ALJ Otomotiv'den Paket

Merkez servis kapandığına göre, oranın müşterileri şu an farklı servis arayışındalar. Bu arayışa yardımcı olması için servis ve bayi deneyimleri forumumuzu oluşturuyoruz.
Forum kuralları
Yaşadığımız bayi ve servis deneyimlerini aktarırken lütfen ölçülü bir dil kullanmaya ve otokontrol yapmaya özen gösterelim. Aksi taktirde yazdıklarınız nedeniyle sizler veya sitemiz zan altında kalabilir ve bunu engellemek için yazılarınız uygun bir dille yumuşatılmak zorunda kalabilir. Lütfen bu durumdan kaçınmak için ve anlatmak istediklerimizin kendi kelimelerimizden oluşmasını sağlamak için, kullandığımız dilin ölçülü olmasına özen gösterelim. Bu foruma birbirini kötülemek isteyen rakip servis ve bayilerin girişi kesinlikle yasaktır. Öyle bir durum yakalanırsa ilgili yazılar/puanlar silineceği gibi, bu girişimde bulunan kurum ifşa edilecektir.

ALJ Otomotiv'den Paket

Mesajgönderen M.T.T tarih 09 Eki 2010, 01:34

29 Eylül çarşamba günü Aykon'dan 0 km materia aldığımı tanışma bölümünde belirtmiştim.
Bu çarşamba ise ALJ Otomotivden kargoyla bir paket geldi.
İçinden üzerinde Daihatsu ve Shell'in logoları olan pilsiz bir el feneri ve birde mektup çıktı.

Mektupta garanti süresi boyunca yol yardımı, yolda onarım, aracın çekilmesi ve kurtarılması, otelde konaklama, yolculuğun devamı için araç kiralama, otobüs, tren rezervasyonu gibi hizmetlerin ücretsiz olduğu yazıyordu.
Bu çok hoşuma gitti. Neredeyse Infiniti'de olduğu gibi bir hizmet anlayışları var. (Infiniti'de bunlardan farklı olarak yedek araç şöförle gönderiliyor, otel beş yıldızlı ve de 1.sınıf uçak bileti ayarlanıyor).

:arrow: Merak ettiğim bir şey: ALJ Otomotiv devralmadan önce Daihatsu'da böyle hizmetler var mıydı? Acaba diğer markalarda da benzer hizmetler varmı? Bilgisi olan varsa cevabını bekliyorum.

:arrow: Merak ettiğim diğer bir şey ise, mektupta "ürün ve hizmetlerimizin kalitesi konusunda görüşlerinizi almak için sizi düzenli aralıklarla arayacağız" yazıyordu. Aramızda şimdiye kadar aranan var mı? Paylaşırsa memnun olurum.
M.T.T

Marka: Daihatsu
Model: Materia

Re: ALJ Otomotiv'den Paket

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 09 Eki 2010, 09:25

Hizmetler çok güzel gerçekten.

ALJ esasında yakın zamanda Toyota'yı devraldı. Çok uzun süredir Daihatsu'yu Türkiye'ye getiren kurum zaten ALJ. Kurum ünvanı Daihatsu Türkiye idi ama distribütör hep ALJ idi.

Evet, eskiden o telefonlardan 3-4 ayda bir alırdım. Yaklaşık 1-1.5 senedir hiç aranmadım :?:
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Model: YRV Turbo

Re: ALJ Otomotiv'den Paket

Mesajgönderen camoka tarih 10 Eki 2010, 15:09

2007'den 2008'e temmuz'a kadar her servise gittiğimde daihatsu merkezden arayıp değerlendirme talep ederlerdi. 2008 temmuz'dan beri arayıp soran yok. :|
SiriOne
Kullanıcı avatarı
camoka

Model: Sirion 1. Nesil

Dön Servis ve Bayi Deneyimleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir