Evvet ark.lar yaz geldi; çeşitli araç ihtiyaçlarına yönelik gözüme çarpanları özellikle mevsimsel ihtiyaçlar doğrultusunda tavsiye edeyim dedim..Bugün 3 ayrı ürün paylaşacağım sizinle; yine daha önce defalarca alışveriş yaptığım güvenilirliğinden de emin olduğum bir site vasıtasıyla üstelik..Ayrıca sözkonusu ürünlerden ikisini de ben aldım bir süredir kullanıyorum..
Bu arada son olarak da ürünlere geçmeden önce belirtmem gereken şu ki;
yarın (19 Temmuz) öğlen 12.00 ye kadar tüm ürünlerde alt sınır olmaksızın ücretsiz kargo kampanyası var..Komik denebilecek fiyatlara alacağınız bu ürünler bu vakte kadar da kargo açısından da ücretsiz ( ki zaten kargo ücreti standartta 3,5 TL ) .. Bilginiz olsun; niyetliyseniz kaçırmayın diye söyledim!
İlk olarak; aracını henüz film kaplatmamış ve de özellikle uzun yolda iken sizden tarafa gelen güneş yüzünden ya da beraber seyahat ettiklerinizin tarafına gelen güneş yüzünden sıkıntı çekenlere yönelik fonksiyonel bir ürün paylaşmak istiyorum: Tak-Sök Automix Statik Cam Filmi ! Bugün kendilerini deneme fırsatım oldu.. Annem kendi tarafından gelen güneşe bir hayli kafayı takmıştı; ben de al sana görüşünü de engellemeyecek bir güneşlik dedim; çıkardım verdim; montajını kendisi yaptı!Zaten cama otomatikman kendiliğinden tutunuveriyor; hafif ve birazcık özenli bir el sıvamasıyla da aralarda pek fazla hava kabarcığı kalmayacak şekilde kendisi için sizin seçtiğiniz yerini alıveriyor ve siz sökene kadar da oradan ayrılmıyor..Seyyar bir güneşlik olarak özetleyebileceğimiz ürün için hiç bir takma aparatına ya da montaj gereksizliğine de ihtiyacınız yok! Kaç kere tak çıkara gelir bilemiyorum ama çok da kısa ömürlü değilmiş gibi bir izlenim yarattı bende açıkçası..Zaten fiyatı da oldukça komik..Detayları ilgili sayfasından okuyabilirsiniz:
http://www.bitenekadar.com/index.cfm?fu ... m-x-36-cm- İkincil olaraksa yine aktif olarak kullandığım; daha doğrusu genelde zor beğenen bir tüketici olarak (ki kendisi başlıca tester ımdır! :] ) annemin araçta kullandığı "serinletici minder" var..Benim gibi uzun süre sıcakta oturunca oturduğunuz yerde bile terleyenlerdenseniz; bir de aracınız deri döşeme ise cidden çok sıkıntı yaşayabiliyorsunuz!Klima bile kurtaramayabiliyor, aracınızdan indiğinizde istenmeyen bir sırt ve oturma bölgesi ıslaklığı gittiğiniz yere göre de sizi oldukça rahatsız edici olabiliyor..İşte bu Türk malı minder sayesinde bu bir sorun olmaktan çıkıyor..Her hangi bir şarj v.s. muhabbeti olmadan kullanıma hazır hale sokabileceğiniz minder normalde elinizle falan dokunduğunuzda hiç de serinlik hissi vermiyor..Fakat koltuğunuza koyup bir ufak yolculuğa çıktığınızda temasdan mıdır nedir anlamadım birkaç dakika içerisinde tam olarak belirleyemeyeceğim bir süre kadar serin birşey altınızdaymış-sırtınızdaymış hissini alıyorsunuz!Ve cidden öyle 45 dk.lık-1 saatlik yolculuk bitiminde falan ter v.s. sıkıntısına şahit olmadığınızı görünce cidden mutlu oluyorsunuz..! İki boyut seçeneği sözkonusu sitede; 36 cm x 36 cm ve 36 cm x 48 cm olmak üzere.. Büyük boyutlu olan tam bizim koltuklarımıza göre..Bilginiz olsun..Ben bir tane almıştım ama keşke ikileseydim dedim kendi kendime!Bilginize! Bu arada bir süre kullandıktan sonra yumuşaklıktan başka bir his vermemeye başlıyor..Ben tekrardan özelliğini kazanması için eve çıkarıyorum; banyoda yerler fayans olduğu için (nispeten heryerden serin olduğu için) seriyorum bir köşeye; bir dahaki seyahatime hazır olarak da tekrardan alıyorum aracıma ineceğim zaman..!Tekrar şarj durumu da bu şekilde sizin anlayacağınız.. Ömrü de var mıdır,yok mudur, varsa ne kadardır henüz tam anlamıyla o ölçekde test etme zamanım olmadığı için yorum yok! Ama o komik fiyatını hakeden bir ürün! Bence tabii.. Karar sizin:
http://www.bitenekadar.com/index.cfm?fu ... rt-Oturma-!
Gelelim son ürünee; Vallahi ne aldım ne test ettim bu ürünü..Ama fiyat yine oldukça komik; o yüzden alınıp denenmeye değer diye düşünüyorum: Üniversal Emniyet Kemer Rahatlatıcı Aparat (1 Çift) ..Biraz yoruldum açıkçası yazmaktan; fikir sahibi de değilim ürünle ilgili; ama dediğim gibi fiyatına denemeye değer sanki..Buyurun:
http://www.bitenekadar.com/index.cfm?fu ... t--1-cift- Herkese mutlu mesut; bu ürünler vasıtasıyla da bol konforlu sürüşler dilerim..Mutlu günler...