Aplause Yedek Parça Sorunu

Otomobillerle ilgili her türlü teknik konuya dair paylaşımların adresi.

Aplause Yedek Parça Sorunu

Mesajgönderen darksense tarih 08 May 2010, 09:38

Arkadaşlar Tekrar Merhaba Ben Aranıza İskenderundan Katılan Bir Applause Kullanıcısıyım Daha Doğrusu Pek Kullanmak Nasip Olmadi Cunki Araba Elimde Patladi Şu An Sanayide Ve Arabanın Motorunu Yaptırıyorum.
Bir Çok Motor Parçasını Buldum (Bulamam Dediklerimi) Ancak Bir Kaç Parçayı Bulamıyorum Arkadaşlar Bildiğiniz Satan Bir Yer Varsa Aranizda Satan Varsa Lütfen Bu Parçalar Hususunda Yardım İstiyorum.
Bulamadıgım Parçalar. Triger Kayış Muhafazasi Alt Üst Plastiği. Ve Marş Motoru . Marş Motoru Olmasada İçindeki Parçalari Lazım Arkadaşlar Arabayı Çıkarıcam Bu Parçalar Yuzunden Çıkaramıyorum. İşin Kötü Yani Öğrenciyim Ve Okula 4 Araç Değiştirerek Gidiyorum Yani Bu Araba Bana Lazim.
darksense

Marka: Daihatsu
Model: Applause

Re: Aplause Yedek Parça Sorunu

Mesajgönderen FaTiH tarih 08 May 2010, 09:51

iskenderun da yetkili servis var bildigim kadariyla;sordunuz mu;cok mu para istiyorlar??
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen darksense tarih 08 May 2010, 10:08

Oraya Sormaya Tenezzül Bile Etmiyorum.
Herifin 5 Lira için Öldüğünü Biliyorum Cunki Aynı Yerde 4 Adet Otomobil Bayisi var Ama Nereden 1 tl Çarparım Hesabında inanilmaz fahiş fiyatlar çekiyor.
Şöyle Birşeyde Var Ankarada Bir Parçasını Buldum Triger Kayış Muhafazasini Ancak Direk Hesaba para yatırıp riske atmak ıstemıyorum cunkı parça kırıkmı değilmi adamlar gonderirmi göndermezmi bilemiyorumki
darksense

Mesajgönderen FaTiH tarih 08 May 2010, 10:14

Sitede Tahsin Aytimur isimli Applause kullanicisi ark.imiz mars motorunun uzerinde Toyota yazisi gordugunu belirtmisti.Buyuk ihtimal o zaman uretilen Toyota lardan biriyle ayni parca kullanilmistir.Elinizde eskisi duruyorsa alin Toyota yedek parcacilari gezin;muhakkak bulursunuz..
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen darksense tarih 08 May 2010, 10:19

evet okudum bu yazıyı elektrikçiye sorucam kaç dişli olduğunu felan toyota parçalarıyla karşılaştırıcam sıtkı otomotiv adında bir iş yeri aynı dişli sayısına sahipse olur dedi inş hallederiz.
darksense

Mesajgönderen serkan tarih 09 May 2010, 00:39

forumda bununla ilgili bir konu var.parçada sakın canını sıkma sıkıntı çekmezsin.hiç bulamazsan ankarada ataman ve oto mitsubishi yi arar kargolatırsın.sağlam esnaflardır.paranı alıp üzerine yatmazlar merak etme.güle güle kullan aracın güzel.

parça konusu :

cikma-applause-parcasi-nasil-temin-ederim-t488.html
Kullanıcı avatarı
serkan

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

Mesajgönderen darksense tarih 10 May 2010, 20:25

Ah Dediğin Gibi Olsa Keşke Bak Hala Triger Kayışı Koruma Kapağını Bulamadım Arabayıda Cıkaramıyorum Dolayısı İle Atamanda Buldum Var Dediler ama Birini Gönderdim Parça Kırık Çatlakmış. Ben Bu Şekilde Kimseye Güvenemiyorumki şimdi iyiki baktırmışım diyorum 1 2 parça yuzunden Rezillik Çekiyorum Resmen.
Marş Motoru Konusuda Ayrı Bir Dert Servis 975+Kdv Fiyat Çekti İnanın Ne Yapacağımı Şaşırdım Bende.
darksense

Mesajgönderen serkan tarih 11 May 2010, 15:21

darksense yazdı:Ah Dediğin Gibi Olsa Keşke Bak Hala Triger Kayışı Koruma Kapağını Bulamadım Arabayıda Cıkaramıyorum Dolayısı İle Atamanda Buldum Var Dediler ama Birini Gönderdim Parça Kırık Çatlakmış. Ben Bu Şekilde Kimseye Güvenemiyorumki şimdi iyiki baktırmışım diyorum 1 2 parça yuzunden Rezillik Çekiyorum Resmen.
Marş Motoru Konusuda Ayrı Bir Dert Servis 975+Kdv Fiyat Çekti İnanın Ne Yapacağımı Şaşırdım Bende.

yapma allahisen kafayımı yemiş onlar.bak benim araba çalışmıyodu bildiğin marş almıyo hede hiç. o haldeki marş motoru tamir etti usta 150 verdim yarım marşta çalıştı 3 sene boyunca.sattığımda hala o şekilde alıyodu marşı.sen ankara da olsan senin arabayı çok makul toplatırdım ben aslında.neyse sakın yüksek fiyat çekenlere aldırma.o marş motorunun kollektörü ve kömürleri değişince tıkır tıkır çalışır o araba.ayrıca daewoo ların marş motoru kollektörü de oluyo daihatsu bulamazsan.

arkadaşın ilgilenebiliyor madem yıldız sanayide oto mitsubishi ye de bi baksın derim.3-4 tane pert applause var ben ne parçalar buldum o arabalardan aklın durur.sıkı pazrlık yapsın.kimse bakmıyo bile applause parçasına adamlar alıcı bulunca vermek istiyolar parçayı...
Kullanıcı avatarı
serkan

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

Mesajgönderen darksense tarih 11 May 2010, 21:27

ya işte oraya giden kişi ile pek samimiyetim yok buradaki komşumun oğlu oluyor. Dolayısı ile Sürekli Git Araştır Diyemiyorum Evleride Uzak Oraya Bildiğim kadarıyla.
Bu Arada Triger Kayışı Muhafaza Kapağı (Alt Üst) Servisten Getirtiyorum Üst Kapak için 70 Alt Kapak için 40 Lira İstediler Sipariş Verdim Mecburen. Şimdi iş bu parçaların gelmesi ve arabanın toplanmasına kalıyor. Tabi Marş Motoru Olayı Tamamlanirsa.
darksense

Dön Motor, Şanzıman, Elektrik, Lastik, Yakıt, Katkı ve Teknik Konular

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir