Öncelikle forumdaki tüm arkadaşlara güzel günler.Uzun zamandır aklımda daihatsu sirion model araç almak vardı.Şimdiye kadar başka markaların bir çok model aracını kullandım fakat Mekanik bilgim çok az.Forumu neredeyse baştan sona kadar okudum ve tiptirinokik şanzumanlı bir sirion seçmekle ne kadar iyi yaptığımı anladım.Bu aracı genellikle eşim kullanacak bu yüzden problem yaşamaması önceliğim.Sıfır bir araç almayı da düşündüm fakat henüz çok acemi, benim aracımla bile ufak kazaları var.Nasip olursa yarın aracı görmeye gidicem sormak istediğim özellikle şanzumanla ilgili nelere dikkat etmeliyim.İstanbul Bahçelievlerde oturuyorum bana referans gösterebileceğiniz iyi bir usta veya servis var mı?Aracı aldığım zaman özellikle konfor ve güvenlik için yapabileceğim düşük maliyetli eklemeler hakkında bilgi verir misiniz?Ayrıca aracı aldıktan sonra da devamlı bakımlarını ve ufak tefek arızalarını yaptırabileceğim bulunduğum lokasyona uygun bir servis önerirmisiniz?Umut Gültekin bey özellikle sizin fikirlerinize çok önem veriyorum iritibata geçme imkanımız olursa çok sevinirim.Almayı düşündüğüm aracın linki burada http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 402/detay/
Yarın araca bakmaya gideceğim için bu gece yorumlarınızı bekliyorum.Herkese saygılarımla...