Anahtarın kumandası kırıldı,nereden bulurum??

Otomobillerle ilgili her türlü teknik konuya dair paylaşımların adresi.

Anahtarın kumandası kırıldı,nereden bulurum??

Mesajgönderen sdeger tarih 09 Nis 2009, 15:51

Arkadaşlar merkezi kilit sistemini kumanda eden gövde kırıldı. Aslında gövde sağlam ama tırnağı kırıldığı için anahtarı tutmuyor. Kontağı çevirince dağılıyor. Yapıştırmayı denemdim ama olmadı. Yenisini veya ikamesini arıorum. Yardımcı olabilecek birileri var mı acaba??
Eklentiler
DSCF2342.jpg
DSCF2344.jpg
DSCF2344.jpg (38.77 KiB) 416 kere görüntülendi
DSCF2345.jpg
DSCF2345.jpg (46.48 KiB) 416 kere görüntülendi
DSCF2346.jpg
sdeger

Marka: Daihatsu
Model: Diğer

Re: Anahtarın kumandası kırıldı,nereden bulurum??

Mesajgönderen josefsalvatini tarih 09 Nis 2009, 21:02

http://pratikanahtar.com/

guvenle yaptır ben cok anahtar yaptırdım
josefsalvatini

Model: YRV Turbo

Mesajgönderen ASUTAY tarih 10 Nis 2009, 10:59

anahtarla ilgili olduğu için buraya yazıyorum kusura bakmayın arkadaşlar.

benım kumandanın pilleri bitti ve birz gec degıstırdım suanda aracımın kumandası calışmıyor yanı aslında araç kumandayı tanımıyor bunu nasıl tanıtabılırım. yardımcı olması acısından eskı aracımın ornegını vereyım: eskı aracım e36 bmw idi ondakı cozum soyle oluyordu aracı anahtarla acıp içerden kilitledikten sonra 3 kez kısakısa acma dugmesıne basıyor 3 de uzun tutuyorsunuz bu arada anahtar kontakta ve 2. kademede bulunuyor kapılar cıldıktan sonra anahtarınızı tanımıs oluyor aceba sırıon içinde boyle bır yontem mevcutmu
ASUTAY

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 10 Nis 2009, 13:30

ASUTAY yazdı:anahtarla ilgili olduğu için buraya yazıyorum kusura bakmayın arkadaşlar.

benım kumandanın pilleri bitti ve birz gec degıstırdım suanda aracımın kumandası calışmıyor yanı aslında araç kumandayı tanımıyor bunu nasıl tanıtabılırım. yardımcı olması acısından eskı aracımın ornegını vereyım: eskı aracım e36 bmw idi ondakı cozum soyle oluyordu aracı anahtarla acıp içerden kilitledikten sonra 3 kez kısakısa acma dugmesıne basıyor 3 de uzun tutuyorsunuz bu arada anahtar kontakta ve 2. kademede bulunuyor kapılar cıldıktan sonra anahtarınızı tanımıs oluyor aceba sırıon içinde boyle bır yontem mevcutmu

Böyle genel bir yöntem olduğunu pek sanmıyorum çünkü Sirion'larda şimdiye kadar farklı markalara ait bir sürü farklı çeşit alarm kumandası gördüm. O bakımdan kimde ne var bilmek mümkün değil. Bence oto elektronik - alarm işiyle ilgilenen bir dükkan sizin alarmın markasını - modelini saptayıp size daha kolay yardımcı olabilir.

Kolay gelsin.
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Model: YRV Turbo

Mesajgönderen ASUTAY tarih 10 Nis 2009, 13:32

tesekkue ederım arkadasım ben boyle oldugunu bılmıyordum ben orjınalındn kumandalı zannedıyordum yardımlarınız için tesekkurler
ASUTAY

Model: Sirion 1. Nesil

Dön Motor, Şanzıman, Elektrik, Lastik, Yakıt, Katkı ve Teknik Konular

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir