Ankara'da otomatik 2.nesil sirion arıyorum

Satılık aracınız veya yedek parçanızı sergileyebileceğiniz alan. İsterseniz ev, arsa vs. farklı ilanlar da verebilirsiniz.

Ankara'da otomatik 2.nesil sirion arıyorum

Mesajgönderen gizemuslu tarih 09 Nis 2010, 16:05

Merhaba;
Ankara da otomatik 2.nesil sirion arıyorum.Daha önce İzmir'e gittim 2005 model,kırmızı renk,otomatik sirion almak için ama araç görülmeden alınmazmış bunu anladım.Araçta boya yok ve 30 bin küsür kilometrede diye gittik fakat aracı kullanan bayan vurukları ve çarpıkları yaptırmadığı için araç boyasız kalmış:) Ankara da bulabileceğim yerler neresidir bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.
gizemuslu

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 2. Nesil

Re: Ankara'da otomatik 2.nesil sirion arıyorum

Mesajgönderen FaTiH tarih 09 Nis 2010, 16:33

Bir Ankara lı olarak ve uzun zamandır Sirion kullanan ve internetteki ilanları da takip eden biri olarak Ankara da çok fazla Sirion satılığa çıkmadığını söylemek zorundayım..İlanları iyi takip edin internetten; muhakkak denk gelecektir.. :wink:
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen cekcak tarih 12 Nis 2010, 14:43

gizemuslu yazdı:Merhaba;
Ankara da otomatik 2.nesil sirion arıyorum.Daha önce İzmir'e gittim 2005 model,kırmızı renk,otomatik sirion almak için ama araç görülmeden alınmazmış bunu anladım.Araçta boya yok ve 30 bin küsür kilometrede diye gittik fakat aracı kullanan bayan vurukları ve çarpıkları yaptırmadığı için araç boyasız kalmış:) Ankara da bulabileceğim yerler neresidir bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.

sayın gizemuslu bahsettiğiniz araç bu mu? http://www.sahibinden.com/---otomatik_ilk_sahibi----deri_doseme---11WQQaXQQ22420936WQQpXQQdisplayitem Bende bu araca heves ettiydim, sanırım bayaa bir kaporta işi var sanırım aracın, değil mi?
cekcak

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

Mesajgönderen gizemuslu tarih 12 Nis 2010, 18:09

Evet bahsettiğim araç bu :) Fiyatı düşürmüşler demek ki sonradan, bana 16.250-den daha aşşağı inmemişlerdi (16.990-dı ilan fiyatı yanlış hatırlamıyorsam).İzmir'e gidip gelmiş olduk ama kötü bir tecrube oldu. Bu arada İzmirde bir araç var ilanlarda uzun zamandır,2 nesil sirion - kırmızı - 2007 model - km düşük ama uzun zamandır satılmadı. Ben araba almaya karar verdiğim zaman 2.nesil sirion hiç düşünmüyordum, o yüzden İzmir'e gittiğimde bu araca bakmamıştım.Ama şimdi 2.nesil sirion almak daha mantıklı geliyor. Hem yıl olarak daha yeni(satarken artı) hemde 1.nesil ile arasında çok fiyat farkı yok diye. İlan bu: http://www.sahibinden.com/son_firsat-89 ... isplayitem
gizemuslu

Mesajgönderen uydumarket tarih 12 Nis 2010, 23:35

gizemuslu yazdı:Evet bahsettiğim araç bu :) Fiyatı düşürmüşler demek ki sonradan, bana 16.250-den daha aşşağı inmemişlerdi (16.990-dı ilan fiyatı yanlış hatırlamıyorsam).İzmir'e gidip gelmiş olduk ama kötü bir tecrube oldu. Bu arada İzmirde bir araç var ilanlarda uzun zamandır,2 nesil sirion - kırmızı - 2007 model - km düşük ama uzun zamandır satılmadı. Ben araba almaya karar verdiğim zaman 2.nesil sirion hiç düşünmüyordum, o yüzden İzmir'e gittiğimde bu araca bakmamıştım.Ama şimdi 2.nesil sirion almak daha mantıklı geliyor. Hem yıl olarak daha yeni(satarken artı) hemde 1.nesil ile arasında çok fiyat farkı yok diye. İlan bu: http://www.sahibinden.com/son_firsat-89 ... isplayitem

bu aracıda ben ara ara yaklaşık 7 aydır görmekteyim. dikkat edin . bir problemi olmasaydı çoktan satılırdı....
uydumarket

Model: Cuore

Mesajgönderen gizemuslu tarih 14 Nis 2010, 14:46

http://www.sahibinden.com/son_firsat-89 ... isplayitem satıcıya mesaj attım,aynen mesajını kopyalıyorum. Sizde bir İzmir seyahatine daha değer mi? ''hayır hiç boyası yok satılmayışının nedeni ise tam rakamı istemem yani pazarlıksız son fiyatının yazılı olmasıdır.Alıcı iseniz görüşelim''
gizemuslu

Mesajgönderen cekcak tarih 19 Nis 2010, 10:34

Bahsedilen İzmirdeki diğer kırmızı 2. nesil Sirion araç değil aylardır sanırım yıllardır ilanlarda duruyor. Ben nerdeyse 2 yıldır görüyorum. Yanlış hatırlamıyorsam tekrar ediyorum yanlış hatırlamıyorsam, yaklaşık 2 yıl kadar önce 16.500 gibi bir fiyatla ilandayken satılmıştı, daha sonra fiyatı 17.500 le tekrar ilan verilmişti diye hatırlıyorum çünkü aracın görüntüsünde kolay hatırlanabilir değişiklikler mevcut çelik jant vesaire.
Bu arada bende 2. nesil Sirion almak üzere kararımı netleştirdim, otomatik vites olması en önemli şart, düşük kilometreli arıyorum. Umarım buluruz :)
cekcak

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

Mesajgönderen gizemuslu tarih 09 Tem 2010, 22:47

Artık bende sirion sahibiyim :)) sahibinden.com'da bulduğum ilan üzerine bugün sabah Ankara'dan Bursa'ya gidip arabada anlaştık. Sizin aranıza katılıp sirionlu olduğum için çok mutluyum:))
gizemuslu

Mesajgönderen FaTiH tarih 10 Tem 2010, 00:01

Tebrikler,hayirli olsun araciniz..Ankara da Daihatsu meraklisi-sahibi uyelerimiz artisda;bir ara bizler de bu cevredeki uyelerle bir bulusma gerceklestirsek iyi olacak zannedersem..
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Mesajgönderen teriossx tarih 10 Tem 2010, 16:44

Hayırlı olsun...
Kullanıcı avatarı
teriossx

Model: Terios 1. Nesil

Mesajgönderen gizemuslu tarih 10 Tem 2010, 17:38

Teşekkürler ( Fatih ve Teriossx). Ankara'da bir buluşma gerçekten güzel olurdu, bende Etlik tarafında oturuyorum Fatih bu arada.
gizemuslu

Mesajgönderen FaTiH tarih 10 Tem 2010, 17:51

Ben de Eryaman dayım..Şu sıra biraz yoğunum; önümüzdeki hafta bir program ayarlayalım bakalım Ankara ve yakın çevre tayfası olarak en azından..Diğer Ankara lı arkadaşlar yorumunuz ne olur?
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Mesajgönderen gizemuslu tarih 16 Tem 2010, 08:06

Bugün sabah arabamın resimlerini çektim, sıcağı sıcağına sizlerle paylaşmak istedim:)) Ankara'da önereceğiniz yetkili bir servis var mı? Aracın 45.000 KM bakımına girmesi gerekiyor.
Eklentiler
Görüntü015.jpg
Görüntü016.jpg
Görüntü017.jpg
gizemuslu

Mesajgönderen FaTiH tarih 16 Tem 2010, 11:27

Valla Gizemuslu burada açık açık şu servis kötü bu servis iyidir demek ne kadar doğru olur bilemiyorum..Ama deneyimlerim doğrultusunda, tüm Ankara da ki yetkili servislerde hizmet almış biri olarak belli başlı düşüncelerimi aktarabilirim..İlk fırsatta özel mesajdan detaylı bir bilgilendirme yapmaya çalışırım..
Bu arada araç çok temiz, çok hoş görünüyor, tekrar hayırlı olsun; kaç modeldi?
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Mesajgönderen gizemuslu tarih 16 Tem 2010, 18:56

Araç 2006 model, 43.000 Km'de - otomatik.
gizemuslu

Sonraki

Dön İkinci El

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir