Applause aldım ama

Daihatsu'nun ülkemize ihtal edilmiş olan tek sedan aracı (sedan gibi gözükmesine rağmen, gerçekte 5 kapı bir liftback'tir)

Re: applause' aldım ama

Mesajgönderen eyupuygun tarih 28 Ara 2011, 09:52

SonCuoreci yazdı:Büyük geçmiş olsun hocam... anladığım kadarıyla ucuz atlatmışsınız...
Allah kimsenin başına vermesin kaza bela...
Görüşmek dileğiyle...

Çok sağolun. Amin herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
Kullanıcı avatarı
eyupuygun

Marka: Daihatsu
Model: Applause

Mesajgönderen argyle tarih 28 Ara 2011, 18:56

Eyüp Bey,
geçmiş olsun.
Pazar günü de ben atlattım: Şehiriçinde gidiyorum bir caddede 50 ile, sağdaki bir sokaktan hayvan bir moruk yola bakmadan kendini arabayla bir attı önüme ve durdu öyle bekliyor. Sanırım 5-6 m yaklaşmışken önüme çıktı bu dingil, geçeceği şeride (yani benim ters istikametime) bakıyor, bana bakmıyor hiç! Bir fren, ABS girdi devreye tak tak tak yine bizi kurtardı, bir karış kala durabildim, yoksa yandan çok fena girmiştim herifin arabasına. Bir ton küfür ettim herife, hiç istifini bozmadan siktir olup gitti, olan benim yusuflamam oldu. Can korkusu çok fena birşeymiş.
Küfürlerim için kusura bakmayın ama benim ve eşimin canına kastedene az bile!
Billy goat butt in a pepper patch
Resim
Kullanıcı avatarı
argyle

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen eyupuygun tarih 28 Ara 2011, 21:38

argyle yazdı:Eyüp Bey,
geçmiş olsun.
Pazar günü de ben atlattım: Şehiriçinde gidiyorum bir caddede 50 ile, sağdaki bir sokaktan hayvan bir moruk yola bakmadan kendini arabayla bir attı önüme ve durdu öyle bekliyor. Sanırım 5-6 m yaklaşmışken önüme çıktı bu dingil, geçeceği şeride (yani benim ters istikametime) bakıyor, bana bakmıyor hiç! Bir fren, ABS girdi devreye tak tak tak yine bizi kurtardı, bir karış kala durabildim, yoksa yandan çok fena girmiştim herifin arabasına. Bir ton küfür ettim herife, hiç istifini bozmadan siktir olup gitti, olan benim yusuflamam oldu. Can korkusu çok fena birşeymiş.
Küfürlerim için kusura bakmayın ama benim ve eşimin canına kastedene az bile!

Sağolun hocam. Size de geçmiş olsun. Tarif ettiğiniz tipler en tehlikelileri. Umursamaz, aptal trafikten anlamayan yaratıklar. Malesef sizin benim gibi insanları zor duruma sokuyorlar. 30 yaşındayım. Tam 18 yaşımda aldım ehliyeti, Antalya da turizmde münferit transferman olarak çalıştığım için devamlı yollardaydım ve Allah'a şükür sadece 2 sefer kaza yaptım biri bu biri aynı tarif ettiğiniz gibi bir salak yüzünden oldu ikisinde de 8de 6 karşı tarafa verdiler suçu. Ama sonuçta olan size oluyor. Gittim bugün 40 liraya düzelttirdim ön tarafı. Artık bi param olunca boyatacağım. Ama yinede arabacağızım dayak yemiş gibi duruyor. :(
Eklentiler
DSC00089.JPG
düzeltilmiş hali
Kullanıcı avatarı
eyupuygun

Mesajgönderen eyupuygun tarih 28 Ara 2011, 21:43

yalnız kaportacı tampona baktı, bana döndü yaw dedi adamlar demirin üstüne saç, saçın üstüne kalın plastikten tampon yapmışlar tofaş olsaydı yoktu ön kısım diye güldü.
Kullanıcı avatarı
eyupuygun

Mesajgönderen eyupuygun tarih 28 Ara 2011, 22:02

kazada arkamdaki şahinin far mar tampon, panjur radyatör dahil dağıldı her tarafı param parça oldu. Benim arabadaki durum bu;
Eklentiler
DSC00084.JPG
DSC00082.JPG
..
Kullanıcı avatarı
eyupuygun

Mesajgönderen serdarsword tarih 28 Ara 2011, 22:05

eyupuygun yazdı:yalnız kaportacı tampona baktı, bana döndü yaw dedi adamlar demirin üstüne saç, saçın üstüne kalın plastikten tampon yapmışlar tofaş olsaydı yoktu ön kısım diye güldü.

Puha ha :lol: iyiymiş tekrar geçmiş olsun Eyüp...
Kullanıcı avatarı
serdarsword

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen ksezen tarih 29 Ara 2011, 12:44

Arkadaşlar merhaba! Ben de Applause sahibiyim, Antalya'da. 1,5 sene oldu alalı, benim ilk arabam, çok memnunum, ama arkadan gelen bazı sesler var. lok lok gibi... buluşmadan haberim olsa gelirdim. aracımın fotosunu da koyarım yakında. amortisör internette araştırmıştım 118 tl diyor, http://www.otomobilyedekparcalari.com/D ... -6088.html
bu amortisörler uygun mu yoksa marka model fark ediyor mu. ses amortisörler değişince geçer mi? Başka bir forumda başka model araçlar için birileri bagaj ayar takozu falan demiş, başka sorun olabilir mi?
ksezen

Re: Applause aldım ama

Mesajgönderen wesaire tarih 10 Oca 2012, 01:27

merhaba kardeş bendesamsunda yaşamaktayım ve bu aralar bir applause almak uzereyim tavsiye edermisin bu aracı
wesaire

Önceki

Dön Applause

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir