduğunu anladım ve biraz tereddüt ederek girdim.
Şimdi ise bunun baştan beri bir hata olduğu kanaatine vardım,yanlış anlaşılmasın ilk demlerde kar ettiğimde de aynı görüşteydim.Yani bu düşünceye erişmem de zararın etkisi bulunmamaktadır..İnanın normal kazancımda bir bereketsizlik söz konusu olmaya başladı ve içimde inanılmaz bir hırs oluştu.Özetle aile bütçem o gün bugündür toparlanamadı.(lütfen bu konu üzerinden yorum yapmayalım,ben sadece kendimle ilgili bir anımı paylaştım)

Tamamen bu zararımı gözardı ederek bu (kumar) masasından kalkmanın en doğru karar olduğuna inanarak borsadan tamamen ayrılma kararı aldım..hayırlısı..

Ama "EY MATERİA VARACAĞIM SANA" :) yada kaçıracağım..
seyhat

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

Dön Materia

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir