ALIŞVERİŞ

Daihatsu, motor sporları veya otomotiv konularının dışında kalan herşey için genel forum alanı.

ALIŞVERİŞ

MesajFaTiH, 08 Nis 2009, 12:51

Arkadaşlar arada sırada sağda solda hepimiz uygun fiyatlar görüyoruz..Özellikle araçlarımızın işine yarayabileceğini düşündüğümüz şeyler başta olmak üzere tüm "fırsat" diye nitelendirebileceğimiz ürünleri-hizmetleri bu başlık altında paylaşalım diyerekten bu başlığı açtım!

İlk paylaşım benden olsun; 2 Nisan dan beridir hepsiburadadaa tüm Oto aksesuar bölümü ürünlerinde Kargo Bedava kampanyası var!Ayrıca bazı ürünlerde de her zmn yaptığı indirimlere aynen devam eden firma, bunlarda da kargo bedava kampanyasını sunuyor..Kampanyanın bitiş tarihi hakkında herhangi bir bilgiye ulaşamadım..
Buyurun sayfanın link.i : http://www.hepsiburada.com/department.aspx?catID=16
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Re: ALIŞVERİŞ

MesajFaTiH, 13 Eki 2009, 15:17

Evet arkadaşlar; bilenimiz var, bilmeyenimiz var; bir süredir internet aleminde "günlük bir ürün satan; ama oldukça düşük fiyattan satan siteler" furyası var..Bu kapsamda bu gün biz araç kullanıcıları için cidden güzel özellikleri, hatırı sayılır geniş ekranı ve 2011 e kadar ki yazılım desteğiyle "fırsat fiyat" olarak nitelendirebileceğimiz bir ürünle karşılaştım! Bluetooth özelliğiyle handsfree görüşme; FM Transmitter; 4,3 inçlik ekran; tam ekran film izleyebilme ve film sesini transmitter yoluyla araç hoparlörlerimizden dinleyebilme bir kaç can alıcı özelliği cihazın! Hemen sizlerle de paylaşayım dedim.. iFind navigasyon cihazı!

Buyurun inceleyin: www.bendeistiyorum.com

Unutmayın; bu ürünün satışı geceyarısına kadar.. O vakitten sonra buradan bu yazıyı da silerim zaten... Görüşmek üzere; herkese iyi fırsatlar! :wink:
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

MesajUmut-Gultekin, 13 Eki 2009, 19:27

Yazıyı silme kalsın, emektir, yazık olur :) Yetişemeyip de alamayanlar bir dahakine sitemizi daha sıkı takip ederler :wink:
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

MesajDüdük, 09 Kas 2009, 12:10

www.hizlial.com en azından firma personeliyim:)

OTO kategorisine bakabilirsiniz. Şu anda oto da ücretsiz kargo yapılmış.
Düdük

Model: Copen

Mesajbasdogan, 09 Kas 2009, 21:28

abi bu ürünlerde bir eksiklik olmasın.. fiyatları fena değil..
Kullanıcı avatarı
basdogan

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

MesajFaTiH, 17 Ara 2009, 13:21

Bagaj aydınlatması için ideal bir ürün:

Arkadaşlar Sirion, YRV kullanıcıları; ya da daha başka ihtiyaç sahipleri; bugüne özel yine bir fırsat sitesinde yine bizim ihtiyacımıza yönelik bir ürün gözüme çarptı; tavsiye edeyim dedim.. Bildiğiniz üzere bagajlarımızda aydınlatma yok; torpido gözümüzde de aynı şekilde..İşte bahsettiğim uygun fiyatlı ürün de tam da bu ihtiyaca yönelik..Üstelik gardrop v.s. bölümleriniz için de kullanışlılık açısından ideal...Siteden daha önce bir kaç defa alışveriş yapmışlığım da vardır; güvenilir bir sitedir aklınızda şüphe olmasın..

Bahsedilen fiyata 3 ayrı lamba gönderiliyor olup; pillerin de fiyata dahil olduğuna dikkatinizi çekerim..Buyurun:

http://www.bitenekadar.com/index.cfm?fu ... fa.firsat2
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

MesajUmut-Gultekin, 17 Ara 2009, 14:22

Sağol Fatih, güzelmiş gerçekten. Aldım hemen.
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

MesajHALİL, 14 Şub 2010, 20:29

aslında bu başlık iyi olmuş enazından başka yerlerde fırsatlar görürsek hemen yazarız buraya
HALİL

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

MesajCST, 16 Haz 2010, 17:33

tabiki şirketimin sitesi http://www.cilginalisveris.com
Ne Mutlu TÜRK'üm DİYENE!!!
Kullanıcı avatarı
CST

Model: Terios 1. Nesil

Dön Konu Dışı