gizemuslu yazdı:Merhaba;
Ankara da otomatik 2.nesil sirion arıyorum.Daha önce İzmir'e gittim 2005 model,kırmızı renk,otomatik sirion almak için ama araç görülmeden alınmazmış bunu anladım.Araçta boya yok ve 30 bin küsür kilometrede diye gittik fakat aracı kullanan bayan vurukları ve çarpıkları yaptırmadığı için araç boyasız kalmış:) Ankara da bulabileceğim yerler neresidir bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.
gizemuslu yazdı:Evet bahsettiğim araç buFiyatı düşürmüşler demek ki sonradan, bana 16.250-den daha aşşağı inmemişlerdi (16.990-dı ilan fiyatı yanlış hatırlamıyorsam).İzmir'e gidip gelmiş olduk ama kötü bir tecrube oldu. Bu arada İzmirde bir araç var ilanlarda uzun zamandır,2 nesil sirion - kırmızı - 2007 model - km düşük ama uzun zamandır satılmadı. Ben araba almaya karar verdiğim zaman 2.nesil sirion hiç düşünmüyordum, o yüzden İzmir'e gittiğimde bu araca bakmamıştım.Ama şimdi 2.nesil sirion almak daha mantıklı geliyor. Hem yıl olarak daha yeni(satarken artı) hemde 1.nesil ile arasında çok fiyat farkı yok diye. İlan bu: http://www.sahibinden.com/son_firsat-89 ... isplayitem
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir