Maltepe Özay Otomotiv'den Daihatsu Aşkına üyelerine özel kampanya!
%10 yedek parça indirimi ve %10 işçilik indirimi birlikte. Telefon: 0 (216) 417 25 24

Applause almalı mıyım?

Daihatsu'nun ülkemize ihtal edilmiş olan tek sedan aracı (sedan gibi gözükmesine rağmen, gerçekte 5 kapı bir liftback'tir)

Applause almalı mıyım?

MesajExpert3, 19 Mar 2010, 01:04

Merhaba arkadaşlar;
İlk arabamı almayı düşünmeye başladığımdan beri araçları inceliyorum ve sonunda Daihatsu Applause oldukça dikkatimi çekti. Malum ilk arabam olacağından çok fazla pahalıya kaçmadan alabileceğim bir araç ve henüz iyi bir sürücü olmadığımdan sağlam bir şey olsun istiyorum. Kafamda soru işaretleri oluştu. Applause için genellikle methiyeler okusam da hakkında olumsuz yazılar da mevcut. Ben İstanbul'da yaşıyorum ve bir Applause alsam çok sorun yaşar mıyım?
Aldığım aracı uzun yıllar kullanmak istediğim için de yaşı bu kadar yüksek bir araç düşünmem ne kadar doğru olur?
Sizden bu konu hakkında görüşlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.
Expert3

Marka: Daihatsu
Model: Applause

Re: Applause almalı mıyım?

Mesajserkan, 28 Mar 2010, 02:45

düzgün bir applause bulabilirseniz gerçekten doyamazsınız hocam.ilk araba için süper bir tercih olur bence.3 büyük şehirde parça problemi kesinlikle yaşamazsınız.yaşı her ne kadar çok gibi görünse de applause piyasadaki bşrçok yeni model araca taş çıkarır.dediğim gibi düzgün, çok aşırı yıpranmamış bir applause alınabilir.ben aldım ve pişman olmadım sizinde olmayacağınızı düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
serkan

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

MesajDaihard, 23 Kas 2010, 13:43

eğer hala arıyorsanız ben satmayı düşünüyorum fiyat aralığınız nedir ?? araç beyaz
Daihard

Mesajosmandar06, 24 Kas 2010, 16:31

iyi günler .. aracı satmayı düşündüğünüzü okudum. özellikleri ve fiyatı nedir acaba..birde resimlerini koyabilirmisiniz..ayrıca neredesiniz...saygılar
tekrardan kavuşmak dileğiyle....
Kullanıcı avatarı
osmandar06

MesajDaihard, 24 Kas 2010, 21:03

araba lpg li 90 model boyası orjinal (beyaz) 95 senesinden beri ben kullanmaktayım. Model yükselteceğim için satıyorum yoksa bana herhangi bir sıkıntısı bulunmamaktadır. Sağ aynama araç park halindeyken motosiklet çarptı bu yüzden aynanın dış plastik kısmında ufak tefek kırıklar mevcut onu da tamir ettim. arabam bu haliyle 4.500 liradır arkadaşım. Temmuz'da muayeneden geçti, 2012 ye kadar muayenesi geçerli. Alım noktasına gelindiğinde ruhsatı üzerinize aldığınız takdirde satış yapmayı düşünüyorum.
Çanakkale'deyim.
fotoğrafları kısa zaman içinde yükleyeceğim
Daihard

Mesajosmandar06, 24 Kas 2010, 21:45

KLİMA , CAMLAR OTOMATİKMİ..BAŞKA NE ÖZELLİKLER VAR... ÖZELLİKLERİNİ AYRINTILI OLARAK YAZARSAN SEVİNİRİM KARDEŞ...SAYGILAR
Kullanıcı avatarı
osmandar06

MesajDaihard, 25 Kas 2010, 10:34

Klima yok , ön camlar elektrikli
Daihard

Mesajosmandar06, 25 Kas 2010, 16:48

RESİMLERİ VE ARACIN DURUMUNU ÖZELLİKLERİNİ YAZABİLİRMİSİNİZ.
Kullanıcı avatarı
osmandar06

Mesajosmandar06, 30 Ara 2010, 16:24

Daihard arkadaşım aracın detaylı fotoğraflarını falan ekleyecektin , araç hakkında bilgi yazacaktın epeydir bakıyorum yazmamışsın .. satmaktan vaz mı geçtin?
Kullanıcı avatarı
osmandar06

MesajDaihard, 31 Ara 2010, 14:29

arkadaşım merhabalar , elimde çok fazla fotoğraf kaldı ki birkaç haftadır şehirdısındayım elimdeki fotograflar kendi masaüstü bilgisayarımda mevcut , arabanın satılık aciliyeti yok bir problemim yok zaten o benim bisikletim gibi bindiğim bir araç 2. arabamı aldım bu ay , applause umu sehirici maksatlı oraya buraya gitmek icin kullanıyorum.
Daihard

Mesajosmandar06, 31 Ara 2010, 15:23

PEKİ ARKADAŞIM. BENİM Bİ ABİM VAR DAIHATSU APPLAUSE KULLANMIŞTI 7 YIL ÖNCE.. TADI HALA DAMAĞINDA HEP ANLATIR.. HATTA BEN 9 SENE ÖNCE ÖĞRETMEN OLARAK TOKAT ZİLEYE ATANDIĞIMDA BENİ O ARABA İLE KARŞILAMIŞTI VE BİNMİŞTİM. ÇOK GARİP GELMİŞTİ BANA O ZAMAN ARAÇ ..AMA SONRA DAIHATSU APPLAIUSE AŞIĞI OLDUM İNAN. BROADVAY VE CLİO ARABAM OLDU . ONLARI SATTIM 2 YIL ÖNCE .. ELİMİ TOPARLAR TOPARLAMAZ DAIHATSU ALACAĞIM DİYE KENDİ KENDİ Mİ ŞARTLANDIRDIM. BAKIYORUM. TEMİZ DÜZGÜN Bİ APPLAUSE OLUNCA ALACAĞIM İNŞALLAH. AYRICA BURADAKİ ARKADAŞLARI DA PAYLAŞIMLARI İÇİN KUTLUYORUM...YAZILAN MESAJLARI OKUYORUM... 3 AYDIR FALAN GÜNLÜK GİİRİYORUM SİTEYE.. ÇOK BEĞENİYORUM.. SİZLERDEN BANA DUA EDİN TEMİZ BİR APPLAUSE SAHİBİ OLAYIM....SAYGILAR
Kullanıcı avatarı
osmandar06

Mesajosmandar06, 20 Oca 2011, 22:48

ARKADAŞLAR ŞUBAT TATİLİNDE NASİP OLURSA APPLAUSE ALACAĞIM. BİR SORUM OLACAK BU ARAÇLA TEMİZ BAKIMLI DİYELİM 8 SAAT DURMADAN ANKARAYA DOĞRU GİTSEM UZUN SÜRE ÇALIŞTIĞI İÇİN MOTORA Bİ ZARARI OLURMU. YANİ ARACI SABAH ALSAM 7-8 SAAT TE AKŞAMA DOĞRU ANKARAYA VARSAM DİYORUM.... NASIL OLUR NE DERSİNİZ NE ÖNERİRSİNİZ.....
Kullanıcı avatarı
osmandar06

Mesajriogrande, 21 Oca 2011, 10:27

benzini koyduktan sonra hararet yapmadıktan sonra 8 saat degil,80 saat yol gitsen bişey olmaz.
Kullanıcı avatarı
riogrande

Model: Terios 1. Nesil

Mesajosmandar06, 21 Oca 2011, 10:40

DİNLENDİRE DİNLENDİRE GİTMENİN İYİ OLACAĞINI SÖYLÜYORLAR. ONDAN SORDUM YOKSA İLK DEFA ARABA SÜREN BİRİ DEĞİLİM. MOTOR ALİMÜNYUM PARÇALI OLDUĞU İÇİN FAZLA ISINMAYI SEVMEZ DİYORLAR...
Kullanıcı avatarı
osmandar06

Mesajatag, 28 Oca 2011, 16:58

arabanda sorun yoksa 8 saat yol hiç bişey değil ....
atag

Dön Applause

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir