Ankara'da Applause gösterebileceğim usta?

Daihatsu'nun ülkemize ihtal edilmiş olan tek sedan aracı (sedan gibi gözükmesine rağmen, gerçekte 5 kapı bir liftback'tir)

Ankara'da Applause gösterebileceğim usta?

Mesajgönderen selimtokgoz tarih 27 May 2010, 14:50

Pazar günü oto pazarına gideceğim. Her ne kadar Daihatusu'ların uzak durulması gerektiği değişik forumlarda müteaddit defalar tekrarlandı ise de ihtiyacım olan derin, uzun bir bagajı -ülkemizin tekdüze oto piyasası sağ olsun- bana verebilecek bir iki modelden biri olan Applause'a da fiyatın cazip olması durumunda bakacağım. Yalnız otomobili tanımıyorum. Size iki sorum olacak. Birincisi, otomobilin özellikle kontrol edilmesi gereken potansiyel problem noktaları var mıdır? İkincisi, otomobili beğenirsem mekaniğini test için hangi ustaya göstermeliyim?
Yanlış yerde başlık açtı isem affola. Şimdiden teşekkürler.
selimtokgoz

Marka: Henüz Arabam Yok
Model: Diğer

Re: Ankara'da Applause gösterebileceğim usta?

Mesajgönderen cccengiz tarih 28 May 2010, 09:50

Öncelikle bu Pazar günü otopazarı sizin için epeyce yorucu olacak. Ben de Ankarada yaşıyorum ve bir kaç kez Sirion arayışım dolayısı ile otopazarına gitmiştim ama ne yazık ki bulamamıştım. Fakat araç satan gelericilere Daihatsu satan var mı diye sorarkan bir galerici genç ablasının Applause olduğunu ve satmayı düşündüklerini söylemişti.
Belki size de bu şekilde bir Applause denk gelir.
Şimdiden kolay gelsin.
cccengiz

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen gtuncer68 tarih 28 May 2010, 16:11

Ben Ankara'da ikamet etmiyorum ama bazı tavsiyelerde bulunabilirim.Özellikle bir usta aramanıza gerek yok.Applausların çok fazla problemi olmaz ve özünde aliminyum bloklu bir japon arabasıdır.Kaportası da çürümez .Dikkat etmeniz gereken husus bu aliminyum blokların ısıya karşı olan hassasiyetidir.Yüksek ısıdan çok çabuk etkilenir ve bir daha da kolay kolay düzeltemezsiniz;Olay kapak değişimine kadar gidebilir.Sorunlu araçlar sürekli su eksiltir ve bir ara illaki hararetle contayı yer.Forumu biraz araştırırsanız bu konu ile ilgili paylaşımlar bulacaksınız.Parçacı ve servis adresleri de var.
Günümüzde insanlar her şeyin fiyatını biliyor, fakat hiçbir şeyin değerini bilmiyorlar.
Kullanıcı avatarı
gtuncer68

Model: Applause

Mesajgönderen serkan tarih 29 May 2010, 01:43

ivedik organize 88/1 oto sanayi arı otomotiv (yusuf usta) yıllardır applause yapar.çalışırken sayar neyi var neyi yok söyler.kaputu açmasına bile gerek yok.tavsiye isteyenlere duyrulur.fiyatlarda da sizi üzmez.git parçayı al gel der gidip kendi alıp kar koyup sana bide parçadan itelemez.
Kullanıcı avatarı
serkan

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi

Mesajgönderen kafter tarih 29 May 2010, 12:44

arkadaşım applausede bakacağın tek yer motor. başka yerlerinde büyük sorunlar çıkaracak bir araç değil fakat motor alüminyum olduğu için bir hararette büyük sorunlara neden olabilir, kendi aracımı daha yeni sanayiden çıkardım, motor yeniden yapıldı.(motor yenileme değil). eğer düşünüyorsan bir değil birkaç yere göster.
kafter

Model: Applause

Mesajgönderen selimtokgoz tarih 30 May 2010, 17:08

serkan yazdı:ivedik organize 88/1 oto sanayi arı otomotiv (yusuf usta) yıllardır applause yapar.çalışırken sayar neyi var neyi yok söyler.kaputu açmasına bile gerek yok.tavsiye isteyenlere duyrulur.fiyatlarda da sizi üzmez.git parçayı al gel der gidip kendi alıp kar koyup sana bide parçadan itelemez.

Telefonunu verebilirseniz çok iyi olur. Teşekkürler.
selimtokgoz

Marka: Henüz Arabam Yok

Mesajgönderen serkan tarih 31 May 2010, 15:09

selimtokgoz yazdı:
serkan yazdı:ivedik organize 88/1 oto sanayi arı otomotiv (yusuf usta) yıllardır applause yapar.çalışırken sayar neyi var neyi yok söyler.kaputu açmasına bile gerek yok.tavsiye isteyenlere duyrulur.fiyatlarda da sizi üzmez.git parçayı al gel der gidip kendi alıp kar koyup sana bide parçadan itelemez.

Telefonunu verebilirseniz çok iyi olur. Teşekkürler.

tabi 0312.394.22.50 . Arı otomotiv Yusuf ve İsmail Arı.
Kullanıcı avatarı
serkan

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi

Dön Applause

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir