almayı düşündüğüm araç lütfen yardım

Daihatsu'nun tutumlu ve yüksek performanslı şehir içi aracıdır. Daihatsu Sirion, çeşitli ülkelerde Daihatsu Storia ve Toyota Duet adları altında da satılmıştır.

almayı düşündüğüm araç lütfen yardım

Mesajgönderen Adokhan tarih 27 Ara 2010, 21:22

Öncelikle forumdaki tüm arkadaşlara güzel günler.Uzun zamandır aklımda daihatsu sirion model araç almak vardı.Şimdiye kadar başka markaların bir çok model aracını kullandım fakat Mekanik bilgim çok az.Forumu neredeyse baştan sona kadar okudum ve tiptirinokik şanzumanlı bir sirion seçmekle ne kadar iyi yaptığımı anladım.Bu aracı genellikle eşim kullanacak bu yüzden problem yaşamaması önceliğim.Sıfır bir araç almayı da düşündüm fakat henüz çok acemi, benim aracımla bile ufak kazaları var.Nasip olursa yarın aracı görmeye gidicem sormak istediğim özellikle şanzumanla ilgili nelere dikkat etmeliyim.İstanbul Bahçelievlerde oturuyorum bana referans gösterebileceğiniz iyi bir usta veya servis var mı?Aracı aldığım zaman özellikle konfor ve güvenlik için yapabileceğim düşük maliyetli eklemeler hakkında bilgi verir misiniz?Ayrıca aracı aldıktan sonra da devamlı bakımlarını ve ufak tefek arızalarını yaptırabileceğim bulunduğum lokasyona uygun bir servis önerirmisiniz?Umut Gültekin bey özellikle sizin fikirlerinize çok önem veriyorum iritibata geçme imkanımız olursa çok sevinirim.Almayı düşündüğüm aracın linki burada http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 402/detay/
Yarın araca bakmaya gideceğim için bu gece yorumlarınızı bekliyorum.Herkese saygılarımla...
Adokhan

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

Re: almayı düşündüğüm araç lütfen yardım

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 27 Ara 2010, 22:39

İlanda yazılanlar doğru ise fiyatı çok uygun ama sanırım bu araç Comfort. Yani ABS yok. Ruhsatında ne yazdığına dikkat edin mutlaka. Güvenlik ve konfor adına yapabileceğiniz pek bir ekleme yok. Kaliteli yumuşak bir lastik alabilirsiniz, Michelin tavsiye ederim. Servis seçimi konusunda servis deneyimleri kısmından yararlanabilirsiniz.

Hayırlısı olsun :)
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Marka: Daihatsu
Model: YRV Turbo

Mesajgönderen YağmurAdam tarih 27 Ara 2010, 23:32

Hayırlı olsun mu diyoruz yoksa gecmis olsun mu?

Araç satıldı yazıyor.
YağmurAdam

Mesajgönderen Adokhan tarih 27 Ara 2010, 23:54

Bu kadar olur adamla bugün randevulaştım yarın saat 11 için kesin görüşücektik.Malesef bu tip insanlarda var.Ve araca odaklandığım için saatlerdir forumlardan araştırma yapıyorum.Nasip değilmiş ne yapalım.Yarın arayıp bi kaç güzel söylememekte elde değil.Yorumlarınız için teşekkürler.Hayırlı akşamlar.
Adokhan

Mesajgönderen Adokhan tarih 28 Ara 2010, 19:00

Kuvvetle muhtemel satıcı aracı satamamış.Bugün araçla ilgili olarak tekrar tel görüşmesi yaptım.Aracı kaporta ve mekanik aksam için farklı yerlere göstermek istediğimi söyledim.Adam buna yanaşmadı çok fazla zamanı yokmuş.Bizde cumartesi büyükçekmecede bulunan servise gitmek için anlaştık.Son fiyat olarak 14500 olur dedi ben bunu 14000 e çekmeye çalışıcam.Eğer bu araç olmazsa da bir yrv kestirdim gözüme bunda bir hayli pazarlık payı var benim için tek eksisi otomatik vites olmayışı.Linki burada inceleyebilirsiniz.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 452/detay/
Umut Bey size pm atamadım.Cumartesi günü müsait olursanız tanışabiliriz.Zaten B.çekmece yetkili servise gelicez.Araçla ilgili sizinde görüşlerinizi almak benim için çok değerli olacaktır.
Adokhan

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 28 Ara 2010, 19:32

Adokhan yazdı:Kuvvetle muhtemel satıcı aracı satamamış.Bugün araçla ilgili olarak tekrar tel görüşmesi yaptım.Aracı kaporta ve mekanik aksam için farklı yerlere göstermek istediğimi söyledim.Adam buna yanaşmadı çok fazla zamanı yokmuş.Bizde cumartesi büyükçekmecede bulunan servise gitmek için anlaştık.Son fiyat olarak 14500 olur dedi ben bunu 14000 e çekmeye çalışıcam.Eğer bu araç olmazsa da bir yrv kestirdim gözüme bunda bir hayli pazarlık payı var benim için tek eksisi otomatik vites olmayışı.Linki burada inceleyebilirsiniz.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 452/detay/
Umut Bey size pm atamadım.Cumartesi günü müsait olursanız tanışabiliriz.Zaten B.çekmece yetkili servise gelicez.Araçla ilgili sizinde görüşlerinizi almak benim için çok değerli olacaktır.

Size telefonumu birazdan özel mesajla gönderiyorum. Gelmeden önce telefon açarsanız, işlerimi ayarlayabilirsem ben de gelirim. Olmadı siz orada gösterebilirsiniz. Zaten çok detayı yok bu işlerin. Lifte kaldırıp şasilere bakılacak, deneme sürüşüne çıkılacak, kaportacı görüp boyası olup olmadığını söyleyecek. Servisteki Daihatsu'ya bakan ustanın adı sanırım Veysel idi. Ben gelemezsem birlikte bakarsınız.
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Mesajgönderen YağmurAdam tarih 29 Ara 2010, 16:12

Umarım araçta sorun yoktur. Sorunsuz alırsınız.

Bendeni satılık araçların da fiyatlarını 500 er tl indirdim. Bakalım nasıl olacak.
YağmurAdam

Mesajgönderen ibuhara tarih 29 Ara 2010, 19:32

umarim memnun olusunuz. su an yurt disindayin, 1 seneligine geldim, sirionumu satmak icin ilana cikmistim ayrilmadan 1 ay once!! satilmasin diye :P ... birazda fiyati yuksek koydum, satilmadi haliyle simdi garajda bekliyor beni. ogle yani iyisine denk gelirseniz benimkisi gibi ayrilmasida zor olur.
buhara
Kullanıcı avatarı
ibuhara

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen Adokhan tarih 30 Ara 2010, 22:15

Aman buhara hocam araç kapalı garajdaysa yakınlarınıza arada bi çalıştırmılarını tembih edin.1 sene garajda yatan arabanın çok masrafı çıkıyor sonra.Başıma geldi ordan biliyorum.Saygılar.
Adokhan

Mesajgönderen ibuhara tarih 02 Oca 2011, 15:45

Adokhan yazdı:Aman buhara hocam araç kapalı garajdaysa yakınlarınıza arada bi çalıştırmılarını tembih edin.1 sene garajda yatan arabanın çok masrafı çıkıyor sonra.Başıma geldi ordan biliyorum.Saygılar.

Haklisiniz zaten ilk masrafinida gecen ay cikardi, aküssü bitmis :lol: ama neyseki ilgilenecek kimseler duruma el koydular ve gereken ozeni gosteriyorlar.
buhara
Kullanıcı avatarı
ibuhara

Model: Sirion 1. Nesil

Dön Sirion (1. nesil)

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir